Omat sivut sekoilee

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Moi,

Onko Omilla sivuilla jokin yleinen vika, vai onko ongelmia vain minun sivuillani, kun Liittymät ja laitteet -osiossa näkyvät vain liikkuva laajakaista ja puhelinliittymäni normaalin viiden liittymän (Viihde, laajakaista, mobiiliviihde) sijasta?

Lisäksi kun yritän mennä asiakastiedoissani kohtaan "tilausoikeudet", joudun sivulle, jossa lukee vain "Sinulla ei ole palvelun käyttöoikeutta." Ja yrittäessäni klikata "laskutustiedot"-kohtaa tulee viesti: "Hups! Järjestelmä tilapäisesti poissa käytöstä."

Missä siis vika?

3 kommenttia

Heippa yarchum,

Ei pitäisi mitään vikaa siellä palvelussa olla.

Olethan Omille sivuille
https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/?someid=1070 kirjautunut varmasti Sonera Tunnuksin, eli niillä verkkopankkitunnusten avulla luoduilla tunnuksilla? Tarvittaessahan voit luoda tunnukset kohdassa "Luo tunnus".

Jos kuitenkin näillä olet sisällä, oletko kokeillut kirjautumista jollain toisella selaimella, sekä tarvittaessa tyhjentää historiatiedot yms. Onko tuolla vaikutusta?
Ihan olin normaalisti kirjautunut samoilla tunnuksilla kuin ennenkin, eli pankkivarmennetulla yleistunnuksella. Nyt kaikki liittymät taas näkyvät Omilla sivuillani, eli jotain pikkufibaa siellä on aiemmin ollut, mutta ei sen enää väliä.
Hei yarchum!

Hieno homma, että kaikki liittymäsi näkyvät nyt Sonera Omilla Sivuilla.

Vastaa