peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52982 Jäsentä
152215 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
1/4

Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?

Kanavia riittää ja katseltavaa löytyy useastakin suoratoistopalvelusta sekä normi tv kanavilta. Ihan omasta mielenkiinnosta siis haluaisin tietää mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä tai oletko enemmän leffatyyppiä?

 

Itsellä listalla Silta -sarjan uudet jaksot sekä Aallonmurtaja joka nyt alkoi maikkarilla. Lisäksi Viaplayn kautta seurailen The Black Listiä ja C Morelta yritän bongailla uusia Beckejä ( joita saisi tulla vaikka joka päivä Hymiö Erittäin onnellinen ). Kaveri suositteli sarjaa Hassel mutta siihen en ole ehtinyt vielä paneutua. Se taitaa löytyä Viaplaylta. Ruotsalaiset ja pohjoismaalaiset rikos sarjat kiinnostavat erityisesti, joten onko sulla suositella jotain jota ei voi jättää katsomatta?

 

Beck.PNG


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
3 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
2/4

Vs: Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?

Mä olen tylsä tyyppi, en seuraa mitään näistä ”muodikkaista” sarjoista Hymiö Onnellinen

 

Seuraan Discoveryn tiededokkareita tai sarjoja, avaruus ja tähtitiede kiinnostaa. Strip the Cosmos, How the Universe Works, Trough the Wormhole with Morgan Freeman. Nyt odottelen Cosmos: A Spacetime Odysseyn toista tuotantokautta.

 

Autot ja rakentaminen on myös sydäntä lähellä joten Wheeler Dealer (uusi konsepti ei ole niin omaan makuun mutta tulee katsottua koska uudet jaksot) on seurannassa myös, Top Gearia ja Fast `n Loudia unohtamatta.

Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 270
3/4

Vs: Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?

Itse on tullut viime aikoina katsottua enemmän pidempiä sarjaputkia Netflixin kautta.

Vanhana Star Trek fanina, kaikkien sarjojen kaikkien jaksojen lisääminen palveluun oli mulle aika positiivinen uutinen Hymiö Onnellinen Ensin lähti Enterprisen pari viimeistä kautta joita en ollut vielä muuta kautta nähnyt, sen jälkeen katsoin Voyagerin kaikki 7 kautta ja nyt on Deep Space Nine sekä uusi Discovery menossa.

 

Näiden päälle katselen myös fiiliksen mukaan Luciferia, Scorpionia (tämä on tullut/tulee myös telkkarista), Z Nationia, Helixiä, Van Helsingiä ja vanhaa scifi-klassikkoa Fireflyta.

 

Yksi parhaita sarjoja, mitä olen viime aikoina nähnyt on ollut Netflixin uusi Altered Carbon. Mikäli Balde Runner tyyppinen dystooppinen scifi upeasti kuvattuna ja hienolla juonella on sinun juttusi, suosittelen katsomaan! Tuli katsottua tämä sarja muutamassa päivässä läpi. Oli niin koukuttava tapaus, että kaikki luppoaika meni melkein iPad kädessä sarjaa katsellen Hymiö Erittäin onnellinen

Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
4/4

Vs: Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?

Itsellä katselmuksen alla tällä hetkellä @kjns kanssa samat Lucifer, Scorpion ja Van Helsing.
Näiden lisäksi vielä Outlander ja Penny Dreadful

Sitten vielä uusia jaksoja oottaa lukuisat muut sarjat. Netflixin Oma lista on aika kaoottinen, onkohan siellä tällä hetkellä joku 80 sarjaa/leffaa oottamassa vuoroaan.
Ihan joka päivä en kerkiä töllöä katsella eli noi sarjojenkin läpikäynnit kestää toisinaan iäisyyden. Hymiö Onnellinen 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!