Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
PULKALLA9_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nettitikku

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minlla on Huawei E3276. Se on käytössä vain kun tulostan. Silloin joudun siirtämään tietokoneen pienemmästä nettitikusta SIM-kortin siihen Nyt mötikkä on rikkoutunut ilmeisesti siitä kohdasta jossa sen lyhyt johto on kiinnitettynä. Se ei enää pysy siellä. Olisi kiva jos ei tarvitsisi vaihtaa aina Sim-korttia tietokoneen pienemmästä nettitikusta tähän Huawei 3276- mötikkään. kun tulostaa.
Olisiko mahdollista tämän tietokoneen nettitikun SIM-kortilla hoitaa myös tulostus? Se on kooltaan pienempi kuin mötikkä. N. 3,5 X 8,5 cm. Mötikkä on pyöreän mallinen. Vai pitääkö saada uusi Huawei 3276 mötikkä?
1 vastaus
Satu__
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 90 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei PULKALLA9,
Jos Huawein nettitikku on kauttamme hankittu, sillä on 2 vuoden takuu ja voit toimittaa sen takuuhuoltoon lähimmän Sonera Kaupan kautta. Jos takuu on päättynyt, niin on sinulla mahdollisuus hankkia kauttamme uusi nettitikku jos koet sim-kortin vaihtelun hankalaksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos tarvitset uutta tikkua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu