Black Friday tarjoukset

  • 15 November 2023
  • 28 kommenttia
  • 616 katselukertaa


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +4

2 In 1 tietokone / tabletteja telialla valikoimissa tasan nolla (0) kpl. Elisalla ja dna:lla löytyy sekä gigantissa että powerilla. Acerin valikoimissa esimerkiksi kyseisiä koneita  alle 500e hintaluokassa ainakin 10. Hienoa toimintaa taas kerran. 

No mikset osta sitten sieltä, josta niitä saa!

Ihmeellistä valitusta joka ikisestä asiasta. Mikähän tämän kirjoittajan pointti oikein on. Trollata?

Ööö... Antaa palautetta? Ottaako telian työntekijällä kritiikki noin koville? Jos sun operaattori pettäisi sut joka IKISESSÄ asiassa, tuskin sinäkään heistä kovin ruusuisesti kirjoittaisit. Ja faktaahan tuo on, tuollaisen olisin tarvinnut ja telialta ei tietenkään saa. Eheeeeeeeeeei. 

Olen jokaisen kolmen ison operaattorin asiakas. Ostan sieltä palvelut mistä saan mieleisesti milloinkin ja laitteet yleensä jostain muualta. 

En ehkä lähtisi ostamaan kaikkea mahdollista skuutista lähtien, jos ainoa tapa hankkia ne on ostaa yhdestä paikasta ja velaksi, mutta jokainen tekee miten parhaaseen katsoo. On silti rasittavaa lukea jos joka ainoa kirjoitus on pelkkää valittamista valittamisen ilosta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Viime vuonna ei saanut uusinta huippumallin omppuluuria pilkkahinnalla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Nyt oli kaikkialla myynnissä S23 Ultra 256GB malli 899€, joka on aika hyvä tarjous aivan markkinoiden huippulaitteesta. Kamerakokonaisuus on Sampassa parasta laatua. Huhut ovat väittäneet S24 Ultran zoomaustason laskevan 5x nykyisestä 10x.

Vastaa