jääkiekko katkes kesken pelin!!!!!!


Mikä on vikana ja ei vit.u pääse edes vikailmoitusta tekemään!!!!!!!!!! Nyt menee hermo!

10 kommenttia

Sama täällä ja ilmeisesti muillakin.

Tuossa toisessa ketjussa "viihteen uudet ominaisuudet" tästä on jo juttua.

Nyt taas toimii ja pelin ratkaisukin tuli nähtyä. 

Lieköhän ollut joku alueellinen vika?

Ei toimi! Vikakoodi 516 ja 521 tulee vaan.
HALOOOOOOO SONERAAAAA! 😃
Kunniamerkki +3

Ei näy minullakaan.Kokeilin taas käynnistää kaikki boxit uudelleen...turhaan.Ei nähnyt nuorten lätkän ratkaisua,ei Minnesotan Granlundia ja kumppaneita,ei snookeria...luovutan ja lähden nukkumaan.Jospa aamulla joku Soneralainen kertois mistä on kysymys.

Näkyy olevan suunniteltu huoltokatko Oulun alueella menossa alkean klo 22.00.

Joten se siitä viasta ....

 

Niin, ja Jyväskylässä sama homma alkaa puoliltaöin!

Kunniamerkki +3

Hyvin tehty on puoliksi suunniteltu...

No ei sitä kesken pelin huoltoja tehdä!

Olen pahoillani, että huoltokatkos osui juuri lätkäpelin kanssa samaan aikaan! Eihän tuo aivan nappiin mennyt, mutta puolutukseksi on todettava, että huoltokatkoja ei voi aina suunnitella tv-ohjelmien mukaisesti. Ymmärrän toki tuskan, että peliä olisi ollut kiva katsella. Tosin tuskainen oli pelin loppukin, kun Suomi sen meni häviämään vielä jatkoajalla. Onneksi kohta alkaa aikuisten mm-lätkä niin otetaan sieltä se kulta sitten kotiin! :)

Tämä suunnittelemattomuus paistaa monessa asiassa. Kanavat katoaa sopimusten kariutuessa, lähetykset katkeaa huoltojen takia. Kai se huolto olisi voitu tehdä yöllä. Kuvitelkaa mm kiekko suomen peli ja lähetys katkeaa huollon takia! Onhan se silkkaa typeryyttä 😃 Eilinen peli meni pilalle ja sitä ei korjaa millään. Muutama leffalippu tai vaikka jokin tarjous tuotteisiin olis paikallaan. Täytyy ostaa uus fiskars ens viikoksi jos kesken MM pelin katkeaa lähetys 😃 saa tuon boksin paketoitua maitopurkkiin :D

Vastaa