Telia kaupasta tilaaminen Telia rahoituksella maksaen ei toimi

  • 23 March 2022
  • 2 kommenttia
  • 48 katselukertaa

Hei,


 


törmäsin kummalliseen ongelmaan kun yritin tilata uutta puhelinta Telia kaupasta, olisiko tähän mitään apuja? 


 


Yritin maksaa Telia Rahoitus vaihtoehdolla, ja tunnistautumisen jälkeen se ilmoittaa että luotto on hyväksytty ja pyytää Vahvistamaan maksun... Mutta kun klikkaa tuota "Vahvista maksu" -nappulaa niin se siirtää eteenpäin uudelle sivulle joka jää latailemaan loputtomasti (5 minuuttia minimissään ihastelin sitä violettia pyörivää pallukkaympyrää). Kokeilin eri laitteilla ja eri selaimilla eikä vaan etene tuosta kohdasta mihinkään, onko siellä kenties joku häiriö päällä teliafinance domainin puolella tai jotain?


 


Sen verran onnistuin tarkistamaan sinne Telia Financen asiakassivuille kirjautumalla, että siellä näkyy kaksi tapahtumaa: varaus ja peruutus tuosta puhelimesta jota yritin ostaa. Lisäksi näkyy luottoraja 500 joka riittää kyllä tuohon puhelimeen ja luoton kokonaismääränä 0 €. Eli johonkin asti homma on edennyt, ennen kuin jäätyi. 


 


Olisi niin kiva kun tuo verkkokauppa toimisi, kun ei huvittaisi lähteä metsästämään myymälöistä "saatavuus epävarma" tuotetta jonka verkkokaupasta saisi saman tien tilaamalla.


 


Edit HannaMarikaL: Poistettu allekirjoitus


2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

Hei, @ErnoTH ja tervetuloa Yhteisöön! Olet ihan oikeassa, sivustolla näyttäisi olevan jotain ongelmaa tällä hetkellä. Kirjasin tuosta häiriöilmoituksen eteenpäin, jotta saadaan kuosiin! Hyvä kun toit asian esille!

OK, hyvä tietää, kiitos! Tuli kärsimättömänä jo käytyä kivijalkamyymälässä kuitenkin. 

Vastaa