Laskutusraja

  • 29 March 2016
  • 1 kommentti
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +9

Onko soneralla jokin raja jota pienenpiä laskuja ei lähetetä ?

Laskua ei ole kuulunut sähköpostiin joten epäilen olevan kyseessä,

jotain yllä kuvatun tapaista.

 


1 kommentti


@avallte kirjoitti:

Onko soneralla jokin raja jota pienenpiä laskuja ei lähetetä ?

Laskua ei ole kuulunut sähköpostiin joten epäilen olevan kyseessä,

jotain yllä kuvatun tapaista.

 

https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Hyodyllista-tietoa-laskutuksesta?id=1387

Laskutusraja on kuluttaja-asiakkailla 20 € ja yritysasiakkailla 50 €. Kuluttaja-asiakkaiden sähköisillä laskuilla laskutusraja on 10€. Laskutusrajasta riippumatta lasku lähetetään vähintään 6 kuukauden välein.

 

Ilmeisesti kaapelitv:n laskut eivät näy tuolla omilla sivuilla?.Soneralla on samanlaista säätöä noiden laskujen kanssa kuin dna:lla(puhelinlasku ja kaapelitv/netti laskut pitää maksaa erikseen,ei saa yhteen laskuun) eli kaapelitv:n lasku pitää maksaa eri tilille kuin netin lasku ja noita ei saa samalle laskulle sitten millään ja eräpäivätkin on eri . :D

 

/edit

Ota yhteyttä sieltä oman sivun chatin kautta soneran aspaan niin lähettävät sulle laskun,5€ on muistutus ja paperilasku on 2,90€/kpl.Tohon vielä eräpäivän siirto niin maksat enemmän muita kuluja kuin mitä se oikea lasku on.:smileylol:

 

/edit2

Kannattaa laittaa noi joko email laskutukseen tai sitten elaskuksi pankin kautta.Itse en ainakaan saanut tässä kuussa emailiin mitään soneran laskua vaan lähettivät paperilaskun kun niillä oli siellä se jotenkin siihen vaihtunut vaikka omilla sivuilla luki että email lasku.

Vastaa