Ensivaikutelma keskusteluista muutoksen jälkeen

  • 10 November 2022
  • 3 kommenttia
  • 100 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Ensimmäiseksi päivitin profiilini, kun olin toipunut hämmästyksestä. Tämä muutos yllätti minut.

Seuraavaksi aloin hakea aikaisempia kirjoituksiani ja kommenttejani. Jonkin aikaa meni, kunnes löysin sekä aloittamani keskusteluaiheet että kommenttini muiden kirjoituksiin. Kiitos. Olisi  ollut vahinko menettää ne.

Aiheiden ryhmittely on niin toisenlainen, että pitää vielä totutella ja hakea suuntaa. Siis että mihin voin kirjoittaa mistäkin aiheesta?

Telian asiakuudesta mainitsen olevani moninkertainen asiakas: matkapuhelin, kaapelitelevisio ja liikkuva laajakaista. Ne ovat yhdeltä ja samalta taholta. Asia ei ole aina ollut näin, koska olen vaihtanut vuosien kuluessa puhelin- ja laajakaistaoperaattoria ja kaapelitelevision tarjoajaa. Nyt kaikki kolme on keskitetty samalla yhtiölle.

Olen ollut suhteellisen tyytyväinen. Toiveita tv-kanavatarjontaan olen esittänyt eikä parannuksia ole tullut, mutta ei se mitään. Jatketaan entisillä tv-kanavilla niitä välillä lisäten tai vähentäen: vaihtoehtoina vuorotellen kanavapaketit V Film, MIX S, MIX S + erillinen kanava ja MIX M.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @soittajaeino !

Aika paljon on tosiaan muuttunut kun yhteisön alusta vaihtui kokonaan uuteen, mutta pikkuhiljaa tähän tottuu.

Aiheet löytyvät näin ainakin mobiilista (puhelimesta):

  1. Klikkaa 3:a viivaa aloitussivulla
  2. Sitten Foorumia
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Seuraavana näkyykin aihealueet:

Toki ne näkyy myös näin:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Mukava nähdä @soittajaeino myös sinut täällä uudistuneessa Yhteisössä 😊 Huomaan, että olet päässyt jo hyvin liikkeelle ja @kiisseli67 tuossa kertoikin noista osioista.

Vinkiksi sinulle ja kaikille muillekin, aloin kirjoittelemaan ohjeita uuden Yhteisön käyttämiseksi. Aloitin jäsenyyteen ja jäsenprofiiliin liittyen. Teen vielä ohjeita esimerkiksi itse Yhteisön käyttämiseksi.

Mukavaa lähestyvää viikonloppua 😎

 

(Yllä oleva ohje ja kaikki muutkin ohjeet löytyvät sivun yläreunan valikosta “Tietoa Yhteisöstä” linkin kautta).)

Vastaa