Chatin jono 20 minuuttia, palveluaika 30 sekuntia

  • 8 January 2015
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Joo, elikkäs jonotin äsken asiakaspalvelijaa chatissä toistakymmentä minuuttia. Koko ajan olin taas 0. asiakas jonossa ja 0. edellä... kesti kuitenkin. Toisella silmällä seurasin että milloin asiakaspalvelija tupsahtaa. Tupsahtihan se, joiksikin sekunneiksi. Kuinka moni ehtii kirjoittaa pyydetyt tiedot alle minuutissa? Kuinka moni suorilta käsin osaa kirjoittaa liittymänumeronsa ilman muualta lunttaamista?

 

Ruudunkaappaus "keskustelustamme": http://imgur.com/oXxzCC0


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Nyt kyllä hieman kyllä tuo Soneran Asiakaspalvelu.... Eli asiakkaan pitää vahtia kokoajan... Kirjoita aloitus postaus valmiiksi tekstieditorilla ja liitä se tohon. 

 

Aikaisemmin annoin palautteena että tohon chattiin pitää saada kirjoittaa aloitus viesti ennen kuin tuo asiakaspalvelija on paikalla... 

 

Odotusaika ei edes pidä paikkaansa.. se näyttää aina nollaaa.

Chatin jononäytössä on häikkää, eli nollaa se siellä näyttää, vaikka todellisuudessa jonoa siellä on. Tämä vika on tiedossa onneksi kyllä, toivottavasti saadaan se pelittämään pian. :)


 


Kieltämättä kovin lyhyen ajan jälkeen kuittasi asiakaspalvelija homman pakettiin. Tässä on varmaan taustalla se, että paljon tulee näitä chat viestejä asiakkailta, jotka eivät kuitenkaan olekaan paikalla. Kirjautuvat, mutta asiaa ei sitten olekaan. Moni saattaa myös unohtaa ikkunan avoimeksi ja poistua itse paikalta.


 


Lähetän tästä eteenpäin infoa, kiitos kuvankaappauksesta. :)

Vastaa