Soneran tarjoukset

  • 8 October 2015
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Tarjouksissa pitäisi näkyä sen voimassaolopäivä. Itselle käynyt joskus niin, että miettinyt jotakin tarjouksessa olevaa tuotetta.Sitten kun päätin tilata tuotteen, niin ylläri se ei ollutkaan enää tarjouksessa. Itse en ainakaan muista tarjouksista löytänyt voimassaoloaikaa, mitä nyt noissa ennakkotilattavissahan se luonnollisesti on julkaisupäivä.


4 kommenttia

Mikä tarjous on kyseessä?


 


Esim. puhelinliittymien osalta homma menee niin, että klikkaa liittymätarjouksesta löytyvää "tarjousehdot" -kohtaa. Sama pätee Liikkuvaa Nettiä ja Kodin Nettiä.

Mut kerrohan tosiaan mikä tarjous on kyseessä niin selvitellään. :)

Etusivun kautta kun menee tarjouksiin, siellä on esim niitä kaiuttimia tarjoushinnalla. tarjousta jos mainostetaan, niin eikös pitäisi olla voimassaoloaika näkyvillä selvästi.Itse meinasin joku kuukausi sitten tilata muistaakseni jotain kaiutinta, mutta jahkailin itse niin kauan, että tarjous oli poistunut juuri silloin, kun rupesin tilaamaan. Sattui vaan taas silmään kun nuo tarjoukset siis laitteiden osalta selasin ettei siellä nyttekkään ollut sitä viimeistä päivää merkattu tai sitten olen vaan puusilmä. :)

Empäs minäkään löydä, voi olla että mäkin oon puusilimä 😉

Mä laitan tästä kyselyä eteenpän! Palaan kun saan lisätietoa. :)

Saatiin tähän jo heti aamuksi vastaus!

Osa noista laitetarjouksista on määräajan, osa on ihan toistaiseksi voimassa, tai niin kauan kun tavaraa riittää.
Kiitos sulle tästä huomiosta, näistäkin olisi hyvä löytyä maininta! Viilaillaan noi kuntoon. :)

Vastaa