Vaihtodiili/osamaksu

  • 11 September 2019
  • 5 kommenttia
  • 42 katselukertaa

Tervehdys!

Olisin tiedustellut, että koskeeko tuo vaihtodiili myös osamaksulla verkkokaupasta ostettavaa puhelinta vai ainoastaan niitä, jotka maksetaan heti kokonaisuudessaan?

Eli jos tilaan uuden puhelimen osamaksulla, saako siihen tuon vaihtodiilin vanhasta puhelimesta?

Jos saa niin jatkan seuraavalla kysymyksellä aihetta koskien.


5 kommenttia

Moikka @Amorgan ja tervetuloa Yhteisöön! :smileyhappy: Vaihtodiili koskee sekä osamaksulla että kertamaksulla verkkokaupasta ostettavia puhelimia. Kun ostat puhelimen verkkokaupasta, niin vie vanha laitteesi ja tilausvahvistus uudesta puhelimesta Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa uuden laitteen saapumisesta. Silloin saat hyvityksen vanhasta laitteesta lahjakorttina Telia Kauppaan tai tuotehyvityksenä oston yhteydessä. Kun ostat uuden puhelimen Telia Kaupasta ja Express-pisteiltä, saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta suoraan kassalla.

Kiitos vastauksesta ja jatkokysymys vielä tähän. Millä tavalla tuo hyvitys vaikuttaa osamaksuihin, laskeeko se maksettavien kuukausien lukumäärää maksun pysyessä vakiona (esim 32€) vai pysyvätkö ne samoina (esim. 36kk) ja kuukausierä pienenee?

Jos ostat puhelimen verkkokaupasta, niin saat vaihtohyvityksen arvoisen lahjakortin Telia Kauppaan kun tuot tilausvahvistuksen ja vanhan puhelimesi liikkeeseen. -- Edit Tero: Tarkensin Vaihtodiilin toimintamallia hyvityksen osalta.

Mites kun kysyin samaa Telia-kaupasta ja sanottiin että kuukausierä olisi pienempi? Jos näin on että kuukausierät pysyvät samana, tarkoittaako se siis että normaalisti 36kk sopimus olisi vain esim 30kk tosiasiassa? Vai olivatko Telia-kaupassa kuitenkin oikeassa?


@Coconutty@  kirjoitti:


Mites kun kysyin samaa Telia-kaupasta ja sanottiin että kuukausierä olisi pienempi? Jos näin on että kuukausierät pysyvät samana, tarkoittaako se siis että normaalisti 36kk sopimus olisi vain esim 30kk tosiasiassa? Vai olivatko Telia-kaupassa kuitenkin oikeassa?


Tässä on muutamia erilaisia tilanteita joiden mukaan tämä vaihtelee. 1. Eli jos ostat suoraan uuden laitteen Telia Kaupasta, niin on mahdollista heti samantien jo myyntitilanteen yhteydessä huomioida Vaihtodiilin kautta saatava rahasumma uuden laitteen ostohintaan, jolloin tämä vaikuttaa suoraan laitteen hintaan alentaen myös juuri kk-erien suuruuksia.  2. Jos syystä tai toisesta (puhelin tilattu verkkokaupasta, Vaihtodiililaite viedään jälkikäteen Telia Kauppaan yms) silloin saat vanhasta puhelimestasi joko tuotehyvityksen tai lahjakortin käytettäväksi Telia Kaupassa. Edit Tero: Tarkensin Vaihtodiilin toimintamallia hyvityksen osalta.

Vastaa