Osto verkkokaupassa ei onnistu

  • 28 September 2020
  • 7 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Moi!

Missäköhän mahtaa olla vika..yritin ostaa puhelimen verkkokaupassa. Maksu Telia Rahoituksella. Luottoa käytettävissä. Tulee kuitenkin ilmoitus että verkko-ostoa ei voi suorittaa loppuun, ota yhteyttä myyntipalveluun. Osaako joku neuvoa mikä aiheuttaa ko tilanteen? Miksi osto ei onnistu?

 


7 kommenttia

Mulla sama homma, että tilauksen loppupuolella heitti virhettä ja puhelimesta lähti kyllä katevaraus, mutta mitään sähköposteja ei tullut tilauksen onnistumisesta.

 

Chatti ei myöskään toiminut, niin piti omien sivujen kautta laittaa viestiä.

 

Taitaa Telialla olla isompaa häilkkää jossakin nyt.

Tällä hetkellä vaikuttaa olevan jokin ongelma verkkokauppatilauksissa. Laitettiin tämä selvitykseen meidän päässä ja korjataan kuntoon. Myös chatissa oli häiriötä, mutta sen pitäisi olla jo normaalisti toiminnassa. Kiitokset näistä ilmoituksista!

Uuden laitteen oston yhteydessä tehdään aina luottopäätös, vaikka luottoa olisikin jäljellä, joten sen on mahdollista estää osto. Jos kuitenkin laskut on maksettuna ajallaan niin eipä se tuostakaan pitäisi jäädä kiinni.  Saisitteko laitettua tästä vielä meille tarkempia tietoja asiakaspalveluumme esimerkiksi 24/7 chatin kautta? Voitaisiin ottaa tästä tietoja sitä kautta esimerkiksi selaimesta, tuotteesta, Rahoituksen tilin tilanteesta ja varmistella, onko tilaus liikahtanut mihinkään.

Oma tilanne selvisi, kun asiakaspalvelija vähän aikaa penkoi tietoja ja tilaus oli ilmeisesti hukkunut johonkin järjestelmän syövereihin tuon toimintavian takia. Nyt tekivät ilmoituksen luottopuolelle, että puhelimen summa palautuu luottotilille ja voin halutessani tehdä uuden tilauksen.

 

Täytyy nyt pari päivää odotella ja katsoa, että uskaltaako yrittää tilausta uudelleen 🙂>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

 
@Hulkamania@  kirjoitti:


Oma tilanne selvisi, kun asiakaspalvelija vähän aikaa penkoi tietoja ja tilaus oli ilmeisesti hukkunut johonkin järjestelmän syövereihin tuon toimintavian takia. Nyt tekivät ilmoituksen luottopuolelle, että puhelimen summa palautuu luottotilille ja voin halutessani tehdä uuden tilauksen. Täytyy nyt pari päivää odotella ja katsoa, että uskaltaako yrittää tilausta uudelleen 🙂>


Kiva kuulla, että asia selvisi ja raha palautuu takaisin. Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla tehdä tilaus myöhemmin uudestaan. 

Vain myymälästä saatavat puhelimet. Onko pakko lähteä Vaasaan ajelemaan etelästä vai onko mahdollista tilata lähemmäs johonkiin myymälään puhelin? 


@s1era@  kirjoitti:


Vain myymälästä saatavat puhelimet. Onko pakko lähteä Vaasaan ajelemaan etelästä vai onko mahdollista tilata lähemmäs johonkiin myymälään puhelin? 


Valitettavasti myymälästä toiseen ei päästä tilaamaan puhelinta. Jos laitteella on se tilanne, että saatavuutta on vain tietyissä myymälöissä enää jäljellä niin ne ovat ainoa paikka ostaa laite. Toki voidaan selvitellä, että olisiko puhelinta tulossa lisää lähiaikoina, jos oli joku tietty mielessä 🙂>

Vastaa