Arvonta: Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9402 kommenttia

   ***EDIT: Osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen Arvomme klo 12 mennessä voittajat ja laitamme heille yksityisviestiä hyvistä uutisista. Kunnes olemme heidät tavoittaneet niin kerromme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.*** ****EDIT 2: Voittajat on tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti: LG Wine Smart -simpukkapuhelin --> @pitopeliHuawei Y5 -älypuhelin --> @PurnipsiSonera Kaupan lahjakortit --> @sommare@ossi5 ja @olliman1 Onneksi olkoon voittajille 🙂 ****  Taas on kertynyt kaappiin kaikenlaista, ei kuitenkaan mitään pakkaseen liittyvää vain jotain ihan muuta nimittäin kaksi älypuhelinta ja kolme lahjakorttia Sonera Kauppaan :) Vaikka Teukka onkin tuossa kuvassa t-paita päällä niin aika hyviä pakkasia pitelee ympäri Suomea! Pakkasiin ja älylaitteisiin liittyy tämä arvonta, vastaa kysymykseen:  Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä? Ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme: - 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur, voimassa 03/2016 asti) Osallistumisaika 18.1.2016 - 31.1.2016 Klikkaa alta arvonnan säännöt: Hide contentArvonnan säännöt:Kaikkien tässä blogikirjoituksessa kysymykseen "Miten huolehdit älylaitteiden toimivuudesta pakkaskeleillä?" 31.1.2016 klo 23:59 mennessä vastanneiden kesken arvotaan:- 1kpl LG Wine Smart -simpukkapuhelin (arvo 199eur)- 1kpl Huawei Y5 -älypuhelin (arvo 99eur)- 3kpl 50eur lahjakortteja Sonera Kauppaan (arvo 50eur) Voittajat arvotaan 1.2.2016 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.2.2016 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain viimeisin kommentti huomioidaan arvonnassa. 1 palkinto/voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa. TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta. TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
   

Onnea arvontaan :) 
43 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Enpä erityisemmin... Eipä sitä kännykkää jaksa näprätä jos sormet jäätyy ja hanskojen kanssa eipä sekään oikein onnistu. Taskussa pysyy ja täten aika lähellä ihoa joka lämmittää sitä sitten.
Eiköhän tuo ykköskikka ole pitää se luuri lämpimänä. Eli jos pidempiä aikoja menee ulkona, niin kännykkä johonkin sisempään taskuun ettei pääse jäätymään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Povitaskussa lähellä sydäntä pitelen, joskus nopsasti kuvan näppään ja takaisin povariin. Puheluita varten pakkasella käytän yleensä HF:tä.

Eipä tuo mitään erityiskohtelua ole tarvinnut/saanut. Kovalla pakkasella tulee ulkoiltua niin vähän, ettei ole ollut ongelmia.

vyölaukussa  takin alla  pysyyv lämpimänä   niinkuin aina  näin   kovillapakkasilla takkina  untuvatakki

Kunniamerkki +14

En erityisesti mitenkään, taskussa kulkee paksun lompakon (ei tosin rahasta johdu) kanssa :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Lataan akut täyteen lämpimässä. En ulkona käytä laitteita pahemmin, mutta katson etten ihan kovimmassa räntä/lumi/vesisateessa käyttele, jos ei ole kosteussuojattu laite. Näin laitteet toimineet aina moitteetta.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Hyvä suojakotelo ja enimmäkseen taskussa, mahdollisimman vähän ulkona käytän.

Puhelimella on oma suojapussi ja jos tiedän, että tulee kauemmin liikuttua ulkona, niin laitan puhelimen suojapusseineen vielä lapasen sisään taskuun 😃 Järkevintä olisi varmaan pakkasilla lenkillekin lähtiessä jättää koko puhelin kotiin, mutta ei sitä vaan osaa...

Huolehdin älylaitteeni toimivuuden pysymällä lämpimässä takkatulen äärellä. Kesällä vasta ulos ?

Paras suojautumis keino puhelimellani kylmää vastaan, on laittaa matkapuhelin housujen taskuun paidan ja takin alle. Näin ei laite pääse kylmenemään ja akku riittää normaalisti. Vielä kun muistaa kääntää näytön sisäpuolelle, ei ole pelkoa rikkoutumisesta, vaikka kaatuisi liukkaalla kadulla. :smileywink:

Toppatakin pova

Hide content

:robotlol:

riin siinä paras ja lämmin paikka

Aikaisemmin laitoin kännykän minigrippussiin ja sitten kintaan sisään. Nykyinen Samasung X-cover3 on sen verta iso ettei mahdu kintaan sisään ja on sen verran säänkestävyyttä etten ole sitä minkään pussin sisässä säilytellyt. Eilen 18.1 tein pyörä/juoksu treenin aikaa meni 2h35min ja X-cover oli taskussa. Muutaman kuvan nappasin, sport-tracker oli päällä kokoajan ja loppuajasta näytölle oli muodostunut jäätä. Ei vaurioita puhelimelle. Eli vastaus kysymykseen -En mitenkään.

Pakkkasta oli -25--30C

empä mitenkään ihmeesti. Pidän normaalisti taskussa, eikä laitteita huvita näplätä pakkaskeleillä ulkona muutenkaan pakollisia puheluita enempää. tähän asti on laiteet kestäneet...

Aina varavirtalaite mukana repussa, jolla kännykän voi ladata pari kertaa täyteen.

Yritän pitää puhelinta aina mahdollisimman lämpimässä paikassa taskussa. Ei kai sitä oikein muukaan auta.

Pidän akun varauksen hyvänä enkä anna sen mennä ihan tyhjäksi. Puhelin kulkee mukana rintataskussa. Takista riippuen että on lähellä lämmintä vai ulkoilmaa. Kyllähän tuo melko kylmä välillä on kun käyttöä on ulkonakin normaalisti, vaikka pakkasta päälle 30 asteen. Sormet kärsii enemmän kuin puhelin. Melko kuurassa näyttää laite olevan välillä kun sisälle sen pöydälle laittaa. Ennen laitoin lapaseen ja minigrip pussiin, mutta eipä ole tullut sitä tehtyä toviin. Ja onneksi ei ole omppua, se ei tykännyt talvesta yhtään. Omppu sammui kun säätiedote lupaili talvea alkavaksi. Nokia ja Samsung ei ladannut ennenkuin puhelin lämpeni hieman. Ai niin, nykypuhelimeen ei enää tarvitse vastata nenällä koska näyttö toimii jotenkin myös rukkaspeukalollakin.
Lämmin takki ja povaritaskuun ulos lähtiessä niin tarkenee. Ja kun hyvin on alunperin valinnut niin kyllä se luuri pakkastakin kestää sen mitä ulkosalla käyttää tarvii, ennen jäätyy sormet ko näyttö!

Akku mahdollisimman täynnä aina kylmään lähtiessä ja puhelin mahdollisimman lämpimään paikkaan taskuun tai laukkuun. Suojakotelo puhelimessa myös on ja se nyt tietenkin vähän myös auttaa asiaa. Pitäisi hankkia vielä sellaiset sormikkaan jotka on tarkoitettu älypuhelimia varten, ettei tarvitsisi sormia pakkasessa jäädyttää :D

Pidän kännykän suojassa laukun sisälokerossa kännykkäpussukassa joka on tehty täydestä villasta.Jos kassissa jotain pehmeää(joskus muovipussissa)niin kietaisen kännykän sen sisään suojaan vielä.Parempi topata hyvin että ei katkea yhteydet/kamelin selkä.

Minun A5 älypuhelin on laukussa. Siinä on suojakotelo. Pakosta on tarkistaa kellon aika ulkonakin. Eipä ole A5 kärsinyt. 

Pidän puhelinta taskussa ja toivon, ettei tilttaisi kokonaan. Hyvin on tähän asti ainakin pärjätty.

Puhelin pysyy pääasiassa taskussa lämpimässä pakkasella, mutta kellon tai saapuneet viestit tarkistan tarvittaessa.

Laite 3G asetuksille. ja pitää lämpimässä, eikä räplää sitä vastaa vaan puheluihin. kestää pitkääään

Sormien lämmittämiseen tarkoitetut lämpöpussit pitää kännykän lämpösenä eikä pääse jäätymään.

Vastaa