Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

BECK-leffat ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa.BECK-leffat ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Kukapa ei rakastaisi Martin Beckiä, tuota ruotsalaista poliisia, jolta mikään rikos ei jää ratkaisematta. Tai Beckin naapuria – Valdemaria, joka on yksi keskeisimmistä hahmoista Beckin elämässä. Rikospoliisi Beckiä näyttelevä Peter Haber aloitti roolissaan jo yli 20 vuotta sitten ja sen jälkeen elokuvia on tehty useita kymmeniä, yhteensä kuuden tuotantokauden verran. Aiemmin Beckin työparina näytellyt Gunvald joutui jättämään sarjan viidennen kauden puolivälissä mutta uudemmissa jaksoissa näyttelevä Steinar on soljahtanut erinomaisesti mukaan Beckin uudeksi kakkosmieheksi.

 

Uusimmissa jaksoissa Beck miettii eläkkeelle jäämistä ja sitä onko rauhallinen ja seesteinen elämä ylipäätään häntä varten. Naapurin Valdemar jatkaa edelleen konjakinhuuruista elämäänsä ja käy Beckin kanssa syvällisiä keskusteluita parvekkeella tuttuun tyyliinsä. Poliisin työt houkuttelevat kuitenkin edelleen ja niinpä ”Beck is back”.

 

Tiesitkö tämän Beckistä

 

  • Martin Beckiä on näytellyt seitsemän eri näyttelijää
  • Beck 9 – Koston hinta elokuvassa katsojat kuulevat Gunvald Larssonin puhelinnumeron. Numeron todellinen omistaja sai monia häirikköpuheluita ensi-illan jälkeen. Myöhemmin hän sai elokuvayhtiöltä korvaukseksi 20 leffalippua
  • Parveke, jossa näytellään Beckin ja naapurin väliset kohtaukset, sijaitsee Tukholmassa osoitteessa Bergsund strand 31
  • Martin Beck -kirjoja on käännetty 34 kielelle
  • Suomalaisista näyttelijöistä Beck-leffoihin ovat päässeet Stina Rautelin, Anu Sinisalo, Antti Reini sekä Peter Franzén.
  • Steinaria näyttelevä Kristofer Hivju on tuttu myös Fast and Furious 8 elokuvasta sekä Game of Thrones -sarjan Tormundin roolihahmosta
  • Beckiä näyttelevän Peter Haberin syntymäpäivää vietetään 12. joulukuuta

 

Tiesithän, että YouTubesta löytyy useita videoita otsikolla ”Beck fakta”, joihin on koostettu useita lyhyitä pätkiä menneiltä vuosilta niin itse leffoista kuin kulissienkin takaa! 

 

 

 

BECK-faneja hemmotellaan C More -palvelussa

 

Lähes kaikki Beck-elokuvat ovat katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa ja C Moren maksukanavilla. Leffojen pariin pääset C More ja C More Total kanavapakettien kautta. Molempiin kanavapaketteihin kuuluu lisäksi C Moren suoratoistopalvelu, jonka sisältöä voit katsoa missä ja milloin vain. Telia TV:n kautta voit myös vuokrata niitä leffoja jotka eivät vielä ole maksutta katsottavissa. C Moren suoratoistopalvelun käyttöönotosta voit lukea lisää täältä.

 

Lue myös:

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Beck-is-back/ba-p/183625
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Jep, noita on tullut katseltua ainakin ne, mitä kirjastossa DVD:nä on ollut. Kyllä alkuperäisessä sarjassa oli hyviä ja sitten myös keskinkertaisia teoksia. Gunvald ( Mikael Persbrandt) oli sarjassa varsinainen persoona - hän ei keinoja kaihtanut ja välillä hieman kyseenalaisillakin metodeilla asioita selvitteli. Harmi, kun hän sarjasta pois joutui, mutta kun hänen elämäänsä elokuvien ulkopuolella on seuraillut, niin eipä se paljoa helpompaa ole ollut.

 

jarkko35
Konkari

Tässä blogikirjoituksessa lukee: Suoratoistopalvelun kautta voit myös vuokrata niitä leffoja jotka eivät vielä ole maksutta katsottavissa.

 

Onko tosiaan näin? Itse en löydä C Moresta vuokrattavia leffoja, ainoastaan kuukausitilaukseen sisältyvät elokuvat.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Kiitos @jarkko35 huomiosta! Oikeassa olet, suoratoistopalvelun kautta ei vuokraus onnistu vaan homma hoituu Telia TV:n vuokraamon kautta. Tämä korjattu nyt myös itse blogiin. 

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Uusimpia Beck elokuvia nähdään myös maanantaisin Nelosella klo 21.00 tai Ruutu sovelluksesta 😉👌

Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.