Laajakaistan irtisanominen taloyhtiösopimuksen vuoksi


Itsellä sellainen juttu, että ostin uuden telkan... No nykyinen M tason netti ei pysty pyörittämään 4k Uhd kuvaa, koska nopeus ei riitä. Kysyin nopeuden laittamista nopeammaksi... Ei voi nostaa kuin 24kk sopimuksella. Edellinen määräaikaisuus loppuu 02.10.2020. Ensi viikolla on yhtiökokous taloyhtiön netin ottamisesta Dna.lta. Onko mitenkään mahdollista päästä tosta määräaikaisuudesta sit eroon? Aika nihkeä tilanne, koska nykyinen netti ei ole tarpeeksi nopea ja taas uuden ottaminen sitoisi vielä pahemmin.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

Morjens @Sooni22 ja tervetuloa Yhteisöön!


 


Taloyhtiölaajakaista ei ole peruste määräaikaisen sopimuksen purkamiselle, jos meidän yhteydet toimivat kytkennästä huolimatta osoitteessa normaalisti. Minkälaisia nopeuksia saat tuolla M-liittymällä?

YHTEYS KOTIIN M 11-16 MBIT/S
NORMAALINOPEUS 14 MBIT/S

 

Ongelmanhan tosta tekee se, että HD kanavat on siinä ja siinä et pyörii, mut uhd.nkaa ei oo mitään toivoa. Sinänsä vaan se, että nopeuden nosto edellyttää taas uutta 2vuoden sopimusta ja taloyhtiö tarjoo paremman sopimuksen. Vielä kun lähtökohta nykyiselle sopimukselle on viime vuoden lokakuulta se, että mulla oli vanha soneran boksi. Siitä meni kaukosäädin pimeeksi. Sain uuden käytetyn joka ei ottanu singnaalia boksiin ja seuraavalla kerralla sanottiin, että "saat uudet vehkeet jos teet 2 vuoden sopimuksen"... 😃 😃 Tervetuloa Telialle siis. 

Asia on hoidettu np.

Vastaa