Laskun summa nousi yllättäen


Olen viimeisen vuoden ajan maksanut kiltisti 24kk sopimustani Sonera viihteestä sekä valokuidusta 19,90 (enempää en tuosta edes maksaisi). Nyt kuitenkin laskun loppusumma oli 20,54. Miksi? Miksi minua ei ole informoitu asiasta etukäteen?


3 kommenttia

Tervetuloa Klaaniin @Merviitti , kiva kun olet mukana!


Näkyykö laskullasi erittelyosassa jotain selvitystä, mistä lasku koostuu? Onko kuukausimaksut miltä ajalta? Näkyykö veloituksissa mitään aiemmasta poikkevaa?

Heip,

 

Erittelyssä lukee näin:

Sonera Viihde -paketti

01.02. - 1 pv 0,64

 

Mistähän tuo johtuu? En varmaan maksa 64 senttiä lisää. 

 

Nyt on kyllä vähän vaikea tuosta hoksata, mistä on kyse.


Määräaikaista sopimusta sinulla siis olisi mennyt vasta vuosi? Ensimmäiseksi tuli mieleen, että olisi määräaikaisuus päättynyt ja liittymä muuttunut listahintaiseksi. Mutta jos määräaikaa on vielä jäljellä, niin eipä siitä voi olla kyse. Viivästyskorko oli toinen asia, joka tuli mieleen, mutta siitä mainittaisiin kyllä laskulla erikseen.


Tässä voisi olla kyse laskutusuudistuksesta, jossa tarkoituksena on saada laskulla olevat kk-maksut lähemmäksi reaaliaikaa, aiemmin kun ne ovat saattaneet laahata muutamankin kuukauden verran jäljessä.


Suosittelen, että otat Asiakaspalveluun yhteyttä chatin kautta (löytyy Omilta Sivuilta) niin pystymme tarkistamaan ihan laskun numerolla, mistä tuo 64snt. johtuu.

Vastaa