Häiriöilmoituksen tekeminen


Auttaisi paljon, jos voisi laittaa useampia osoitteita. Esim koti/mökki/tms. 


 


Edit HannaSu: täsmennetty hieman otsikkoa.


6 kommenttia


@TimoO57  kirjoitti:

Auttaisi paljon, jos voisi laittaa useampia osoitteita. Esim koti/mökki/tms. 


 


Edit HannaSu: täsmennetty hieman otsikkoa.
Häiriöilmoituksen saat kirjattua meille Minun Teliasta sen liittymän tietojen kohdalta, mitä häiriö koskee. Jos sinulta löytyy esimerkiksi kaksi eri nettiliittymää kahdesta eri käyttöpaikasta ja molemmissa liittymissä on ilmennyt häiriöitä, niin voit näistä molemmista tehdä omat ilmoitukset. Tekemäsi häiriöilmoituksen pohjalta asiakaspalvelumme on sinuun sitten yhteydessä.


 


Kirjaudu Minun Teliaan > Avaa sen liittymän tiedot, jota häiriö koskee. > Valitse Hallinnoi liittymääsi -otsikon alta Tee vikailmoitus / jätä yhteydenottopyyntö.

Kysymykseni koski Telian juuri mainostamaa häiriöilmoituspalvelua, jossa Telia ilmoittaa tulevista tapauksista. Tähän ei voi ilmoittaa monta paikkaa. Esim saada ilmoitusta tulevista katkoista kotiosoitteessa/mökkiosoitteessa. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Oletko millä selaimella @TimoO57 testannut? Kokeilin juuri tätä ja listallani näkyy neljä osoitetta, äsken lisäsin sen neljännen. Hyvin toimii ilman häiriöitä. Selaimena oli käytössäni Edge. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Telian häiriötiedote-palveluun voi tilata ainoastaan yhden osoitteen häiriötiedotteet per liittymä. @PiaJo lienee vähintään neljä liittymää? Asiasta on keskusteltu aiemmin ketjussa Häiriötiedotteet-palvelu julkaistu - Nyt saat tietoa haluamiesi osoitteiden vikatilanteista.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Totta! Itselläni useampi liittymä @irritus - laitetaanpas tästä toivetta eteenpäin, että saisi useammasta osoitteesta häiriöilmoituksen puhelimeen. Hyvä nosto, en ole ollut tästä tietoinen etteikö saisi lisättyä enempää. Palvelua kehitetään koko ajan ja mielestäni on ollut kyllä hyvä ja toimiva kokonaisuus. Palaan tähän heti, kun saan tarkempia lisätietoja asiasta. 

Kunniamerkki +8

Olisi hienoa, jos saisi kartalta valittua alueen siihen vikailmoitukseen. 

Vastaa