Sonera Viihde - salasanan tilaus

  • 19 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Ongelmana on, että olen useaan otteeseen jo tilannut uuden salasanan Sonera Viihteeseen Omien sivujen kautta. Salasanan tulisi tulla tekstiviestillä, mutta ei ole tullut. 


4 kommenttia

Varmista että sinulla on oikeat yhteystiedot Omilla sivuilla.

On kyllä. Myöskään viestintäkeskukseen ei ole tullut vahvistusviestiä tilauksesta vaikka tilauksen jälkeen näin sivulla lukikin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Hmm, näkyykö sinulla siis Omilla Sivuilla, siinä yläosion (vaaka) karusellissa, että sinulla on Sonera Viihde?

Jos ei näy niin Viihde ei ole vielä aktivoitunut. Jos näkyy niin probleema on jossain muualla. Niin tai näin, kerran olet jo käynyt Omilla Sivuilla niin ota sieltä chat-yhteys aspaan, ne on siellä aina paikalla 🙂 He tsekkaavat tilanteen ja lähettävät salasanan.

Sonera Viihteen unohtunut salasana toimitetaan muistaakseni tekstiviestillä, eli tarkista että sinulla on Omilla Sivuilla oikea puhelinnumero.

 

Voit myös kokeilla laittaa puhelinnumeron kansainvälisessä muodossa, esim. 0401234567 olisi +358401234567, kansainvälisessä muodossa +358 korvaa puhelinnumerossa ensimmäisen 0:an.

 

Kannattaa myös tarkistaa puhelimen kaikki viesti kansiot, koska saattaa olla niin että viesti on mennyt epähuomiossa johonkin toiseen kansioon.

Vastaa