jääkiekko katkes kesken pelin!!!!!!

  • 26 April 2015
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tehkää ny jotain!!! Ei tämä ole totta! Ja hyvitystä kehiin!!!!! Vikapalvelua ei saatavilla!


8 kommenttia

Onkohan kyse Viihteestä vai kaapelitv:stä?Tallenne vai ei ?Jos viihde niin katkesko pelkästään lähetys vai myös nettikin?  Vikailmoituksen voi tehdä Omien Sivujen kautta tarvittaessa, kellonajasta riippumatta. Eli vaikka vikapalvelu ei avoimena olekaan, voi vikailmoituksen jättää kuitenkin, vikapuolen tyypit sitten tutkivat asiaa, kun vikailmoitus tulee vuoroon.

Netti toimi koko ajan, ainoastaan viihde katkes. Jotain virhekoodeja se näytti.. samoin tallennukset oli poissa myös. Palautu seuraavana päivänä. Antennikoti

Huomasinkin juuri että tuossa toisessa ketjussa olikin aiheesta keskustelua, eli liittyiköhän tosiaan tuohon huoltokatkokseen mikä oli silloin meneillään.

Jos liitty nii elkää herranen aika laittako huoltoja kesken pelin 😃 pitääkö varalta ottaa lautanen seinää jos huoltoja tulee. Muutama leffalippu kenties... 😃
Niko joka otti yhteyttä minuun, isot kiitokset palvelusta!

Joskus on mahdotonta ajoittaa huoltoja sillätavoin, etteivät ne mitään lähetystä häiritsisi.Toki harmituksen ymmärrän, mutta onneksi tommosia tilanteita ei nyt ihan niin hirveen usein tule, että lähetykset olisivat huollon vuoksi poikki. :)

No mut kyseessä oli nuorten mm kiekko finaali! Tuntia myöhemmin olis ollu shakkia ja tikanheittoa, joku pieni ajatus vois tulle mikä katsojakunta mitäkin katsoo.

Tällä tavalla tämä meni nyt tällä kertaa, seuraavalla kerralla toivottavasti huolto ajoittaa parempaan ajankohtaan. :)

Vastaa