Sopimus syntynyt, mm. Discovery ja Eurosport näkyvät jälleen

  • 13 August 2021
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9414 kommenttia

Edit 9.6. Tuore tilannetiedote: 

Hyviä uutisia! Olemme solmineet Discoveryn kanssa uuden sopimuksen ja Discovery-kanavapaketin kanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) palaavat valikoimaamme. Kanavien palautus alkaa välittömästi. Olemme iloisia siitä että Discoveryn valikoima on jälleen tv-asiakkaidemme käytössä.

  Tiedote sivuillamme: 

Tiedote 1.6. Discoveryn kanavat poistuvat jakelusta keskiviikkona 7. kesäkuuta 2017. Poistuvat kanavat ovat Discovery Channel, Discovery World, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 ja Eurosport 2 sekä kyseisten kanavien teräväpiirtoversiot. Kanavien poistuminen koskee Telia TV -asiakkaiden Discovery-, Surf- sekä MIX S ja MIX M -kanavapaketteja sekä niitä kaapelikorttiasiakkaita, joilla on Eurosport 1 kaapelikortilla. Kanavat poistuvat digiboksilta, kaapelikortilta sekä mobiilista. Myös kanavien ohjelmakirjastot poistuvat. Haluamme mahdollistaa maksullisten sisältöjen, kuten Discovery-kanavien katsomisen joustavasti missä ja milloin asiakkaat itse haluavat. Valitettavasti emme päässeet tässä yhteisymmärrykseen SBS Discoveryn kanssa. Olemme erittäin pahoillamme tästä tilanteesta. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta ja kiinnostavinta televisiosisältöä.

Avasimme foorumin puolelle keskusteluketjun jos haluat kysyä tai kommentoida tiedotetta ja kanavien sulkeutumista. Tervetuloa keskustelemaan tänne. 

 


6 kommenttia

Eurosportin pois lähteminen on katastrofi!!! Onko järkeä poustaa eurosport kun olympialaiset,tennis jää näkemättä koko Suomessa!

Alkaako Telia neuvotella ajoissa kanavista kun aina joku kärhämä ja kanavat poistuu entäs Elisa ja DNA onko samoja ongelmia ilmeisesti ei!

Tilalle lasten piirrettyjä !! Haloo ei ole muksuja enään tiede jutut kiinnostaa ei urheilu. Maksuista ilmeisesti täys hinta jos ei tajua sanoa irti mix pakettia?  Disco... poistuu ennen se makso pelkästään n10€ entäs nyt kun poistuu puolittuuko hinta nyt 19,90? valitettavasti tekniikka on talonyhtiöissä aina jokun operaattorin (kaapeli) niin ei voi vaihtaa yhtiötä millä hommat toimii.

Vähän samanlaiset fiilikset koska discoveryn kanavat kiinnostaa ja niitä haluaisi katsoa.Nyt tuolla ei ole kuin joku bbc earth ja natgeo wild jotka voi valita ja jotka kiinnostaa viasatin ja history kanavien lisäksi.Tuntuu että siellä on huonot neuvottelijat ja telia isona firmana haluaa pakkosanella millä hinnalla ja millä ehdoilla ne saa kanavat jakeluun.Toi poistuminen koskee myös ruotsin jakelua.Noita pitäisi pystyä myös tosin katsoa netistä mutta ilman suomenkielisiä tekstejä.

Telian toiminta on monin tavoin karkeaa asiakkaiden ylenkatsomista. Poistettujen Discovery-kananvien ja Eurosport 1 ja 2 tilalla avataan alla olevat. Viasat Nature on söpö lemmikkikanava, Viasat Urheilu lähettää näkojään lähinnä uusintoja. Loput eivät edes ole aikuisille suunnattuja

 

Viasat Nature (kanavapaikka 157 ja 177 HD), Viasat Urheilu (kanavapaikka 161 ja 185 HD), Ginx (kanavapaikka 305), Nick Jr (kanavapaikka: 70), Boomerang (kanavapaikka: 75), Disney Jr (kanavapaikka: 73), Ginx (kanavapaikka 305).

 

Mix M -paketistani on nyt kadonnut neljä kanavaa, eikä tilalle ole tarjolla kunnon urheilu- tai tiedekanavia. Sitä paitsi niitä en ole voinut itse vaihtaa vuoteen; vain soittamalla ja jonottamalla asiakaspalvelussa vaihdot hoituvat. Vikaa on yritetty korjata jo siis ainakin vuosi. En millään haluaisi maksaa M-paketista, jos kanavia on vain kuusi. Vaikkei Telia muodollisesti rikokaan sopimusta, niin miksi maksaa kelvottomasta palvelusta?

 

Telialla on minun näkökulmasta hyvin vähän aikaa tehdä kunnon loikka ylöspäin palveluissaan ja asenteessaan. Esimerkiksi Mix-kanaviin kunnon urheilukanavia!! Tällä Telian asenteella siirtyy hyvin pian neljä puhelinliittymää, laajakaista ja kaapelikortti kilpailijan huomaan.

 

Ette sitten voineet tehdä sitä sopimusta aikaisemmin vaan oli ihan pakko säätää asia tolla tavalla?.Onneksi itse en mennyt vaihtelemaan noita kanavia tuolta koska nyt olisin joutunut itkemään sitä että miten vaihdan noi takaisin jossain asiakaspalvelussa.Omasta mielestäni jos haluaa välttämättä katsoa sitä urheilua niin ostaa sitten niitä urheilukanavia.Niiden esitysoikeudet maksaa kuitenkin paljon enemmän kuin näiden tiede yms kanavien kun ne kilpailutetaan.Nykyään tilanne on se ettei niitä mielenkiintoisia kanavia joita ei ole jo tilannut ole enää ollenkaan.:(

Joo MPY:kin alkoi näyttää kanavia uudestaan 

Vastaa