Huhtikuun sarjauutuudet - kevät täynnä uusia ohjelmia

  • 7 June 2021
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Kevät on uuden elämän ja uusien TV-ohjelmien aikaa! Esittelen alla neljä täysin uutta sarjaa, jotka käynnistyvät aivan piakkoin. Uskoisin vaihtoehdoista löytyvän jokaiselle jotakin, kattaus on aika monipuolinen. Jos on paljon uutta, niin toki jotain tuttuakin löytyy. Lopusta löydät tutun realitysarjan Hollywoodista, josta käynnistyy jo 10. kausi. 


 


Katseluiloa kevääseen!


 


HBO Nordicin uutuudet


 


Run


 


Genre: komedia


1. tuotantokausi


 


Uuden komediasarjan pääosissa nähdään Emmy-palkittu Merrit Wever Ruby Richardsonin roolissa ja Domhnal Gleeson Billy Johnsonina. He näyttelevät ex-paria, joka on aikanaan ennen eroaan tehnyt keskenään erikoisen sopimuksen. Jos jompikumpi lähettää toiselle tekstiviestin "run", juokse, ja toinen vastaa siihen samoin, lupaa kumpikin jättää sen hetkisen elämän, tavata New Yorkin Grand Central -asemalla ja matkustaa yhdessä halki Amerikan. 17 vuotta myöhemmin Rubyn elämä horjuu, kun hän saa Billyltä tekstiviestin. 


 


Sarja alkaa HBO:lla 13.4. ja puolen tunnin jaksoja nähdään ensimmäisellä kaudella yhteensä seitsemän.


 



 


Mrs. America


 


Genre: draama


1. tuotantokausi


 


Tämäkin on huhtikuun yksi täysin uusista sarjoista. Siinä seurataan 1970-luvun Amerikassa kehittynyttä taistelua, jossa pyrittiin ajamaan perustuslakiin sukupuolten välisen tasa-arvon takaava lisäys. Vaikka voisi kuvitella, että aatteen takana olisi seisonut vähintään kaikki kansakunnan naiset, niin liikkeen vastareaktion keulahahmona olikin konservatiivinen nainen nimeltään Phyllis Schlafly (Cate Blanchett). 


 


Mielenkiintoista sarjaa päästään seuraamaan HBO:lla 16.4. alkaen. Tunnin mittaisia jaksoja nähdään ensimmäisellä kaudella yhteensä yhdeksän, joista kolme ensimmäistä on katseltavissa heti ensi-iltapäivänä. 


 



 


C Moren uutuudet


 


Paras vuosi ikinä


 


Genre: komedia


1. tuotantokausi


 


C More -alkuperäissarjauutuus Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta reilu kolmekymppisestä naisesta, joita elämä tuntuu heittelevän ja kohtelevan haastavasti. On burnoutia ja avioeroa ja vähän kaikkea siltä väliltä. Tästä kaikesta sisuuntuneina ja suivaantuneina ystävykset päättävät pitää välivuoden ja elää kuin viimeistä päivää, niin ettei sitten vanhana tarvitse katua tekemättömiä asioita! 


 


Hurttia huumoria viljelevän sarjan pääosissa nähdään mainostoimiston AD Karla (Lotta Kaihua) ja kulttuurialan pätkätyöläinen Miina (Ella Lahdenmäki). Ohjelman kaksi ensimmäistä jaksoa on jo nähtävissä C More -suoratoistopalvelussa. Jaksoja esitetään kahden jakson viikkotahdilla yhteensä kymmenen.


 



 


Cobra


 


Genre: draama


1. tuotantokausi


 


Iso-Britanniassa luonnonkatastrofi uhkaa sähköhuoltoa ja sen toimivuutta kautta maan. Pääministeri Robert Sutherlandin (Robert Carlyle) ja esikuntapäällikön Anna Marshallin (Victoria Hamilton) joukkoihin kootaan erikoisryhmä COBRA, jolla on tehtävänä saattaa maa sähkökriisin ja luonnonkatastrofin lävitse. 


 


Sarja alkaa siitä, kun pääministerin tyttären valmistujaispäivänä häntä pitävät kiireisenä juhlien lisäksi luonnonkatastrofin uhkaama sähköhuolto ja poliittiset juonenkäänteet. Jaksoja nähdään yhteensä kuusi, joista ensimmäiset kaksi ilmestyvät sunnuntaina 5.4. C Morella. Tämän jälkeen sunnuntaisin julkaistaan yksi uusi jakso. 


 



 


The Real Housewives of Beverly Hills


 


Genre: reality


10. tuotantokausi


 


Ja sitten sitä tuttua, nimittäin RHOBH on täällä taas! Vuosikymmen on kulunut siitä, kun sarja starttasi, väliin ohjelman rouvasväki on osin vaihtunut ja siten ohjelmaan on saatu uutta kipinää. Viime kauden seitsemästä päähenkilöstä kuusi on mukana nyt 10-kaudella, ainoastaan alkuperäiskotirouva Lisa Van der Pumpia ei nähdä tällä kertaa lainkaan. Hänen tilalleen on saatu sarjan ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen rouva Garcelle Beauvais. 


 


Mitä Richardsin siskoksille Kimille ja Kylelle kuuluu? Millaisia dramaattisia yhteenottoja ja kissatappeluita tällä kaudella nähdään? Vai nähdäänkö?


 


Sarja alkaa torstaina 16.4. C Morella.


 



 


Lue myös:



 


1 kommentti

Lisäisin tähän listaan vielä yhden lempparini, nimittäin Killing Eve sarjan kolmas tuotantokausi alkoi HBOlla viikko sitten 13.4. Maanantaisin ilmestyy aina uusi jakso jenkkitahtiin. Tää on niin koukuttava sarja!

Vastaa