Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TTS74
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 1 custom-general.solutions

Sähköpostit palautuvat lukemattomiksi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei,

Luen sähköposteja eri laitteilta ja enemmän tai vähemmän säännöllisesti jo luetut sähköpostit palautuvat lukemattomiksi. Lukemattomiksi palautuvat taitaa olla luettu eri laitteella kuin mikä palauttaa lukemattomaksi (muutamia kerrallaan, mutta on jo näkynyt luettuna palauttavassakin laitteessa).

Onko jotain ehdotusta korjaukseen?

Laitteet:

-Pöytäkone (Win 8.1pro / Sonera 4g),

-Sony Tablet Z (Lollipop 5.0.2 / koti wlan eli Sonera 4g)

-Sony Z3 compact (Lollipop 5.1.1 / Sonera 4g)

-Iphone 4S (IOS 8.4 / Elisa 3g)

12 vastausta
TTS74
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 10 custom-general.replies
 • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tein testisähköposteja 5kpl työsähköpostilla gmailiin ja push todella tarkoittaa, että laitteet kuluttavat akkua ja haistelevat koko ajan tilannetta (tiesin kyllä ja applessa onkin ollut ennen tunnin välein päivittyvä asetus kun sen akku on huono kestämään.) Kaikkiin tuli viesti heti lähetyksen jälkeen ja miltei samaan aikaan, siis ilman mitään omia listan päivittämisiä. Luin jokaisen viestin ensimmäisen kerran aina eri laiteella, mutta kaikki käyttäytyivät samalla lailla. Kun eka viesti oli luettu ekalla laitteella ja muuttunut siinä luetuksi, niin muissa se pysyi lukemattomana siihen saakka kunnes itse päivitin sähköpostilistauksen jokaisessa laitteessa. Eli kaikki tuntuu toimivan todella hyvin. Silti yhden tabletin refreshin jälkeen, kun oma testi sähköposti päivittyi luetuksi, (niin kuin pitikin) niin rakentaja.fi sähköposti muuttui lukemattomaksi vaikka luin sen jo päivällä. En muista avasinko sen tabletilla ekaa kertaa, mutta sillä ainakin luin sitä yhdessä vaiheessa terassilla. En muista itse paljoakaan käyttäneeni lukemattomaksi merkkaamista, kun suureksi osaksi on vain tyhjänpäiväisiä uutis/mainospostia gmailissa. Merkkaan kyllä tähdellä joitain tärkeämpiä viestejä, kun on helpompi löytää myöhemmin jos tarvitsee.

Syksyllä pitäisi tulla työn puolesta paremmat puhelimet, jotta ei omia tarvitse käyttää ja silloin aion kyllä pitää sen puhtaasti työluurina ja päästää Iphonen eläkkeelle varapuhelimeksi.

Voisin kyllä siivota Iphonen gmailista nyt kun juuri alkoi loma ja kuitenkin se on kuukauden suurimmaksi osaksi käyttämättömänä pöydällä. Vaikka se onkin tuntunut toimivan ihan hyvin, niin voihan se silti sotkea asioita kun on kerran eri järjestelmä. Onhan se testinäkin hyvä kun yksi laite poistuu piiristä.

aina
Konkari
 • 66 custom-general.kudos
 • 575 custom-general.replies
 • 4 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Gmail on itsellänikin toissijaisen postin tehtävässä. Sen sielunelämä on hämmästyttävä. Kun luen Gmailia Thunderbird sähköpostiohjelmalla, saapunut viesti näkyy kolmeen kertaan, jos olen lähettänyt sen kyseisellä tiillä toiselta laitteelta itselleni, niin jopa neljännenkin kerran lukemattomana niin että ensin se tulee lukemattomaksi Saapuneisiin, sitten tovin päästä Kaikkiin ja Tärkeisiin, itse toisessa laitteessa lähetettty tuli lukemattomaksi myös Lähetettyihin. Luin sen juuri Lähetetyissä ja se muuttui luetuksi myös Saapuneissa, Tärkeissä ja Kaikissa. Joskus kuitenkin lukeminen Saapuneissa kaipaa erikseen lukemisen Tärkeissä että se kuittautuu sielläkin luetuksi. Olisikohan saman asian ilmenemisestä kyse, jos juuri Gmail on se tili jossa luettuja näkyy toisinaan lukemattomina sähköpostin asiakasohjelmassa. Minulla ei ole kuitenkaan omia aikojaan lukemattomaksi vaihtuneiksi huomattu. Gmailtili on Linuxin Thunderbirdissä oletuksenmukaisesti asennettuna - siis hakee tiliasetukset Thunderbirdiin sähköpostiosoitteen perusteella.Taidanpa poistaa Thunderbirdissä erikseen näytettävistä Kaikki ja Tärkeää. IMAP on. Viestit on määrätty säilytettäväksi paikallisesti ja olevan luettavissa offline tilassa.

Näin aina
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021
 • 2531 custom-general.kudos
 • 3889 custom-general.replies
 • 334 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ilmeisesti tuolla IMAP: lla on osuutta tässä asiassa. Löytyi samaa ongelmaa jo 2012 wp:lla...

http://answers.microsoft.com/fi-fi/mobiledevices/forum/mdlumia-mdservices/luetut-imap-sähköpostit-mu...

Mutta lollipopilla ei ole osuutta tähän, itsellä päivittyi puhelimeen ja tablettiin lollipop ja sähköpostit pysyvät luettuina kun ne on luettu yhdestä laitteesta kerran.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump