Asiakaspalvelu CHAT viikonloppuisin

  • 14 October 2018
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Moi, Onkohan siellä joku ropotti vastaamassa viikonloppuisin, kun en ole koskaan onnistunu  asiaani hoittamaan viikonloppuisin chatin kautta.  Viimeksi koitin aukaista uutta yhteyttä, mutta myyjätär hämäänty kun asuntoon olisi ollut monta erinlaista vaihtoehtoa ja ei uskaltanut sitten myydä mitään,koska ei tienny mikä toimii, vaikka kaikki toimisi.  

 

Välillä kun siihen viestikenttään on aluksi kertonut asiansa, johonka sitten omalla vuorolla asiakaspalvelia vastaa.  Monta kertaa saanu vain vastauksen Moi ja sen jälkeen ei kuulu mitään. 

 

Ja jos on jotain asioita koitettu jonkunkanssa hoitaa niin ollut kauheata säätöä. Ihanku luettaisiin samalla ohjeita paperilapuista,tai jotain. Unohdetaan välillä että asiakaskin saattaa osata jotain, jopa välillä ehkä paremmin kuin viikonloppu asiakaspalveliat.

 

Mutta arkisin on asiakaspalvelu toiminut aina 10/10

 

Niin mietittyyää onko viikonloppuisin robotti palvelemassa vai työharjoitteliat,jotka eivät tiedä perus teknillisä asioita,joita tarvitsisivat asiakaspalvelu chatissa.


1 kommentti

Moi @ilopilleri ja tervetuloa Yhteisöön! Chatissa on ihan ihmiset vastaamassa 24/7 eli myös viikonloppuisin. Ikävä, jos et ole saanut asiaasi hoidettua.

Kiitos kuitenkin palautteesta. Nämä otetaan mieluusti vastaan, niin voimme parantaa toimintaamme. Myös täällä Yhteisössä autamme yleisluontoisissa asioissa, joten kerro ihmeessä jos voimme olla jotenkin avuksi :)

Vastaa