Löydä uusi yhteys


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9426 kommenttia

  Sonera ja Tele Finland ovat nyt Telia. Olemme edelleen sama tuttu ja luotettava palveluntarjoaja, nyt vain entistä kansainvälisempi, jotta sinä saat parempaa palvelua niin kotimaassa kuin maailmallakin. Maailma on sun Uusilla Telia Yhteys -liittymillä surffaat, puhut ja tekstaat EU-alueella kotimaan hinnoin. Ei siis enää matkan jälkeisiä laskuyllätyksiä – pysy online myös matkalla. Yhdessä olemme enemmän Liittymät, puhelimet, laitteet sekä huippusarjat, leffat ja musiikki - nyt kaikki tämä saman katon alta. Siellä missä sinäkin Chat valvoo netissä 24/7 ja somessa olemme kuutena päivänä viikossa. Myös Telia Kauppoja on nyt entistä enemmän ja lataamalla Minun Telia -sovelluksen voit hoitaa liittymäasiasi missä ja milloin vain. Yhteisön voima käytettävissäsi Yhdistymisen myötä Sonera Klaani vaihtoi nimeä Telia Yhteisöksi. Muutoksesta huolimatta tuttu hyvä meno ja fiilis säilyy ennallaan: juttelemme täällä edelleen yrityksemme tuotteista ja palveluista sekä kaikista digitaalisen elämänmenoon liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Telen foorumi sulkeutui yhdistymisen myötä, mutta ei huolta, olet lämpimästi tervetullut mukaan keskusteluihin Yhteisöön.Yhteisöstä löydät kymmeniä tuhansia keskusteluita, joista voit löytää ratkaisun monenlaisiin pulmatilanteisiin. Jos vastaus ei heti osu kohdalle, aloita rohkeasti uusi keskustelu ja kysy lisää! Tätä blogia kirjoittaessa meillä on jo yli 10 000 jäsentä mukana auttamassa toisiaan lähes läpi vuorokauden. Oli sitten kyseessä kuuluvuuteen liittyvä asia tai kännykän hankintaan liittyvä kysymys, täältä löydät mahtavia ja päteviä tyyppejä sinua auttamaan. Yhteisön kautta sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa ja osallistua yhteisön ja yrityksemme toimintaan. Järjestämme nimittäin Yhteisön kautta erilaisia tuote- ja betapilotteja, kyselyitä ja äänestyksiä sekä erilaisia kilpailuja ja arvontoja.Yhteisössä voit hakea mukaan myös laitetestaajaksi. Olemme tähän mennessä testailleet puhelimia, kuulokkeita ja jopa yhtä läppäriäkin. Nämä testiraportit, niin kuin kaikki muutkin laitteiden käyttökokemukset, löydät kootusti täältä.Jos kiinnostuit osallistumisesta pilotteihin ja testeihin, ota tämä blogi-osio seurantaan.Yhteisön sydän on sen jäsenten välisessä keskustelussa, neuvoissa ja mielipiteiden sekä kokemuksien jakamisessa. Me telialaiset olemme täällä vain apureina. Yhteisössä on myös oma blogi, jonne me telialaiset tuotamme monipuolista ja mielenkiintoista sisältöä. Ja löytyyhän siellä jopa muutamia jäsentenkin tekemiä blogeja. Jos ajatus bloggaamisesta innostaa, otahan yhteyttä allekirjoittaneeseen yhteyttä. Yhteisön blogin löydät täältä. Lisätietoja Lisätietoja yhdistymisestä ja uudesta Teliasta löydät täältä. Vastauksia polttavimpiin kysymyksiin löydät kysymyksiä ja vastauksia -osiosta. Voit myös lisätä kysymyksesi tämän blogin kommentteihin. Mikä fiilis? Nyt on sinun vuorosi kertoa, mitä ajatuksia tämä muutos herättää. Sana on vapaa! Ollaan yhteydessä, Tero 

 EDIT: - Uudistuksen myötä sonera.fi -sivustosta tuli telia.fi. Jos haluat kertoa mikä siellä toimii mielestäsi hyvin ja mikä ei, keräämme tänne käyttäjien kommentteja talteen joten tulehan sinäkin kertomaan mielipiteesi.- Ja uudistuksen yhteydessä myös Minun Sonera appsi uudistui, se on nyt Minun Telia appsi joka on rutkasti aikaisempaa monipuolisempi ja helpompi myös käyttää. Tästä keräämme palautteita ja kommentteja sekä ideoita tänne.


117 kommenttia

Kiitos synttärilahjasta, Telia! Todella toivottu lahja. Kuinka sattuikaan samalle päivälle! Nyt ei riitä pelkkä täytekakku......

Pian ollaan samalla viivalla kun muut Telia Company maat. Toivottavasti.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No niin, onneksi olkoon myös siis sinulle @wheeler :)

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Jo oli aikakin ja muutoksia näkyi jo maailmalla kun kaikki vaihtuu Teliaksi 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@olkitu no jo oli aikakin :) @wheeler, koska tämä on meille molemmille hieno ja upea päivä niin me haluamme yllättää sinut pikku yllärillä. Pitäähän tästä jättää sulle ihan konkreettinen muisto! Laitan sulle viestiä :)

Milloin operaattoritunnus puhelimessa muuttuu, ja tekstiksi tulee Telia? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@antt0, päivitysprosessi on alkanut kuulemma nyt klo 0900 mutta siihen, että se on päivittynyt kaikilla asiakkailla, voi mennä aikaa kuulemma parikin viikkoa. Odottele siis rauhassa :)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Ympäri mennään, yhteen tullaan. Telian asiakas vuodesta 1997.

Jos toimii yhtä hyvin jatkossa kuin nyt alussa ........... niin voi hevosen ******* !

Päivitä liittymä, mut hinnat nousee ja mikään ei käytännössä muutu. Tai sit liian hyvä edellinen soppari...

@Jussii69  Konkreettisia parannuksia on myös luvassa. Ihan ensimmäiseksi lanseerasimme kuukausimaksuun kuuluvan roamingin EU/ETA-maissa. Lisätietoja täällä :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@paaktuo, kerrohan tarkemmin että mikä ei siis toimi? Olemme törmänneet ongelmiin mm. chatin suhteen mutta voin vakuuttaa että nämä ovat vain tilapäisiä ongelmia. Näin niinkuin kuvaannollisesti niin "rakensimme Rooman yhdessä yössä" ja käytimme valtavasti eforttia myöskin testaamiseen niin jotain pääsi näköjään menemään pieleen. Mutta tosiaan, ei tämä mikään pysyvä tilanne ole :)

Onkos Multisim-palvelu tarkoitus lopettaa ja kuopata kun sitä ei näköjään enää liittymän mukaan saa tilattua, eikä siitä sivuilla enää halaistua sanaa mainita? Hinnastosta en voinut tilannetta tarkistaa, koska Hinnastot-sivuilla tarjotaan Matkapuhelinliittymät 23.11.2016 hinnastoa.

@kjns  Mitään tälläistä ei ole omiin korviin kantautunut, mutta pistetään kyselyä eteenpäin.

@kjns Nyt tuli lisätietoja eli multi-simmin saa tilattua esimerkiksi verkkokaupastamme. Valinta tulee kun tunnistautuu ja on valinnut liittymänumeron.

Tämä selvä!En mennyt testissä tunnistautumiseen asti, mutta aloin ihmettelemään kun sitä ei näy omilla sivuilla lisäpalveluissa eikä nettisivuilta löytynyt siitä mitään tietoa liittymien tai palveluiden alta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Onkos nyt VoLTE tulossa? Kun jo Virossa Telialla on se esim. Samsung Galaxy S6 aktiivinen.

@Purnipsi  VoLTE:n suhteen painetaan kyllä hommia, mutta tarkempi aikataulukin on vielä avoinna. Ei siis liity tähän uudistukseen :)

Ei tuo liittymien päivittäminen noilla uusilla hinnoilla ollut järkevää, joten päädyin ainoastaan päivittämään yleiskaukosäätimen Sonera viihde tekstin Telia Tv:ksi. Onhan sekin jo jotain

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@immonja2 tärkein on, että sinulla on kaikki hyvin ja käytössäsi on parhaat sinulle sopivat palvelut. Päivittelet vaikka sitten myöhemmin jos niikseen tulee. Ja kyllä, kaken päivitys on sekin jotain :D

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

 

Sähköpostiviestissä on turha olla edelleen kaksi banneria :) 

Uusien sopimusten ominaisuuksia voisi hieman tarkentaa: 

"Netin käyttömäärä maksiminopeudella on kotimaassa rajaton ja EU/ETA-maissa 10 Gt/kk. Jos määrä täyttyy, surffaat rajattomasti kotimaassa hintaan 1 €/pvä. Muualla EU/ETA-maissa hinta sisältää 300 Mt tiedonsiirtoa päivää kohden."

Tarkoittaako tämä siis että EU/ETA-maissa nettiä voi käyttää / se on rajoitettu 300 Mt/pv vai voiko sitä käyttää 10 Gt/kk eli rajattomasti tämän 10 Gt täyttymiseen asti ilman minkäänlaisia päivä rajoituksia…?  Ja onko kotimaassa siis rajattomat liittymät, vai mitä tämä: "Jos määrä täyttyy, surffaat rajattomasti kotimaassa hintaan 1 €/pvä." tarkoittaa?

 

Minkä takia netin nopeuksia hidastettiin 150 mbit/s:ta 100mbit/s:n? 

Ja minkä takia Soneralta ottamamme sopimuksemme on pienennetty tämän nopeuksien rajoituksen myötä myös? Eikös tämä ole vähän huijausta jos ensin luvataan 150 mbit/s ja sitten kuitenkin saadaan 100 mbit/s…?

 

Chat ei ilmeisesti ole käytettävissä lainkaan?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

@tontsa17 tiedoksi sinullekin tuosta chat-palvelusta... Lainaus @IlariJR-moderaattorilta:"Omilla Sivuilla on ollut hieman vikaa viimeöisestä muutoksesta johtuen. Korjaukset on käynnissä parhaillaan ja toivottavasti chat toimii taas normaalisti mahdollisimman pian Hymiö Onnellinen"

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Sekunti, tein tuonne Ylläpito-osioon tiedotteen näistä uuden Yhteisön lanseerauksen yhteydessä tulleista bugeista. Listalla on tuo tuplakuva mukana ja siihen tulee korjaus nyt yön aikana kun teemme seuraavan päivityksen :)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Kiitos @TeroRe! Jäi huomaamatta itseltäni.

Ok kiitos @Sekunti ja @TeroRe. Ette sattuisi tietämään selitystä noihin muihin? 

Vastaa