peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152212 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Euroviisut 2018Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 84
1/3

Euroviisut 2018

Olihan jännitystä kerrakseen eilisillalle tarjolla meille kaikille Euroviisu-faneille, kun kisat starttasivat 1. semifinaalilla! Viisut järjestetään jo 63. kertaa ja tänä vuonna isäntämaana toimii Portugali, missä näitä juhlia vietetään ihan ensimmäistä kertaa. Upeat puitteet tarjoaa Lissabonin Altice Arena.

 

Tänä vuonna Euroviisuihin osallistuu yhteensä 43 maata. Eilen 8.5. kisattiin ensimmäinen semifinaali, josta 19:stä kisaajamaasta 10 pääsi yleisöäänestyksen perustella finaaliin, josta voittaja valitaan 12.5. Finaaliin valitaan toiset kymmenen maata samalla äänetysmenetelmällä toisessa semifinaalissa, jota jännäämme 10.5. Maita on siinä mukana yhteensä 18.

 

Image-1 (002).jpgTämän vuoden Euroviisuien virallinen sometunniste on #allabroad, joka nimensä mukaisesti toivottaa kaikki kyytiin.
Tämän vuoden Euroviisuien virallinen sometunniste on #allabroad, joka nimensä mukaisesti toivottaa kaikki kyytiin.

 

Mikä on sinun suosikkisi? Hymiö Onnellinen Ja ettei tästä tule liian helppoa, niin Saaraa ei saa valita! Hymiö Onnellinen

Itse annoin parhaat pisteeni (Suomen jälkeen, tottakai...) Kyprokselle. Pidin erityisesti heidän menevästä esiintymisetä, joka sisälsi paljon näyttävää kimmellystä, letkeää lantiota ja mukaansa tempaavaa rytmiä.

 

Finaaliin päässeet maat:

Albania

Tsekki

Liettua

Israel

Viro

Bulgaria

Itävalta

Suomi

Irlanti

Kypros


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
2/3

Vs: Euroviisut 2018

Mä lukitsen myös Kyproksen jos kerran Saaraa ei saa valita Hymiö Onnellinen Eleni Foureira löytyy myös Spotifylta, joten sitä on luukutettu tänään ihan menestyksekkäästi! Spotifyssa on muuten Eurovision 2018 soittolistakin, joten volumet kaakkoon vaan Hymiö Erittäin onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
3/3

Vs: Euroviisut 2018

mun pieni pää meni ihan sekasin kun toiselta kanavalta lätkää ja toiselta euroviisut
sit piti pomppia ees taas vähänväliä xD

~Vallitkoon sananvapaus somessa ~
0 tykkäystä