Varoitus ! Sonera Klaani lähettää ei haluttua sähköpostia ! Ja kuinka päästä klaanista eroon !

  • 11 March 2015
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Onko ainoa keino päästä eroon Sonera klaanin sähköpostiviesteistä hävittää sähköpostiosoittetta ?


2 kommenttia

Klaanin lähettämät sähköpostit säädetään kirjautuneena itse:

http://klaani.sonera.fi/ -> [ Kirjaudu -> Käytäjätunnus ja Salasana [Kirjaudu] ->] Omat tiedot -> Omat asetukset -> Sähköpostitilaukset ja kirjanmerkit -> Ilmoitusasetukset

 

tai vielä helpommin totaalikielto  ...Omat tiedot -> Profiili -> Sähköposti -> ruksi Älä lähetä minulle sähköpostia [Tallenna]

 

Juu oletuksena on arvaamattomalle hirveä määrä sähköpostia ja säätöpaikka on taidokkaasti piilotettu etkä varmaan arvaa millä sanoilla tietoa klaanin sähköpostin estopaikasta hakisit. Tämä on asiointipaikan ja leikkipaikan sekoitus.

 

Klaanista eroamiseen haettava asia on helpompi keksiä: "Klaanista eroaminen". Tiedon löytäminen ehkä ei. Kaiken järjen mukaan eroamisen täytyy voida tapahtua Profiili tai Omat tiedot valinnoista jostain - ei löydy.

Ja sen olevan kerrottu ketjussa

https://klaani.sonera.fi/t5/Yhteis%C3%B6n-s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t-ja/bd-p/tervetuloa

ei löydy

 

Eipä sitten kuin odotellaan soneralaista vastausta. Kiiretilanteessa yksityisviesti jollekin soneralaiselle vaikka klaanipäällkko TeroRe:lle. Mutta varmaan joskus torstaina tietoa tästä ketjusta löytyy.

 


Editori hukkasi taas tiedon Muotoiltu teksti -välilehdeltä. Vain HTML:ssä on.

@Aasdfg Tuossa @aina antoikin jo hyvät ohjeet, kuinka saat sähköpostit estettyä, iso kiitos hänelle avusta :smileyhappy:


Mutta minkätakia haluat kokonaan Klaanista eroon, johtuiko nimenomaan sähköposteista vai oliko jotain muutakin?

Vastaa