Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62392
Kirjoituksia 170465

Euroviisut 2018Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 208
1/3

Euroviisut 2018

Olihan jännitystä kerrakseen eilisillalle tarjolla meille kaikille Euroviisu-faneille, kun kisat starttasivat 1. semifinaalilla! Viisut järjestetään jo 63. kertaa ja tänä vuonna isäntämaana toimii Portugali, missä näitä juhlia vietetään ihan ensimmäistä kertaa. Upeat puitteet tarjoaa Lissabonin Altice Arena.

 

Tänä vuonna Euroviisuihin osallistuu yhteensä 43 maata. Eilen 8.5. kisattiin ensimmäinen semifinaali, josta 19:stä kisaajamaasta 10 pääsi yleisöäänestyksen perustella finaaliin, josta voittaja valitaan 12.5. Finaaliin valitaan toiset kymmenen maata samalla äänetysmenetelmällä toisessa semifinaalissa, jota jännäämme 10.5. Maita on siinä mukana yhteensä 18.

 

Tämän vuoden Euroviisuien virallinen sometunniste on #allabroad, joka nimensä mukaisesti toivottaa kaikki kyytiin.Tämän vuoden Euroviisuien virallinen sometunniste on #allabroad, joka nimensä mukaisesti toivottaa kaikki kyytiin.
Tämän vuoden Euroviisuien virallinen sometunniste on #allabroad, joka nimensä mukaisesti toivottaa kaikki kyytiin.

 

Mikä on sinun suosikkisi? Hymiö Onnellinen Ja ettei tästä tule liian helppoa, niin Saaraa ei saa valita! Hymiö Onnellinen

Itse annoin parhaat pisteeni (Suomen jälkeen, tottakai...) Kyprokselle. Pidin erityisesti heidän menevästä esiintymisetä, joka sisälsi paljon näyttävää kimmellystä, letkeää lantiota ja mukaansa tempaavaa rytmiä.

 

Finaaliin päässeet maat:

Albania

Tsekki

Liettua

Israel

Viro

Bulgaria

Itävalta

Suomi

Irlanti

Kypros

2 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 872
2/3

Vs: Euroviisut 2018

Mä lukitsen myös Kyproksen jos kerran Saaraa ei saa valita Hymiö Onnellinen Eleni Foureira löytyy myös Spotifylta, joten sitä on luukutettu tänään ihan menestyksekkäästi! Spotifyssa on muuten Eurovision 2018 soittolistakin, joten volumet kaakkoon vaan Hymiö Erittäin onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
3/3

Vs: Euroviisut 2018

mun pieni pää meni ihan sekasin kun toiselta kanavalta lätkää ja toiselta euroviisut
sit piti pomppia ees taas vähänväliä xD

0 tykkäystä