Väärä Prepaid-paketti

  • 18 December 2023
  • 1 kommentti
  • 60 katselukertaa

Kunniamerkki

hei olen tehnyt paarin päivan takasin numerolle XXX prepaid paketti tai jotakin mutta tässe numerolle tuli viesti että internet on loppussa miksi teile on laitetud ette 31 päivä kun netti loppu varempi tai onki teil joku onkelmaa ? ottasin sen toisen M mika maksa 19,90 

Muokkaus SonjaMelina: Muokattu otsikkoa ja poistettu viestistä puhelinnumero. Ethän julkaise Yhteisössä henkilökohtaisia tietoja.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

tuli viesti että internet on loppussa

Onko sinulla nyt S- tai M-paketti? Näissä on rajoitettu tiedonsiirron määrä per paketti. S-paketilla voi siirtää tietoa vain 1  Gt / 31 vuorokautta. M-paketilla voi siirtää tietoa vain 5 Gt / 31 vuorokautta.

Jos siirrät paljon tietoa ja haluat myös puhua paljon puhelimeen normaaleita kotimaanpuheluita, lataa Rajaton 4G L -paketti (Prepaid package → Unlimited 4G L package (31 days)), jossa on rajoittamaton tiedonsiiron määrä Suomessa.

Mikäli taas haluat rajattoman tiedonsiirron Suomessa, mutta maksaa puheluista ja viesteistä käytön mukaan, lataa esimerkiksi 31 pv Rajaton 4G Netti -paketti (Surf time / 31 days unlimited 4G surf).

 

Voimassaolevaa pakettia ei voi perua kesken kaiken. Joten jos käytit S- tai M-pakettisi tiedonsiirron loppuun, joudut valitettavasti odottamaan nykyisen paketin voimassaolon päättymiseen, ennen kuin uusi paketti astuu voimaan. Uuden paketin voi kyllä ladata valmiiksi jonoon, mutta se aktivoituu vasta edellisen mentyä vanhaksi.

Vastaa