CMore Total tarjous 24,95 eur/kk


Tuli tosiaan eilen sähköpostilla tarjous C More Total paketista 6 kk ajalle 24,95 eur/kk , ei määräaikaa. Tämä liittymäasiakkaille sen viestin mukaan. Riittääkö mikä tahansa kännykkäliittymä, jotta saa tämän paketin tilattua TeliaTV:lle tähän hintaan?

 

Tilaussivulla, kun menee tilaamaan tuotetta on mainintaa jostakin erikoisista liittymistä: Telia TV:lle vaaditaan voimassaoleva Yhteys rajaton, Yhteys mukaan tai Yhteys kotiin -liittymä. Mitä nämä ovat, eikö tarjous olekaan kaikille liittymäasiakkaille niin kuin s-postissa mainitaan?


2 kommenttia

Moi @NaantalinMika ! Etuhintaisen kanavapaketin tilaus edellyttää, että sinulla on Telian puhelin- tai nettiliittymä, Telia TV digiboksi tai kaapelikortti. Yhteys Rajaton ja Yhteys Mukaan ja Yhteys Kotiin ovat näiden liittymien nimiä. Kaksi ensimmäistä mobiililiittymiä ja jälkimmäinen kiinteä laajakaista kotiin. Selvensikö tämä asiaa? :)

Hei, Kiitos. Selvensi asian kyllä. Aika hämäävää, koska tuosta liittymästäni käytetään joka puolella eli minun teliassa ja laskulla vain esim. nimeä Rajaton 200M. Tuota Yhteys-sanaa ei siinä yhteydessä ole missään tuotenimessä. Helposti voi luulla, että nämä ovat jotakin eri tuotteita, esim. vain datan siirtoon käytettäviä liittymiä. EDIT katjane: Allekirjoitus poistettu, allekirjoituksen voit määritellä profiilisi asetuksissa.

Vastaa