Klaanilla on tänään 17.12.2015 1v-synttärit!

  • 17 December 2015
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10369 kommenttia

 


 


Klaani starttasi 17.12.2014 joten tänään meillä on 1-vuotissynttärit :)


 


Historian havinaa


Tiesitkö, että jo ennen Klaania meillä oli Kysy- ja Keskustele -palsta ja että se oli perustettu jo vuonna 2009? Viidessä vuodessa sinne kirjoitettiin kymmeniä tuhansia viestejä ja saman verran sinne oli liittynyt jäseniä, aktiivinen foorumi siis.


 


Vuosi on siis nyt takana, mitä kaikkea vuoteen on mahtunut?


Ensinnäkin, on hienoa että Klaanissa on päivittäin todella paljon vierailijoita! Niin kuin nettiyhteisöissä muutenkin niin suurin osa vierailijoista käy "vain" lueskelemassa mitä kaikkea yhteisöstä löytyy. Nyt, ja myös tulevaisuudessa Soneran tuotteisiin ja palveluihin liittyvät ongelmatilanteet ja keskustelut niiden ympärillä on Klaanin perusta ja tukipilari mihin yhteisö nojaa mutta niiden keskusteluiden lisäksi tänne on jo nyt kertynyt paljon myös muuta sisältöä. Olemme jopa löytäneet Klaanin jäsenistä ihan mielettömän hyviä laitetestaajia- ja esittelyiden tekijöitä jotka ovat tehneet tänne mahtavia juttuja kaikkien hyödynnettäväksi:


 


LG G4 --> linkki


Samsung Xcover 3 --> linkki


Samsung Gear S2 -älykello --> linkki


Sony Xperia M5 --> linkki


Huawei Honor 7 --> linkki


  


Onpa täällä pilotoitu ja kehitetty täysin uusia tai olemassa olevia palveluitakin:


Sonera Matkalainen --> linkki


Soneran mobiiliapplikaatio --> linkki


Turvapaketti --> linkki


Testaa Ohjeet ja vinkit -sivun betaversiota --> linkki


Klaanin kautta haettiin väkeä kehittämään Viihteen mobiilipalvelua --> linkki


 


Ihan vain muutamia mainitakseni. Olemme kertoneet erilaisissa sähköisissä asiakaskirjeissä keskusteluista joita täällä Klaanissa on ja näin jakaneet tietoutta myös muille asiakkaille, täällä on paljon hyödyllistä tietoa kenen tahansa hyödynnettäväksi.


 


Klaanissa on myös blogiosio jonne minä ja nykyään myös moni muu Soneran työntekijä kirjoitamme juttuja muutama per viikko -tahdilla --> linkki. Pyrimme tekemään mielenkiintoisia juttuja joista hyötyy kaikki joilla kiinnostaa teleala ja digitaalinen elämä. Emme siis tuota pelkästään vain sellaisia juttuja jossa kerrotaan Sonerasta, sen tuotteista tai palveluista.


 


Perustimme loppukesästä Klaanineuvoston palkitaksemme aktiviisimmat ja avuliaimmat jäsenet, lue siitä lisää täältä --> linkki. Tunnistat Klaanineuvoston jäsenet VIP-arvonimestä.


 


Osa vierailijoista käy hakemassa apua probleemiinsa joko Soneran tuotteisiin ja palveluihin liittyen, tai yleensä tähän alaan tai digitaalisuuteen liittyen. Klaani onkin koko ajan kasvava tietopankki, keskusteluita selaten tai foorumin hakuja käyttämällä kuka tahansa samassa tilanteessa oleva voi löytää Klaanista itselleen avun. Klaanin hakukoneet jopa korostavat hakuosumissaan sellaisia keskusteluita jotka sisältävät ratkaisun ketjun aloittajan probleemaan. Joten aina kun aloitat keskustelun, merkitse keskustelusta sellainen viesti joka sisälsi ratkaisun probleemaasi, "Merkitse ratkaisuksi"-napilla, näin autat samalla myös muita.


 


Osa vierailijoista liittyy mukaan kirjoittelemaan, osa silloin tällöin ja osa säännöllisesti. Se mikä on erityisen hienoa on se että meillä on koko ajan kasvava ryhmä joka käy täällä säännöllisesti ja jotka auttavat muita heidän kysymyksissään, Klaanissa saa apua melkein milloin vain tai ainakin tiedon siitä mitä kautta asian saapi hoidettua. Klaanissa annetaan vertaistukea ja autetaan kaveria jos vain suinkin pystytään ja se on todella mahtavaa. 


 


Klaanissa on pieni ylläpitoporukka (minä vastaan Klaanista ja minulla on apunani neljä moderaattoria) ja Klaaniin on liittynyt mukava joukko myös muita Soneran työntekijöitä ja koko ajan heitä liittyy vielä lisää. Suurin osa heistä on vain taustalla silloin tällöin lueskelemassa keskusteluita omien töidensä ohessa mutta joskus he myös osallistuvat keskusteluun. Pyrkien mm. auttamaan probleematilanteissa, kertomaan asioiden taustoja tai mitä tulevaisuus tuo tullessaan, tai ottamaan itselleen palautetta ja ideoita tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi. Moderaattorit tunnistat Neuvonantaja-arvonimestä ja muut Soneran työntekijät Soneralainen- tai Asiantuntija -arvonimistä. Näiden lisäksi henkilökunnalla on pieni Soneran logo nimimerkin vasemmalla puolella.


 


Jatkossa keskitymme siihen, että Klaani on entistä mukavampi paikka käydä lueskelemassa ja joskus vaikka jopa kirjoittelemassa. Keskitymme myös siihen että Klaanista on entistä suurempi hyöty sekä teille Klaanin jäsenet kuin myös Soneralle. Olemme jo nyt vieneet joitain keskusteluita sonera.fi-sivuille sekä verkkokauppaan tiettyjen laitteiden kohdalle, kaikkien luettavaksi ja jatkossa näytämme klaanikeskusteluita verkkosivuillamme entistä enemmän. Tulemme jatkossakin osallistamaan Klaanin jäseniä eri tavoilla, uskomme siihen että tekemällä asioita yhdessä saamme aikaan jotain todella todella huikeaa!


 


Ihan valtavasti hyviä asioita on jo nyt tapahtunut, näinkin lyhyessä ajassa ja siitä iso kiitos teille kaikille jotka olette olleet mukana. Ja hienoja juttuja on vielä tulossa joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)


 


Kiitos vielä kerran kaikille klaanilaisille, olen otettu ja erittäin onnellinen siitä että olette löytäneet tänne ja osallistutte Klaanin toimintaan. On etuoikeus saada olla täällä kanssanne.


 


Hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta ja hyviä hetkiä Klaanin parissa jatkossakin,


 


Tero sekä Klaanin ylläpitopoppoo


 


----

Tässä vielä muutamia erilaisia top5 -listoja, jäsenistä ja keskusteluista.


 



 


 


 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Paljon Onnea 1-vuotiaalle! :smileyhappy:

Kunniamerkki +14

Onnea vaan minunkin puolesta! :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Onnittelut!

 

Jatketaan samaan malliin! :smileywink:

Minulla oli heti seuraavana päivänä syntymäpäivä. Onnittelut! 

Vastaa