SONERAN YLLÄTYSKALENTERI

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
MOI!

Onko muillakin ongelmia Soneran Yllätyskalenterin kanssa?
Olen yrittänyt availla luukkuja useampana päivänä eri koneilla, siinä kuitenkaan onnistumatta.
Kun klikkaan näin osallistut-kohtaa, ei tapahdu mitään, eivätkä luukutkaan avaudu, vaikka klikkailen eri tavoin juuri kyseistä päivää.
Välillä kone jää latailemaan sivua, mutta toisinaan ei vaan tapahdu mitään.
Missähän vika, kenties käyttäjässä?

9 kommenttia

Voitot ei osu kohdalle, muuten toimii ihan OK.

Täällä toimii moitteettomasti ja luukut avautuu, selaimena Chromium. Kuvakaappaus:

 

http://i.imgur.com/XYGc0t7.jpg

 

Luukku avattu Joulukuun 17 päivä.

 

Varmista että Soneran sivut on sallittu Adblock Plus lisäosassa, koska Adblock Plus blokkaa Soneran sivuilla kaikenlaista. Voit ottaa Adblock Plus lisäosan kokonaan pois käytöstä ja kokeilla sitten Kalenteria ja muita Soneran sivuja.

 

Toinen hyvä on kokeilla eri selaimien kanssa, esim. Chromium blokkaa Soneran sivuilla scriptejä mukamas haitallisina, mutta senkin pystyy kiertämään kun klikkaa otsikkokentän sisällä olevaa turva-kuvaketta ja sitten valitsee "Salli scriptit", sivu päivittyy ja scriptit latautuu oikealla tavalla.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

TONIKUMPULA, antoikin jo hyviä vinkkejä. Toivottavasti niillä saat kalenterin toimimaan. En ole kuullut ihmisten valittavan tuollaisesta ongelmasta, että luukut ei aukeaisi lainkaan. Siellähän kuuluu siis aueta tämän päivän luukku tai vanhemmat. Tulevien päivien luukut pitääkin pysyä kiinni :)

Kokeilisin tosiaan itsekkin ensimmäisenä jotakin toista selainta tai jos mahdollista, niin jopa toista laitetta. Itsellä toiminut ongelmitta Chromella ja Firefoxilla, sekä mobiililaitteilla.

Saitko make1200_ homman toimimaan?

Testasin uusimmalla Internet Explorer selaimella, luukku aukesi silläkin. Eli kannattaa kokeilla eri selaimia ja ilman Adblock Plus lisäosaa.

Ei toimi täälläkään. Kannettavalla pääsee kirjautumaan sisään (mozilla), mutta Lumia 620 ei. Olen yrittänyt kirjautua useampaan kertaan, aloittaa lataamisen mutta ei päästä sisään?? Mitä voin tehdä???

Kirsi,

 

Voitko näyttää kuvakaappauksen, koska se voisi auttaa ongelman selvittämisessä.

 

Kannettavassa pidä pohjassa painiketta "Fn" ja sitten perään klikkaa  painiketta "Prt Scr" ja sen jälkeen avaa osoite Imgur ja sen jälkeen klikkaa painikkeita "Ctrl ja V" niin kuva liittyy automaattisesti ja sitten valitse Upload, kuva uppautuu nettiin, kun kuva on upattu klikkaa kuvaa, kopioi osoite osoitekentästä ja sitten liitä osoite tähän ketjuun.

Lisäyksenä kuvankaappaus ohjeita: http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows7/products/features/snipping-tool


http://sammynsivut.com/2009/10/kuvakaappaus-opas/

Matkapuhelimissa:

Lumia: http://www.windowsphone.com/fi-fi/how-to/wp8/photos/take-a-screenshot
Android: http://www.mpc.fi/kaikki_uutiset/nain+otat+ruutukaappauksen+androidpuhelimella/a924775
IOS: http://evernote.com/intl/fi/contact/support/kb/#!/article/23298131

Kalenteri toiminut koko ajan moitteetta Chrome-selaimella vaikka AdBlock-käytössä Soneran sivulla.

Kuten aiemminkin mainitsin, Adblock Plus ei ole yksistään syyllinen sivujen toimimattomuuteen, joskus Chrome ja Chromium blokkaa sivujen scriptejä haitallisena vaikka sivusto olisikin täysin luotettava, jos sivu on vähemmän tunnettu niin Chrome ja Chromium tekee tämän varotoimena, mutta selitin aiemmassa viestissäni että miten tämän voi kiertää.

Vastaa