Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Vuokraamo elokuvat aikuisille.jpg

 

Useimmat lapset ovat jo ansaitulla joululomallaan ja myös aikuisille tähän aikaan vuodesta on tiedossa hetki rentoutumiseen sekä vapaa-ajan viettämiseen. Olen koonnut tähän blogiin arvostelujen mukaan muutamia C Moresta suosittuja jouluelokuvia aikuiseen makuun. Kun muu talo hiljenee, lappaa lautaselle omat jouluherkkusi ja linnoittaudu kaverin kanssa sohvalle - ja paina playta! 🛋📺

 

Telia TV on mainio katselukokemus isolta ruudulta, isoilla elämyksillä -  viihdekeskus täynnä monipuolista sisältöä! C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme, ja liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan. Sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.

 

Sisällysluettelo

 

Fatman

Haamujen kosto

Joker

Jouluksi kotiin

Täydellinen joulu

 

 

Fatman

Genre: Toiminta

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 35min

 

Fatman - taatusti toisenlainen jouluelokuva kuin mihin olet tottunut! Tässä elokuvassa ensinnäkin näet itse Mel Gibsonin verhoutuneena joulupukin tamineisiin, se on jo jotain. Mustalla huumorilla höystetty toimintakomedia kertoo Chris Cringle -nimisestä miehestä, jonka joululahjabisnekset ovat olleet jo vuosia tappiollisia, syynä maailman lasten lisääntynyt tuhmuus. Onhan hän mies lahjojen takana, pukki! Eikä muuten mikään kiltti pukki olekaan. 12-vuotias Billy (Chance Hurstfield) suivaantuu saatuaan, kenties ihan ansaitusti, pukilta lahjaksi joulusukallisen pelkkiä hiiliä, ja palkkaa ammattitappajan laittamaan Chrisin pois päiviltään.

 

Tästä elokuvasta ei voi paljon paljastaa, jotta ei tule kertoneeksi liikaa. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta on vastannut veljekset Esholm ja Ian Nelms

 

 

 

Haamujen kosto

Genre: Komedia

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 36min

 

Haamujen kosto on päivitetty hulvaton, kevyt versio ja aavemainen aikamatka Charles Dickensin klassisesta joulutarinasta vuodelta 1840.

 

Frank Cross (Bill Murray) on kovasydäminen, komeetan tavoin postihuoneen syövereistä johtajaksi noussut TV-tuottaja. Hänellä on sadistinen huumorintaju, joten hän on täydellinen nykypäivän saituri. Jouluna hän saa vieraakseen kolme haamua; newyorkilaistaksikuskin menneisyydestä, nykypäivän keijun sekä kammottavan, kaksimetrisen sanansaattajan tulevaisuudesta.

 

Haamujen kosto on ajoittain hävytön vitsiensä kanssa. Elokuva onnistuu miellyttämään monella tapaa, varsinkin tummahkon huumorintajun omaaville tämä on sopivaa viihdykettä.

 

 

 

Joker

Genre: Trilleri

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 56min

 

Joker on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen psykologinen jännityselokuva, joka kertoo oman versionsa superroistosta ja Batmanin arkkivihollisesta, Jokerista (Joaquin Phoenix). Elokuva sijoittuu vuoteen 1981 ja seuraa mielenterveysongelmista kärsivää stand up -koomikkoa, jonka nihilistiset teot innoittavat Gotham Cityn asukkaita väkivaltaisiin mellakoihin kaupungin rikasta eliittiä vastaan.

 

Jokerin on ohjannut Todd Phillips. Phillips on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Scott Silverin kanssa. Muissa päärooleissa ovat Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Shea Whigham ja Marc Maron. Elokuva sai eniten ehdokkuuksia 11 ehdokkuudella vuoden 2020 Oscar-gaalassa voittaen palkinnot parhaasta miespääosasta (Joaquin Phoenix) ja musiikista (Hildur Guðnadóttir). Se oli lisäksi ehdolla muun muassa parhaan elokuvan, ohjauksen ja sovitetun käsikirjoituksen palkintoihin.

 

Lue myös Joker-elokuvan sekä Joaquin Phoenixin tarkempi esittely Yhteisöstä.

 

 

 

Jouluksi kotiin

Genre: Draama, pohjoismaiset

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 48min

 

Musiikintäyteinen draama, jossa tunnettu artisti Simon (Peter Jöback) saapuu viettämään joulua lapsuudenkotiinsa Ruotsiin. Hänen veljensä Anders (Johannes Kuhnke) on järjestänyt pikkupaikkakunnan vuotuisen joulukonsertin, johon Simon ylipuhutaan osallistumaan. Alituisesti veljensä varjossa elänyt Anders ei ole tästä mielissään, mutta Simon puolestaan suhtautuu tilanteeseen kevyesti.

 

Kaikki sujuu mukavasti kunnes vanhat muistot heräävät henkiin ja Simon alkaa kohdata piiloteltuja perhesalaisuuksia. Kaikki kulminoituu jouluaattoon, jonka idylli rikkoutuu rajuun vihjailuun. Mitä tapahtui Simonin lapsuudessa, ja miksi kukaan ei tiedä siitä mitään?

 

Musiikkikylläinen ja puhdistava elokuva pohjautuu muusikon ja pääroolinäyttelijä Peter Jöbackin ideaan – ja pitkälti tositapahtumiin: alkoholisti-isäänsä ja lapsuuden teatterikoulun hyväksikäyttökokemuksiin. Peterillä on myös muusikko-veli Mikael, jolle elokuva on omistettu. 

 

[video]

 

 

Täydellinen joulu

Genre: Komedia, kotimaiset

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 30min

 

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

 

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista kauneimman: hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

 

 

Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa sinulle hyvän viihteen parissa! 🎄

 

Lue myös 

Katseluvinkit viihdyttävimpiin koti-iloihin – nämäkin näet huippuedullisella C More TV -tuotteella!

Maria Kallio on ollut syksyn suuri dekkarimenestys C Moressa – kokeile veloituksetta

Jouluohjelmaa C Moressa - Suosittujen TV-sarjojen joulujaksot

Uusi Beck-elokuva tulossa C Morelle

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/C-Moren-suositut-jouluelokuvat-aikuisille/ba-p/232364
Linkki kopioitu