Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MinnaLN
Moderaattori
Moderaattori
  • 116 custom-general.kudos
  • 430 custom-general.replies
  • 24 custom-general.solutions

Tulossa! Vuokraamon elokuvauutuudet: Charlie's Angels & Jäähyväiset

charlies angels telia tv vuokraamo.PNG

 

Tällä viikolla elokuvauutuuksina esitellään vauhdikas toimintakomedia Charlie's Angels, josta ei naisenergiaa puutu sekä kiinalaiseen tosielämään perustuva draama-komedia Jäähyväiset. Molemmat elokuvat löydät Telia TV-vuokraamostamme. Jäähyväiset on vuokrattavissa 6.5. ja Charlie's Angels 18.5. lähtien.

 

Charlie's Angels

Ikäraja: 12

Genre: toiminta, seikkailu, komedia

Kesto: 118 minuuttia

 

Charlien enkelit ovat täällä taas! Charlie’s Angels-elokuvan on sekä ohjannut että käsikirjoittanut Elizabeth Banks. Ohjaaja-käsikirjoittaja Banks nähdään lisäksi elokuvassa osana näyttelijäkaartia. Evan Spiliotopouloksen ja David Auburnin alkuperäiseen tarinaan perustuvia Charlien enkeleitä on saatu seurata jo vuodesta 1976.

 

Elokuva alkaa heti tapahtumarikkaasti, kun enkelit Sabina Wilson (Kristen Stewart) ja Jane Kano (Ella Balinska) ovat suorittamassa salaista tehtävää Rio de Janeirossa. Jo alkumetreillä käy ilmi minkälaisia enkeleitä tällä kertaa on luvassa. Elokuvassa ansioituneet insinöörit ja tiedemiehet ovat kehittäneet innovatiivisen laitteen, joka pystyy tuottamaan suuria määriä energiaa. Calistoksi nimetyssä ihmelaitteessa on kuitenkin vika, joka väärissä käsissä muuntautuisi tuhoisaksi tappoaseeksi. Elena Houghlin (Naomi Scott), yksi hankkeen johtavista insinööreistä, haluaa tuoda asian ilmi, ennen kuin laite pannaan tuotantoon. Elena kurottaa kätensä kohti Townsendin enkeleitä ja on pian itsekin mukana tuoksinassa rikollisia vastaan. Enkelitiimin on aika tarttua toimeen ja tuhota ihmishenkiä uhkaavan Calistonin prototyyppi, Charlien opastuksella.

 

Toisistaan erilaiset enkelit täydentävät hyvin toisiaan. Sabina Wilson on elokuvan villi kortti, kapinallinen nainen voimakkaalla asenteella. Elena Houghlin on hyvin kouluttautunut älykkö, mutta kuitenkin rakastettava ja sydämellinen. Entinen MI6-agentti Jane Kano vaikuttaa kylmän viileältä, mutta loppupeleissä välittää todella tovereistaan.

 

Banks on halunnut modernisoida elokuvaa, mutta kuitenkin säilyttää alkuperäisen idean. Aikaisemmissa elokuvissa on totuttu näkemään hahmo John Bosley, joka koulutti ja ohjasi enkelitiimiä Townsendin etsivätoimistossa. Nyt Bosley on muutettu asemaksi. Kuka tahansa voi olla Bosley, vaikka enkeli itse. Käsikirjoittaja-ohjaaja Elizabeth Banks nähdään yhtenä kolmesta elokuvan Bosley roolituksista. Myös salaperäinen hahmo Charlie on tässä elokuvassa nainen. Banks kertookin kuvastavansa tällä naisten urakehitystä, joka sopii moderniin maailmaan. Elokuvasta ei toden totta puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rennolla huumorilla maustettu toimintaelokuva uppoaa mainiosti vaikka arki-illan ratoksi.

 

 

jäähyväiset

Ikäraja: S
Genre: Draama, komedia
Kesto: 100 minuuttia

 

Lulu Wangin ohjaama Jäähyväiset (The Farewell), on koskettava ja hauska hauska perhetarina, joka perustuu tosielämän valheeseen.

Lääkärit ovat kertoneet, että perheen rakastettu matriarkka, isoäiti Nai Nai (Zhao Shuzhen), sairastaa syöpää ja hänellä vain pari viikkoa elinaikaa. Kiinalaisen tavan mukaan perhe on salannut sairauden. New Yorkissa asuva kiinalais-amerikkalainen Billi (Awkwafina) saa kutsun kotiin Changhuniin viettämään sukulaishäitä. Teeskennellyt häät toimivat tekosyynä saada suku kokoon jäähyväisiä varten. Billi päättää lähteä vanhempiensa kielloista ja varoituksista huolimatta.

 

Elokuvassa käsitellään Idän ja lännen kulttuurisia eroja. Suvun sisäinen ilmapiiri on hyvin lämminhenkinen ja perustuu tiukasti perhe-elämään sekä yhdessäoloon. Isoäidin tietämättömyys omasta sairaudestaan painaa Billin mieltä ja perinteiden kunnioittaminen onkin suurta taistelua omia tunteita vastaan.


Roolisuoritukset ovat onnistuneita ja Awkwafina saikin roolistaan parhaan naisnäyttelijän Golden Globe -palkinnon. Elokuvassa on luvassa emotionaalisesti tunteikkaita ja lämminhenkisiä tilanteita, ja kuolemaa on käsitelty länsimaalaisille hyvin erikoisella tavalla.

 

 

 

 

Lue myös näistä elokuvista:

Tarhapäivä & Jumanji: The Next Level

The Current War & Judy

Teräsleidit

 

Telia Yhteisön moderaattori | iPhone 12 | Apple Watch Series 5 | PC | Nintendo Switch | PS4 | ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0 vastausta