Arvonta lapsille! Voita liput Ryhmä Hau Live! -areenashow’hun - yhdessä SkyShowtimen kanssa

  • 11 October 2022
  • 5 kommenttia
  • 40 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Olemme Yhteisössä järjestäneet monen monituista arvontaa ja kilpailua aikuisille. Yhdessä SkyShowtimen kanssa järjestämme arvonnan tällä kertaa lapsiyleisölle! Eikö olekin kivaa? Siispä kysy lapselta:


 


Mikä on sinun lempihahmo Ryhmä Hausta ja mikä siinä on parasta? 


 


Pyydä lastasi, kummilastasi, sukulaista, naapurin tai ystävien lasta kertomaan tai piirtämään vastaus, ja jaa se meille ja muille tähän ketjuun. Toteutustapa on vapaa!


 


Vastaamalla voit voittaa liput neljälle henkilölle supersuosittuun Ryhmä Hau Live! -esitykseen 12.11.2022 Helsingin Jäähalliin! 


 


Kisa-aika on 11.-26.10.2022 ja arvonnan voittaja ilmoitetaan torstaina 27.10.2022. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken! Jokaisella osallistujalla on siis yhtäläiset mahdollisuudet voittaa 😁>


 


Lisätietoa esityksestä:


https://www.pawpatrollive.fi/


 


Huom! Matkat ja mahdolliset muut kulut ovat voittajille omakustanteiset.


 


Arvonnan säännöt:


Hide contentArvonnan säännöt: Arvonta lapsille! Voita liput Ryhmä Hau Live! -areenashow’hun - yhdessä SkyShowtimen kanssa Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 11.-26.10.2022 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä neljä (4) kappaletta pääsylippuja


RYHMÄ HAU LIVE! -esitykseen 12.11. Helsingin Jäähalliin. Palkinnon arvo 140 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 27.10.2022 ja voitosta ilmoitetaan sähköpostiosoitteeseen joka on liitetty käyttäjän nimimerkkiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.


Vastuunrajoitus


Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.10.2022


 


 
SkyShowtime tarjoaa mainion kattauksen Ryhmä Hau -ohjelmistoa syksyyn. Mitä tuumaat näistä:


 


Ryhmä Hau: Ilmojen auttajat 
Ryhmä Hau: Superpennut 
Ryhmä Hau: Hanaa vaan! 


 


 

5 kommenttia

Rekku, kun se näyttää ihan meidän koiralta! 

Kaja, ilman muuta!

Vainu. Poliisi.

Paras hahmo on lapseni mielestä Vainu, koska se on niin kiva. 

Vastaa