Telia Finance - maksaminen verkkopankissa

  • 3 November 2019
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Ennen Telia Rahoitukseen siirtymistä on rahoitus-palvelusta seuraavanlainen esittely "Täältä seuraat luottotilisi tapahtumia, siiryt helposti maksamaan laskusi verkkopankkiisi tai vaihdat sähköpostilaskuun. Luottoasi voit lyhentää joustavasti miminikuukausierän verran tai suuremmalla, itse valitsemallasi summalla." 

 

Olenko jotenkin tyhmä, kun en löydä tuolta Telia Financen puolelta mitään nappia, josta saisi siirryttyä verkkopankkiin maksamaan laskun? 

 

Saan ainoastaan auki uusimman laskun, mutta verkkopankkiin tuo palvelu ei ohjaa.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Tutkimme täällä joukolla tuota ominaisuutta ja totesimme, että maksaminen ei tosiaan käy suoraan sieltä omista Telia Rahoituksen tiedoista. Sen sijaan maksamista sujuvoittaa Telia Pay -sovellus, joka kannattaa ottaa käyttöön.  Ikävää, että ohjeistus antaa ymmärtää muuta, ja laitankin tästä pyynnön eteenpäin, jotta saadaan teksti kuvaavammaksi. Kiitos, kun otit asian esiin:smileyhappy:

Vielä ainakin teksti on yhtä harhaanjohtava kuin ennenkin. 


@antt0@  kirjoitti:


Vielä ainakin teksti on yhtä harhaanjohtava kuin ennenkin. 


Voi olla, että siellä on ruuhkaa työjonossa, mutta laitoin nyt uutta korjauspyyntöä eteenpäin. Toivottavasti virheellinen tieto saadaa fiksattua mahdollisimman pian.

Vastaa