Verkkotallennuksen tullut jatkuva tallennus


Bongasin eilen, että verkossa pystyy ohjelmoimaan halutun sarjan jatkuvaan tallennukseen. Yhden ongelman tässä jo huomasin. Otetaan esimerkiksi Emmerdale. Haluaisin tallentaa Emmerdalesta toistuvaan tallennukseen 18.00-18.30 ja 18.30-19.00 jaksot. Ilmeisesti tallennus tapahtuu vain nimen perusteella, joten tallennukseen menevät myös aamun uusinnat edelliseltä päivältä.?? Eikä niitä pysty mistään poistamaan, että tulisi vain myöhäisemmät jaksot. Tämähän tietää sitä, että verkko täyttyy tallennuksista nopeastikkin, jos haluttuja ohjelmia on paljon ja nykyaikaahan on, että aamupäivästä tulee edellisen päivän ohjelmista uusintoja..

 

Ehkä tämä kehitys on vieläkin työnalla?? Eihän tätä toimintoa ole odotettu kuin kuuta nousevaa.  Itsekin meinasin vaihtaa kilpailijan palveluun juurikin tämän puutteen vuoksi, mutta käytännössä laajakaistan nopeus oli heillä huonompi, joten päätin jatkaa Soneralla ja purra vain hammasta ja odottaa ikuisuuden kehitystä tästä asiasta.


5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei! Ota myös huomioon Emmerdalen muuttuneet lähetysajat ensi maanantaista lähtien 15.6. alkaen klo 19.30 ja vain yksi jakso.

Moro @voutou ja tervetuloa Klaaniin! Jatkuvaan tallennukseen tallentuu tosiaan myös uusinnat, kun tuo tapahtuu nimen perusteella.Lisää infoa uudistuksesta täällä. :) Onneksi verkkotallennuksessa tilaa on 3000 tuntia, niin ei ihan heti lopu kesken vaikka uusinnat tallentuisivatkin. :)

Anteeksi kielenkäyttöni, mutta *******n typerää ensin tallentaa ohjelmat ja sitten poistaa ne, kun ei niitä uusintoja tarvitse katsoa =(

Miten se onkin niin vaikeaa saada tehtyä heti kunnon versio...

 

Ymmärrän pointtisi kyllä juu, mutta näillä mennään tällä hetkellä. Palautetta saa ja pitääkin antaa! :)

Hankin juuri Sonera Viihteen. Mihin jatkuva tallennustoiminto on hävinnyt vuoden aikana? Muutenkin toimintoja tuntuu olevan aivan äärimmäinen minimisetti. Ei pärjää mitenkään Maxivisionilla, jossa avainsana- ja jatkuva tallennus sekä paljon parempi mobiiliappi.

Vastaa