Singles’ Day iPhone 11

  • 25 November 2020
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Onko täällä muita kun on tilannut iPhone 11 singles’ daystä, eikä ole sitä vieläkään saanut? Kaksi viikkoa on jo kulunut ja Telialta ei ole tullut mitään ilmoitusta tilauksen viivästymisestä. On taidettu myydä ei oota ja nyt ei voida myöntää omaa virhettä. Viimeksi eilen olin yhteydessä asiakaspalveluun. Vastaukseksi sain selvitän asiaa ja soitan kohta takaisin. Vieläkään ei ole soittoa kuulunut. 


3 kommenttia

Moi @la_sa89 ja tervetuloa keskustelemaan Telia Yhteisöön! Suurella todennäköisyydellä puhelimia on myyty sen verran, että ne ovat loppuneet varastolta ja tilauksesi odottaa seuraavaa saapuvaa erää malleista. Uskoisin, että asiakaspalvelija on laittanut tästä kyselyä eteenpäin, että koska olisi mahdollisesti tätä laitetta tulossa meille lisää ja palaa sitten sinulle asiasta takaisin. Toki on mahdollista, että tilausta pidättelisi jokin muu asia, mutta tätä en varmaksi pääse sanomaan. 
Jos sinulla on antaa tarkempi puhelimen malli niin voidaan tarkistaa sen varastotilanne vielä uudelleen.

Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED


@la_sa89@  kirjoitti:


Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED


Tuo malli onkin tosiaan loppu tällä hetkellä emmekä ole saaneet vielä toimittajalta tietoa seuraavasta saapumiserästä. Ikävä juttu, että puhelin ehti loppua, mutta tässä vaiheessa emme voi oikeastaan muuta kuin odotella lisää laitteita varastoomme.

Vastaa