Kanavapakettien hinnoittelu urheilutapahtumien loppuessa


Hei! Tilaan kanavapakettia Viasat Urheilu + C More Sport. Koronaviruksen aiheutettua lähes kaikkien urheilutapahtumien siirtymisen hamaan tulevaisuuteen, olisi aiheellista alentaa ko. paketin hintaa; erityisesti, koska Viaplay sekä C More itse ilmoittavat alentaneensa omia hintojaan. Tuntuisi omituiselta maksaa viisikymppiä pelkistä uusinnoista. Toivoisin kannanottoa asiaan. 


19 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +8

cmore alensi cmore total paketin hinnan normaaliksi paketiksi eli 12,95 (29,95)ja telia alensi hintaa vain 5 euroa (34,59 tai 29,95 hintana). telia on sitten reilu asiakkaita kohtaan, eikö olisi hyvä kun ei tule yhtään urheilua tehdä sama ja hinnoitella ainoastaan sarjojen ja elokuvien mukaan paketti.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

Aivan viimeisimmän kanavatiedotteista löytyvän uunituoreen tiedon mukaan hinnoitteluun tulee muutoksia ylihuomisesta 16.3. alkaen C Moren osalta seuraavasti:

 

C More Sport

Laskemme alla listattujen C More Sport -kanavapakettien ja yhdistelmäpakettien hintaa 16.3. alkaen hintaan 12,95 €/kk. Hintamuutos on voimassa toistaiseksi.

Lisäksi olemme pe 13.3. avanneet kaikille C More Sport -asiakkaille C Moren viihdekanavat.

C More Totalin viihdekanavat avataan seuraaviin kanavapaketteihin, alustavasti maaliskuun loppuun:

 • C More Sport
 • Liigapassi & C More Sport
 • Liigapassi & C More Sport & Viasat Urheilu
 • C More Sport & Viasat Urheilu

Avattavat kanavat:

 • C More First
 • C More Stars
 • C More Hits
 • C More Series
 • C More Juniori
 • C More -ohjelmakirjasto
 • SF-Kanalen

Mikäli kanavat eivät tule näkyviin itsestään toimi näin:
Telia TV digiboksit: käynnistä digiboksi uudestaan
Telia TV Sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään
Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan

C More Total

 • C More Total -kanavapaketin sekä C More Total + Liigapassi -yhdistelmäpaketin hinta laskee 16.3. alkaen hintaan 12,95 €/kk 
 • Hintamuutos on voimasas toistaiseksi

C Moren osalta ymmärrän, mutta on mielenkiintoista, ettei Viasatin kohdalla voida tehdä mitään, kun yhtiö itse laskee hintansa 9,99 €:hen. Pistääkö Telia ylimenevän osuuden omaan taskuunsa?

Tuo ei ole mitenkään reilua, että Telia laittaa osan omasta riskistään asiakkaiden maksettavaksi. Te ette pysty toimittamaan sitä mitä olette markkinoineet ja laitatte hyvitykseksi suoranaista roskaa jota ei katso kukaan. Ainoa oikea tapa on asia hoitaa, että lasku on 0 euroa kaikilta niiltä kuukausilta jolloin ei pelata ja maaliskuulta korkeintaan 1/2 normi laskusta.  Itse haluan ainakin perua määräaikaisen tilaukseni, joka on paketti mihin kuuluu kaikki urheilu, mikäli minkäänlaista laskua tulee ja se peruminen perustuu siihen, että tuote ei vastaa enää sitä mitä on markkinoitu. Asiakkaalla on myöskin oikeus olettaa, että kaudet pelataan suunnitelman mukaisesti ja, jos niin ei käy niin niiltä kuukausilta ei maksua myöskään peritä. 

Siis, kertokaapa rehellisesti, paljonko aiotte veloittaa paketistani Viasat Sport + C More Urheilu. En hyväksy maksua tässä paketissa C Moresta, koska jo erikseen tilaan C More viihdettä (12,95€). Viaplay on ilmoittanut omaksi hinnakseen urheilutapahtumien tauolla 9,99€, joka olisi mielestäni oikea hinta. Kaikki tätä korkeampi hinnoittelu sataa Telian omaan kassaan, mitä en hyväksy. Odotan pikaista vastausta. 

Älkää hyvät ihmiset suostuko maksamaan euroakaan tyhjästä. Telialla ei ole mitään oikeutta laskuttaa mikäli tuote ei vastaa sitä mitä on luvattu. Pidetään yhdessä sitä linjaa sillä se on periaatteellinen kysymys. Jos ostat omakotitalon ja sulle annetaan leikkimökki ja vähän hinnanalennusta ja lopuilla kissanhiekkaa niin tyydytkö  silloinkaan hyvitykseen. Et varmaan ja tässä on kyse ihan samasta asiasta.

Tarkemmin ajatellen: Viaplay tarjoaa 9,99€ hintaan sentään sarjansa sekä elokuvansa, joita Viasat Sport ei näytä. Täten paketissa Viasat Sport + C More Urheilu ei ole käytännössä mitään sisältöä urheilutapahtumien ollessa koronaviruksen aiheuttamalla tauolla. Siis Telian ei tulisi siitä myöskään mitään hintaa periä. Uusinnatkin katoavat kirjastoista tietyn ajankohdan jälkeen. Tyhjästä kenenkään pitäisi maksaa. Tähän haluan piakkoin virallisen vastauksen. Kuten sanottu, tilaan jo erikseen C More viihdettä, josta maksan vaaditut 12,95€, joten se ei tähän korvikkeeksi käy.

Sain puhelimeeni ilmoituksen telia.fi/kanavatiedote . Tiedotteessa mainitaan juurikin C More Sportin hinnanalennus 12,95€ sekä viihdekanavat. Tästä vain EI OLE PISARAAKAAN HYÖTYÄ, sillä tilaan jo C More viihdettä (12,95€). Miksi minun tulisi maksaa samasta asiasta kahdesti? Viasatin osalta kanavatiedotteessa mainitaan vain: Viasatin urheilupaketit ja Viasatin sisältävät Liigan yhdistelmäpaketit
Tiedotamme asiasta mahdollisimman pian. Olisikin syytä, sillä hinnan arvoista ohjelmaa Viasatin kanavilta ei näihin aikoihin tule. Viasat Sport + C More Urheilu -paketin arvo itselleni on nyt 0 euroa.

Viasat jääkiekko + liiga, tästä paketista ei voi maksaa senttiäkään, kun mitään noista ei tule. Hinta on 29,90 kuukudessa. 

Maaliskuulta tietenkin maksua menee, meneekö kokosumma vai puolet, mutta se ei ole nyt ydinkysymys. Asia koskee huhtikuusta eteenpäin, ja siitä ei voi maksaa  mitään.

En maksa, ja jos menee riitelemiseksi, minulla on oikeus tämän vuoksi perua määräaikainen. Piste.

Lisäyksenä edelliseen: Tilaan myös pakettia Liiga-passi + Viasat Jääkiekko, jossa ei myöskään ole peruuntumisten vuoksi lainkaan uutta ohjelmaa. Tilaan siis kahta kanavapakettia (myös Viasat Urheilu + C More Sport), joilla kummallakaan ei ole perittävien maksujen mukaista ohjelmaa. Ennen kuin urheilutapahtumat pääsevät uudelleen käyntiin, en ymmärrä, miksi niistä tulisi maksaa. Odotan pikaista vastausta.

Telian toiminta Viasat-urheilupakettien kohdalla vaikuttaa varsin omituiselta näin koronaviruksen aikoina. Keskustelin äskettäin chatin kautta aspan kanssa, ja hän tarjosi ainoaksi mahdollisuudeksi Viasat Urheilun kanssa irtisanomista. Muutoin tilaamieni Liiga-passi + Viasat Jääkiekko sekä Viasat Urheilu + C More Sport -pakettien veloitus jatkuisi entisellään. Joutuisin siis maksamaan tyhjästä (Korvauksena mainittu C Moren viihdeosuus ei käy, koska tilaan sitä jo). Toisaalta määräaikaissopimukseni olisivat muutoin edullisia, enkä lähtisi niitä mielelläni irtisanomaan. Kysynkin, toimiiko Telia tässä aivan lain puitteissa? Haluan selvän vastauksen piakkoin!

Viasat reagoi nopeasti tippumalla pakettinsa hintaa merkittävästi mutta Telia edelleenkin miettii ja mielellään ottaa asiakkaiden maksamaan ylihintaa.

 

Tämä tilanne antaa jälleen aihetta miettiä miksi ihmeessä ostan Viasatin palvelun Telian kautta enkä Viasatilta itseltään, varsinkin kun Telia tarjoama palvelu on huomattavasti heikompi kuin Viasatin oma: kirjastot, viaplay yms.

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

Kiitos kaikille kysymyksiä esittäneille ja keskusteluun osallistuneille. 

Tiedote on nyt päivitetty myös Viasatin ja Liigan sisältävien yhdistelmäpakettien osalta. 


@Katjane@  kirjoitti:

Kiitos kaikille kysymyksiä esittäneille ja keskusteluun osallistuneille. 

Tiedote on nyt päivitetty myös Viasatin ja Liigan sisältävien yhdistelmäpakettien osalta. 


Entäs Viasat Kulta-paketti?

 

EDIT: Nyt löytyy muokattuna eli alla koko tiedote...

 

Viasatin urheilupaketit ja Viasatin sisältävät Liigan yhdistelmäpaketit

Laskemme alla listattujen Viasat-kanavapakettien ja -yhdistelmäpakettien hintaa 18.3. alkaen hintaan 19,95 €/kk. Hintamuutos on voimassa toistaiseksi.

Lisäksi avaamme kaikille Viasatin urheilusisältöjen tilaajille Viasatin viihdekanavat. Kanavat ovat katsottavissa toistaiseksi.

Viasatin viihdekanavat avataan seuraaviin kanavapaketteihin:

 • Viasat Jääkiekko
 • Viasat Jalkapallo
 • Viasat Urheilu
 • Liiga-Passi + Viasat Urheilu
 • Liigapassi + Viasat Jääkiekko

Avattavat kanavat:

 • Viasat Film Premiere
 • Viasat Film Family
 • Viasat Film Action
 • Viasat Film Hits
 • Viasat Film -ohjelmakirjasto
 • Viasat Nature
 • Viasat Explore
 • Viasat History
 • Nat Geo Wild
 • Disney Channel 
 • Disney XD
 • Disney Junior
 • Cartoon Network
 • Boomerang
 • CNN

Mikäli kanavat eivät tule näkyviin itsestään toimi näin:
Telia TV digiboksit: käynnistä digiboksi uudestaan
Telia TV Sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään
Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan

Kaikki kanavapaketit, joita hintamuutos koskee:

 • Liiga-passi + Viasat Kulta
 • Viasat Jääkiekko
 • Viasat Jalkapallo
 • Viasat Kulta
 • Viasat Urheilu
 • Liiga-Passi + Viasat Urheilu
 • Liigapassi + Viasat Jääkiekko

 

... eli Telia ottaa vielä 10€ välistä valinaisesta sisällöstä - "Viaplayn KOKO sisällön saat nyt käyttöösi hintaan 9,99€/kk."

Kuinka onnistuu urheilupaketin lopettaminen (määräaikainen)!! On tullut niin paljon muutoksia pakettiin.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

@rouvitu@  kirjoitti:

Kuinka onnistuu urheilupaketin lopettaminen (määräaikainen)!! On tullut niin paljon muutoksia pakettiin.


Tässä tilanteessa on toki mahdollista irtisanoa kanavapaketit, joissa on sisältömuutoksia urheilun osalta, sekä toistaiseksi voimassaolevat että määräaikaiset. Mikäli haluat tehdä muutoksia omiin paketteihin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme

*poistettu*

Joo,mahdollista on irtisanoa...Itse irtisanoin eilen Telian sivujen kautta Liiga+Viasat jääkiekkopaketin,

toistaiseksi voimassaoleva sopimus,koska en todellakaan jäljellä olevasta sisällöstä halua maksaa 19,95/kk(myös 9,95 olisi liikaa tuosta sisällöstä).  Vrk irtisanomisesta ei vieläkään vahvistusta Telialta

ja irtisanomisaika 30pv,joten yli kk pitää maksaa vielä tyhjästä?Kiitos vaan.


@Kimmo1970@  kirjoitti:

Joo,mahdollista on irtisanoa...Itse irtisanoin eilen Telian sivujen kautta Liiga+Viasat jääkiekkopaketin,

toistaiseksi voimassaoleva sopimus,koska en todellakaan jäljellä olevasta sisällöstä halua maksaa 19,95/kk(myös 9,95 olisi liikaa tuosta sisällöstä).  Vrk irtisanomisesta ei vieläkään vahvistusta Telialta

ja irtisanomisaika 30pv,joten yli kk pitää maksaa vielä tyhjästä?Kiitos vaan.


Toistaiseksi näiden urheilupakettien irtisanominen välittömästi täytyy tehdä asiakaspalvelumme kanssa. Itsepalveluna tehdystä kanavapaketin irtisanomisesta ei vielä ole saatu ominaisuutta, että siitä tulisi kuittaus, tämä on tosin tulon päällä! Käythän pyörähtämässä vaikka meidän chatissä asian hoitamiseksi.

Vastaa