Kuinka kauan kestää, että osoitemuutos päivittyy Telialle?

  • 12 August 2022
  • 1 kommentti
  • 45 katselukertaa

Osoitteenmuutokseni väestötietojärjestelmään rekisteröitiin 10.8. Väestötietorekisterissä (DVV) on siis jo uusi osoitteeni, mutta Telialle se ei jostain syystä vaan meinaa päivittyä. 

Yksi asiakaspalvelija arvioi, että päivittymiseen voi mennä muutama päivä, toinen puhui jopa viikoista. Neuvoivat, että kannattaa soitella asiakaspalveluun parin päivän välein ja kysellä tilannetta. Eli että soittelen, jonottelen ja maksan puhelusta vain sen takia, että saisin tietää, onko osoitteenmuutokseni rekisteröity vai ei... Päivittääkö Telia tietokantansa väestötietojärjestelmän kanssa tosiaan näin harvoin??


 


Vanhalla osoitteellani en saa avattua itselleni kotilaajakaistaa. Tilanne on harmilinen, sillä minulla on etätyövelvoite. Yksi asiakaspalvelija neuvoi ostamaan "odotteluajaksi" prepaidin. Kiitos neuvosta. 

Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia ja miten ne on selvitetty?


 


---


Muokkaus SonjaNii: Muokattu hieman otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@TheRealTaneli  kirjoitti:

Vanhalla osoitteellani en saa avattua itselleni kotilaajakaistaa.


Onko kyse kiinteästä vai mobiililaajakaistasta?

 

Kiinteää laajakaistaa avattaessa kotiosoitteellasi ei ole merkitystä. Tilausvahvistus ja laskut voivat toki lähteä väärään osoitteeseen, mutta ne voit käydä tarkastamassa Omilta Sivuilta laskut ja viestit-osiosta. Eli ei muuta kuin oikea osoite saatavuushakuun ja tilaat liittymän.

 

Mobiililiittymistä Yhteys mukaan toimitetaan postitse kieltämättä ainoastaan kotiosoitteeseen. Mutta senkin voit käydä avaamassa paikan päällä myymälässä, vaikka osoitetietosi olisivat Telialla väärin.

 

Prepaid- ja Dot-liittymien sim-kortit Telia toimittaa tilauksesi mukaiseen osoitteeseen Suomessa. Näiden liittymien suhteen vanhat asiakastiedot eivät siis ole ongelma.

 


@TheRealTaneli  kirjoitti:

Yksi asiakaspalvelija neuvoi ostamaan "odotteluajaksi" prepaidin.


Mikäli tavoitteenasi on saada mobiililaajakaista, Telia Prepaid on ihan pätevä valinta pysyväksikin ratkaisuksi. Ja niitähän saa Telian lisäksi myös R-kioskeista sekä osasta K-kauppoja. Jatkuvassa käytössä saat bonuspisteillä rankasti yksinkertaistettuna noin 8 % alennuksen. Bonuspisteet ovat voimassa vain puoli vuotta, joten muistathan käyttää ne aina viiden kuukauden välein pakettia ladatessasi.

 

PS. Huomioithan, että Telia Prepaid-liittymä on edullisempi kuin Telia Prepaid Netti. Jälkimmäinen liittymä puolustaa paikkaansa ainoastaan, mikäli haluat ostaa 4G-taskureitittimen kytkynä liittymän kera.

Vastaa