Tilaamiani palveluita ei enää löydy Omilta sivuilta

  • 8 January 2015
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Miksi Omilla sivuilla ei enää näy tilattuja palveluita. Eli näen siellä vain laajakaistaliittymäni ja ei esim. tilattuja palveluita (Spotify Premium, Sonera kaapelikortti, Sonera Viihde netti- ja mobiilipalvelut yms). Ja kyllä nuo Spotifyt yms on ennen siellä näkyneet. Tosin en kyllä muista tuota kaapelikorttia muista siellä näkeneeni. Mutta missä mättää vai onko ongelma täällä minun päässäni!?

ps. Haluaisin siis lopettaa Spotify Premiumin 6kk ilmaisjakson jälkeen ja mutta nyt se on siis kokonaan hävyksissä tuolta Omilta sivuilta. Enkä voi tarkastaa milloin 6kk jakso päättyy ja perua sitä. Hmm...


2 kommenttia

Moikka @shanahan ja tervetuloa mukaan Klaaniin! :)


 


Ootkohan kirjautunut millasilla tunnuksilla Omille Sivuille? Verkkopankkitunnusten avulla luoduilla Sonera Tunnuksilla pitäisi nähdä kaikki liittymät sekä palvelut, lukuunottamatta kaapelikorttijuttuja. Sonera Tunnuksen voi tarvittaessa luoda kirjautumissivulla kohdassa "Luo Tunnus".


 


Mikäli tunnistautumisesta huolimatta ei onnistu, Omilta Sivuilta löytyy Chat-yhteys, josta saat apua Spotifyn irtisanomiseen. :)

Kiitos, nyt toimii eli uuden Sonera Tunnuksen luonti auttoi ja pystyn nyt Omilta Sivuita irtisanomaan tuon Spotifyn :)

ps. Huoh, taas tuli yks tunnari sitten lisää..

Vastaa