Tilauksen tarkastelu omilla sivuilla

  • 11 April 2015
  • 7 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Terve! Tilasin teiltä 6.3. Galaxy S6:sen Sonera rahoituksella ja silloin pystyin tarkastelemaan tätä tilausta omien sivujen kautta jonkin Sonera tili tai rahoitus palvelun kautta. Nyt semmoista mahdollisuutta ei kuitenkaan enää ole? Puhelin varmaan silti saapunee maanantaina tai tiistainaina?


7 kommenttia

Omilta Sivuilta pitäisi Sonera Tunnuksella kirjauduttaessa löytyä sivun alalaidasta kohta "Tilauksen seuranta", josta pääsee kurkkimaan tilauksen tilannetta. 🙂 Testasin juuri, ja ainakin minun Omilta Sivuiltani tälläinen löytyy.


 


Mikäli ei näy, voisit vielä kokeilla tyhjentää selaimen historia-, ja evästetiedot, sekä toisella selaimella.

Terve taas! Jotain tein ja sain taas lisävalinnat näkyviin, mutta kun kirjauduin ulos ja taas uudestaan sisään, sivu näytti taas tältä:ja tältä alalaidassa:

Taas nuo lisävalinnat ilmestyivät ja lähtivät, kun kirjauduin ulos, mutta sen ohella ilmeni, että rahoitus tapahtumissa ei enää löydy mitään tapahtumia, vaikka tilasin Samsung Galaxy S6:sen tuolla rahoituksella 6.3 ja silloin se siellä tapahtumissa näkyi? Myöskään tilausseurantaan ei ole päivittynyt mitään tuon 6.3. jälkeen?


 

Noniin. Nyt löytyi syy omien sivujen vajaavaisuuteen: kirjauduin puhelinnumerollani, vaikka pitäisi näköjään kirjautua sonera-tunnuksella, mutta tuo tilausongelma ei vielä ratkennut.

Jes, juurikin Sonera Tunnuksilla tulee kirjautua sivustolle.


 


Poistin sun edellisestä viestistä nuo tilaustiedot, ettei tuu mitään väärinkäytöksiä. :)


Täällä autamme mielellämme asioissa jotka eivät  vaadi asiakkaan tunnistamista, tai muita asiakas- tai tilaustietoja. :)


 


Saimme toimitettua suurimman osan ennakkotilatuista laitteista jo viime perjantaiksi. Tilanne on kuitenkin se, että laitteita emme saaneetkaan niin paljon, että olisi kaikille tilanneille riittänyt.


 


Esimerkiksi 128Gb mallien osalta toimitukset aloitetaan ensi viikolla.


Muiden osalta lisää laitteita saamme tällä viikolla, sekä ensi viikolla.


 


Toivottavasti saat omasi pian!

Enpä tullut tuota ajatelleeksi, kiitoksia paljon. Tilasin kyseisen laitteen samantien, kun sain sähköpostia ostomahdollisuudesta, mutta kai tässä täytyy sitten vain odotella.

Pidän ainakin peukkuja, että saat omasi pian! Kun saat laitteen, mielellämme kuulisimme käyttökokemuksia siitä, esimerkiksi täällä. :)

Vastaa