Esittely

Esittelyssä asiakasedut – Pikkasen parempia etuja Telian asiakkaana

  • 8 July 2022
  • 2 kommenttia
  • 1064 katselukertaa
Esittelyssä asiakasedut – Pikkasen parempia etuja Telian asiakkaana
Käyttäjätaso 1

Tiesitkö, että Telian asiakkaana pääset nauttimaan paljon muustakin kuin vain toimivista yhteyksistä. Meidän asiakkaana pääset hyödyntämään pikkasen paremmat asiakasedut, joihin lukeutuvat asiakasetuhintaiset laitteet, liittymät, TV-sisällöt sekä tietenkin 3 vuoden laitetakuu. Tässä artikkelissa kerron tarkemmin siitä, miksi asiakkuus Telialla kannattaa ja käyn läpi ajankohtaisia asiakasetuja. Voit hyödyntää nämä asiakasedut saman tien. Näillä asiakaseduilla saat kaiken irti asiakkuudestasi Telialla!

 

Ajankohtaiset asiakasedut

 

Sinulle avautuu meidän asiakasetujemme luvattu maailma, oli sinulla sitten puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiililaajakaista. Aloitetaan itselleni tärkeästä edusta, joka on kovassa käytössä, eli mobiilivarmenteesta. Meidän puhelinliittymien kuukausihintaan sisältyy mobiilivarmenteen käyttö. Suosittelen ottamaan mobiilivarmenteen käyttöön, jos et ole vielä ehtinyt sitä tehdä. Ota mobiilivarmenne käyttöön täältä: Mobiilivarmenne.

 

Mobiilivarmenne tarjoaa helpon tunnistautumisvaihtoehdon pankkitunnuksien rinnalle. Mobiilivarmenteen avulla todistat helposti ja nopeasti henkilöllisyytesi esimerkiksi pankki- ja terveydenhuoltopalveluissa sekä valituissa verkkokaupoissa.

 

Lisäksi Telian Yhteys -liittymien viesti- ja puhepakettiin sisältyvät sekä puhelut ja videopuhelut, että teksti- ja multimediaviestit Suomesta Pohjolaan ja Baltiaan (eli Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan). Tämän edun saat Suomessa ainoastaan Telialta.

 

Meidän liittymäasiakkaana saat myös juuri sinulle suunnattuja henkilökohtaisia etuja. Pääset tutustumaan sinun henkilökohtaisiin etuihisi suoraan Minun Telian kautta, kun olet kirjautuneena Minun Teliassa. Lisäksi kannattaa myös seurata meidän vaihtuvia etuja tilaamalla uutiskirjeemme. Tällöin pysyt ajan tasalla eduista ja tarjouksista.

 

Meidän asiakkaanamme pääset nauttimaan myös kattavasta roamingista. EU-roaming sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi kotimaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa. Tutustu tarkemmin liittymän käyttöön ulkomailla. Täältä löydät myös meidän roaming-vinkit matkalle. Lisäksi käytössäsi on myös chat-asiakaspalvelumme ympäri vuorokauden, josta saat tarvittaessasi apua niin palveluihisi kuin niiden laskutukseen liittyen.

 

Asiakasedut TV-sisällöistä

 

Liittymäasiakkaana saat C Moren suoratoistopalvelun kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta katseltavaksi ja jos olet meidän 5G-liittymäasiakas, saat C Moren suoratoistopalvelun vuodeksi veloituksetta käyttöösi. Kyseinen etujakso on käytettävissä vain kerran per asiakas. Etujakson jälkeen tilaus jatkuu liittymäasiakkaan etuhintaan 8,95 €/kk, kun normaalisti suoratoistopalvelun hinta on 12,95 €/kk. Näin ollen etujakson jälkeen liittymäasiakkaan edun arvo C Moresta on 4 €/kk. Jos sinua puolestaan kiinnostaa C Moressa olevien elokuvien ja sarjojen lisäksi myös C Moren urheilusisältö, kuten MM-ralli, jalkapallon Mestarien liiga ja kotimainen jääkiekkosarja Liiga, tällöin voit hyödyntää liittymäasiakkaan etuhinnan C More Total+ -paketista. 

 

Meiltä löytyy myös liittymäasiakkaalle monipuolisia kokonaisuuksia, jotka sisältävät Telia TV digiboksi -palvelun, tallennuspalvelun ja valintasi mukaan joko C Moren, Telia Liigapassi + C More Totalin tai  Liigapassin + C More Totalin + V premiumin. Pääset valitsemaan näistä itsellesi sopivimman kokonaispaketin, hyödyntäen tietenkin liittymäasiakkaan etuhintaa!

 

 

Asiakasedut laitteista

 

Tarjoamme asiakkaillemme pidennetyn takuuajan. Meidän liittymäasiakkaana saat erikoispitkän, 3 vuoden takuun meiltä ostamillesi puhelimille ja tableteille. Kun laitevalmistajan myöntämä takuuaika on jo päättynyt, voit kääntyä meidän puoleemme ja me hoidamme tilanteen kuntoon, kun laitteen ostamisesta on kulunut enintään 36 kuukautta. Saat pidennetyn takuuajan käyttöösi olemalla meidän liittymäasiakkaamme laitteen hankintahetkellä tai tulemalla liittymäasiakkaaksemme viimeistään 30 päivän kuluessa laitteen ostamisesta. Vähintään yhden liittymäsopimuksen on oltava voimassa katkotta laitteen ostosta sen rikkoutumiseen asti, jotta olet oikeutettu pidennettyyn takuuseen. Tutustu pidennettyyn takuuaikaan täältä: Asiakasedut - pidennetty takuu

 

Pidennetyn takuuajan lisäksi, meidän asiakkaana pääset nauttimaan asiakasetuhintaisista laitteista, joista löydät esimerkiksi puhelimia, älykelloja, kannettavia tietokoneita sekä kaiuttimia. Tutustu meidän asiakasetulaitteisiin ja hyödynnä sinulle kuuluvat edut! Kun olet kirjautuneena Minun Teliaan telia.fi-sivulta, saat näkyville asiakasetuhinnat valikoiduista laitteista. Jos et ole vielä liittymäasiakkaamme, mutta olet kiinnostunut laitteisiin liittyvistä asiakaseduista niin katso täältä liittymätarjouksesi ja liity samalla liittymäasiakkaaksemme. Pääset hyödyntämään kaikkia asiakasetujamme, mukaan lukien asiakasedut laitteista.

 

Asiakasedut liittymistä

 

Keskittäminen kannattaa, sillä liittymäasiakkaanamme saat uuden kodin laajakaistan etuhintaan. Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä tai mobiililaajakaista, säästät uuden laajakaistan kuukausimaksuissa 60 euroa vuodessa. Taloyhtiöasiakkaille kyseessä on 12 kuukauden etujakso, koskien Yhteys Kotiin -liittymien lisänopeuksia, muille asiakkaillemme kyseessä on 24 kuukauden määräaikainen sopimus. Tämä etu ei ole hyödynnettävissä Avoin Kuitu -kohteissa. Tutusta tarkemmin laajakaistan keskittäjäedun käyttöönottoon ja tilaa itsellesi asiakasetuhintainen kodin laajakaista.

 

Jos tarvitset mobiilinettiä, meidän liittymäasiakkaana, kun sinulla on käytössäsi meidän puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista, tarjoamme sinulle mobiilinetin keskittäjän etuhintaan (etu ei koske Telia Prepaid- tai Telia Dot -liittymiä, eikä ilman lisänopeutta olevia taloyhtiölaajakaistoja). Mobiilinetti onkin loistava vaihtoehto laitteeseen, kuten tablettiin, jota tarvitsee kodin ulkopuolella. Laitteessasi on koko ajan nettiyhteys käytössä paikasta riippumatta. Tutustu meidän kirjoitukseen erilaisista mobiilinettivaihtoehdoista eri käyttötarpeisiin: Mobiilinetistä iloa ja huolettomuutta kodin ulkopuolella.

 

Mobiilinetti on myös oiva valinta esimerkiksi mökille. Laitat vain mobiilinettiliittymän sim-kortin reitittimeen ja saat jaettua ympärillesi langattoman verkon, missä ikinä oletkin. Tällöin voit yhdistää useamman laitteesi kyseiseen verkkoon ja surffailla netissä. Meidän asiakasetuihin kuuluvat myös liittymä ja laite edulliseen yhteishintaan, jos sinulta ei vielä löydy reititintä. Liittymäasiakkaana saat 5G-mobiilireitittimen ja liittymän edulliseen asiakasetuhintaan. Voit myös valita 4G-reitittimen ja liittymän, jos se on tarpeisiisi paremmin sopiva. Löydät liittymän ja laitteen edulliseen yhteishintaan meidän verkkokaupastamme.

 

Asiakasedut Telia Dot

 

Kun keskität liittymäsi Telia Dotiin, saat automaattisesti 10 % säästöä asiakastilin peruskäytön kuukausilaskutuksesta. Sinulle kertynyt keskittäjäetu hyvitetään automaattisesti seuraavan kuukauden laskulla. Saat keskittäjäedun käyttöösi, kun asiakastililläsi on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk liittymää kohden. Lisäksi uudelle käyttäjälle tarjoamme ensimmäiset 14 vuorokautta ilmaiseksi liittymän peruskäytön osalta. Saat myös kytkettyä ilmaisen mobiilivarmenteen käyttöösi Telia Dot -liittymälle. Mobiilivarmenteen avulla todistat henkilöllisyytesi helposti ja turvallisesti jo yli tuhannessa suomalaisessa verkkopalvelussa.

 

Telia Dot -asiakkaana pystyt myös tilaamaan C Moren etuhintaan suoraan Telia Dot -sovelluksesta. Pääset nauttimaan C Moren leffoista ja sarjoista kolme kuukautta veloituksetta. Kyseinen kokeilujakso on käytettävissä vain kerran per asiakas. Etujakson jälkeen liittymäasiakkaan edun arvo C Moresta on 4 €/kk, sillä etujakson jälkeen tilaus jatkuu liittymäasiakkaan etuhintaan 8,95 €/kk, kun normaalisti suoratoistopalvelun hinta on 12,95 €/kk. Lisäksi Telia Dot -asiakkaana pääset nauttimaan C More Total+ -suoratoistopalvelusta asiakasetuhintaan.

 

Telia Dot -asiakkaana pääset myös hyödyntämään ylempänä mainitun 3 vuoden pidennetyn takuuajan puhelimille ja tableteille. Tarjoamme Dot -asiakkaille myös asiakasetuhintaisia laitteita, joista voit kysyä lisää suoraan Telia kaupoista. Tutustu Telia Dotin asiakasetuihin täältä: Asiakasedut - Telia Dot

 

 

Oletko sinä jo hyödyntänyt meidän asiakasetuja? Minkä asiakasedun otat seuraavaksi käyttöösi? Kerro alapuolella kommenteissa! 💜

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Kunniamerkki

Telkkarin voisin tilata jos olisi ilmainen kotiinkuljetus niinkuin DNA:lla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Telkkarin voisin tilata jos olisi ilmainen kotiinkuljetus niinkuin DNA:lla.Sellaisiakin kampanjoita on silloin tällöin tarjolla. Kannattaa siis aktiivisesti seurata sivujamme. Jos en ihan väärin muista niin juuri ennen joulua taisi telkkareissa olla kotiinkuljetus maksutta.

Vastaa