Miksi Telian tietoturvapäivitys ei onnistu pankkitunnuksilla? Ei ainakaan Dansken


Miksi Telian Tietoturvan asennus ei onnistu pankkitunnuksilla, ei ainakaan Danske Bankin. Tarkoitus on laitata tietoturva Windows-läppäriin.

 

Seurasin ystävän  (+70) yritystä asentaa tunnus. Heti kun tuli valittua Danske,  tuli esille asennus-sivu uudelleen ja siihen jämähti.

 

Ystävä yritti saada Helpistä apua Telia-tunnuksen laittamiseksi, mutta kun hänellä ei ollut sitä tunnusta tiedossa, ei uudesta salasanasta ollut hyötyä.

 

Onko Minun Telian asentaminen mahdollista ainoastaan kännykällä?

 

Ystävä on siis lähtötilanteessa.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

@SeijaO@  kirjoitti:


Miksi Telian Tietoturvan asennus ei onnistu pankkitunnuksilla, ei ainakaan Danske Bankin. Tarkoitus on laitata tietoturva Windows-läppäriin. Seurasin ystävän  (+70) yritystä asentaa tunnus. Heti kun tuli valittua Danske,  tuli esille asennus-sivu uudelleen ja siihen jämähti. Ystävä yritti saada Helpistä apua Telia-tunnuksen laittamiseksi, mutta kun hänellä ei ollut sitä tunnusta tiedossa, ei uudesta salasanasta ollut hyötyä. Onko Minun Telian asentaminen mahdollista ainoastaan kännykällä? Ystävä on siis lähtötilanteessa.


Hei @SeijaO ! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän Telia Yhteisöön, pääset tutustumaan ajankohtaisiin kirjoituksiin ja blogeihin tämän kautta. 

Onko mahdollista tunnistautua mobiilivarmenteen kautta Telian sivustolle? Onko kokeiltu muita selaimia? 

Kyllä pankkitunnuksilla pitäisi päästä, ei enää muita varmenteita aleta tekemään.

Ja ehkä senkin  tunnuksen tekemiseen tarvitaan pankin tunnuksia?

Jos Danske Bankin kautta ei onnistu, ei ole muita pankkeja.

Vastaa