Telia kauppa etusetelin käyttö verkkokauppaan

  • 1 January 2019
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mulla on tossa etuseteli Telia kauppaan. Haluaisin käyttää sen yksiin kuulokkeisiin, mutta niitä ei löydy kuin verkkokaupasta, johon etuseteli ei käy. 

 

Voinko tilata tuotteen verkkokaupasta lähimpään Telia kauppaan ja maksaa etusetelillä siellä?

 

Valmiiksi sanon jo, että asiakaspalvelu ei osannut vastata tähän, vaan kehotti kysymään ko. kaupasta. Puhelimellahan noihin liikkeisiin ei pysty tietenkään soittamaan ja mulla menee melkein etusetelin verran bensoihin jos lähden ihan vaan kysymään. 

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa


4 kommenttia

Kunniamerkki +12

Kerrotko vielä mitkä kuulokkeet on kyseessä? Tarkistan vain onko ne tulossa kaupan valikoimaan. Laitan kyselyä etusetelin käytöstä Telia kaupan kassalla verkkokauppa ostokseen. 

https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/tarvike.aspx?AccessoryName=Xqisit+OE400+-bluetooth-vastamelukuulokkeet

Kunniamerkki +12

Sain tuossa vastauksen, että kuulokkeet voidaan toimittaa Telia Kauppaan noudettavaksi, jossa voit etusetelin hyödyntää :) Mikä on lähin Telia Kauppasi?

Hieno homma. Ideapark ja Tampereen Koskikeskus ovat lähimmät. Täytyy vielä tarkistaa muutama muu tuote ko. kauppojen valikoimasta ja tilata kuulokkeet vasta sitten. Noita etuseteleitä on tossa sen verran, että jää vielä kuulokkeista yli, eli jotain muutakin *ostettaa* täytyy vielä keksiä.

 

Kiitos sulle paljon. 

Vastaa