Haemme testaajia uuteen mielenkiintoiseen pilottiin!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9426 kommenttia

EDIT 16.2.2017: Ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Kiitos kaikille :) Olemme kokeilemassa uutta tekniikkaa joka hyödyntää sekä kiinteää nettiä että mobiililaajakaistaa. Ja haluamme ottaa juuri sinut sitä kokeilemaan, haluamme kuulla koetko pilotoitavan tekniikan hyödylliseksi ja miten sitä voisi mahdollisesti vielä kehittää ja niin edelleen. Testaajana saat 

  • Hienon mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseen, pääset luomaan jotain uutta!


  • Suoran väylän Soneran tuotetiimiin, keskustele ja vaikuta


  • Pilotin ajaksi toimitamme sinulle maksutta käyttöösi pilottimodeemin sekä mobiililaajakaistan
 Edellytykset testaajalle Uusien, teknisten asioiden testaaminen on sinulle mielekästä ja jaat mielelläsi tekemiäsi havaintoja yhdessä muiden testaajien kanssa. Sinulla tulee olla myös Soneran Kodin Netti ADSL-tekniikalla. Jos tämä kuulosti hyvältä niin ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake. **Linkki poistettu** Pilotti Klaanin suljetussa osiossa Perustamme tänne Klaaniin suljetun pilottiosion jonka kautta hoidamme viestinnän testaajien ja meidän välillä. Pilottiosiosta löydät kaiken tarvittavan infon ja siellä raportoit myös kaikista havainnoistasi. Osion kautta saat suoran yhteyden tuotetiimiimme ja sen asiantuntijoihin. Ja koska pilotti toimii täysin täällä Klaani-yhteisössä niin se tarkoittaa myös sitä että sinun tulee olla Klaanin jäsen. Jos et vielä ole niin ei huolta, sinulla on silti mahdollisuus päästä mukaan ja sitä varten liity ensin jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan "Rekisteröidy"-linkin kautta tai klikkaamalla tästä. Eteneminen Hae mukaan nyt. Pilotti alkaa ~helmikuun puolessa välissä ja kestää maaliskuun loppuun asti. Testaajaksi valituille lähetämme Klaanin kautta yksityisviestin jossa kerromme pilotista vielä tarkemmin. Kuin myös pilotin tarkan aloituspäivän. Toivottavasti innostuit pilotistamme, tästä tulee makee juttu. Ja jos tiedät sopivan tuttavan tähän niin vinkkaa pilotistamme myös hänelle :) Innokkaana pilottia ja yhteistyötä odotellen :) 
34 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9
Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta olen vaihtanut ADSL:stä 4G:hen, koska 4G omassa käyttöpaikassa on paljon vakaampi ja nopeampi. ADSL pätki usein ja nopeudet 24M liittymässä olivat loppuaikoina 10M luokkaa, vaikka vuosia takaperin toimi huomattavasti paremmin. Upload-nopeus oli myös iso syy 4G:hen siirtymisessä, esim. valokuvien lataus pilveen oli aika tuskaista sillä ADSL:n 0,8M upilla... Mutta vielä löytyy teidän modeemit ja vehkeet, en tiedä oletteko kytkeneet puhelinkeskuksesta liittymää fyyysisesti irti, mutta testaan kyllä mielelläni jos haluatte ADSL:n aktivoida pilotin ajaksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Oijoi @jessenic, nyt heitit pahan. En uskalla luvata mitään mutta hyvä kun otit asian esiin, täytähän lomake niin kuutioimme asiaa. Kenen kuparit siellä muuten on?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@TeroRePosti- ja lennätinlaitoksen kuparit on ?

 

Eli Soneran nykyisin. Mutta joo, täytin lomakkeen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Jepulis, kiitos. Pidän sinut mielessä ja juttelemme asiasta. Ja hey, jos kaveripiirissä on sopivia ja halukkaita testaajia niin laittakaahan vinkkiä menemään. Tästä tulee hieno ja mielenkiintoinen pilotti:)

Itsekin vaihdoin kiinteään kaistan 4G:ksi kun rupesi hinta ja nopeus olemaan 4G:ssä paljon parempi.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@TeroRe Jos tämä pilotti on mitä luulen sen olevan, niin olen kyllä valmis ADSL-liittymästä jotain maksamaankin pilotin ajan, 24kk määräaikaisuutta en tahdo tosin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ool rait @jessenic, pointti huomioitu. En lupaa tosiaan kuitenkaan vielä mitään tässä vaiheessa :)

Moi

Minäkin olen vaihtanut Adsl liittymäni 4G liitymään. Soneran kuparit löytyy ja haluukkutta mukaan olisi.Adsl modeemi on palautettu teille.

laitanko hakemusta tulemaan?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Isotopi haemme testaajia joilla on Soneran ADSL-yhteys, kriteerit eivät ikävä kyllä täyty. Kiitos mielenkiinnosta kuitenkin :)

@TeroRe olen kiinostunut pilottitestauksesta. Olen tavallinen netinkäyttäjä enkä mikään supernörtti, haittaako? Tuolla mainittiin myös mahdollisista ongelmista, jos yhteys kotona on kauan poikki olen ongelmissa :( 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @jarikuok ja tervetuloa Klaaniin :) Mukava kun kysyit ja voin kertoa että todellakin riittää että olet tavallinen käyttäjä 🙂 Riittää, että sinulla tosiaan on Kodin netti ADSL-tekniikalla ja olet kiinnostunut testaamisesta ja raportoimisesta täällä Klaanissa (raportointi tarkoittaa siis keskustelua täällä). Näkisin, että tässä pilotissa mahdolliset ongelmat eivät tuo ongelmia netin käyttöön, ainakaan pitkäaikaisia. Jos ongelmia ilmenee, kuten piloteissa joskus voi olla (siksi niitä järjestetään että saadaan hiottua palvelu toimivaksi), niin ne ilmenevät jollain toisella tapaa. Joten kyllä, täytä ehdottomasti ilmoittautumislomake ja jos tiedät tuttavapiiristäsi sopivia testaajia niin vinkkaa tästä myös heille :)

@TeroRe täytin ilmoittautumislomakkeen. Tuttavapiiristä en osaa sanoa keitä on enää lankayhteyden käyttäjiä. Itse vielä vanhanaikaisena uusin sopimuksen kahdeksi vuodeksi. Talossakin on käytössä sekä langallista että langatonta tekniikkaa...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@jarikuok, hienoa. En sanoisi langallisia yhteyksiä vanhanaikaisiksi, niillä on edelleenkin paikkansa kodin ykkösyhteytenä tasaisen nopeutensa ja pienten vasteaikojensa ansiosta. Minäkin uusin juuri oman sopimukseni, muuton yhteydessä. Ja meilläkin on käytössä myös langatonta ja langallista tekniikkaa, sulassa sovussa keskenään :)

Kuinka monta testaajaa pilottiin valitaan?

Terve.

Minulla on 24 M Soneran langallinen adsl-liittymä ja sen kautta Viihde-paketti.Sopiiko tähän?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Soneran vastausta odotellessa @howardstern kannattaa varmaan vaan ilmoittautua suoraan mukaan, samoin kuin @gustav17 . Varsinkin kuin näin mielenkiintoinen pilotti on alkamassa ja pääsee antamaan suoraa palautetta tuotteista vastuussa oleville henkilöille.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@howardstern, tähän pilottiin osallistuu jengiä myös talon sisältä ja kaikenkaikkiaan testaajia haetaan muutama kymmenen. Kokonaismäärä on vielä vähän auki 🙂 Kuten Purnipsi kirjoitti niin laitahan ilmolomake tulemaan! @gustav17, kyllä kyllä! Joko täytit lomakkeen? :)

Olenkin jo ilmottautunut ja kysyin vain ihan uteliaisuuttani :smileywink:

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Kelpaisiko VDSL2-yhteys pilottiin? Sehän ei ole ADSL. 😉 Jos kelpaa niin, voin täytellä ilmon.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hyvä hyvä @howardstern :)

Nyt täytyy sanoa @Leonita että en tiedä sanoa. Tietty tärkeä kollega on lyhyellä lomalla niin en pääse varmistamaankaan asiaa. Tehdäänkö niin että ilmoittaudu mukaan joka tapauksessa, varmuuden vuoksi :)

Laitoin myös hakemusta, vaikka löytyykin tällä hetkellä Vdsl-tekniikan kaista

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Muuten kuulostaisi houkuttelevalta testiltä, mutta Soneralla ei ole tarjolla tähän osoitteeseen ADSL-yhteyttä :smileyhappy:

kotona löytyy molemmat, adsl ja 4g. Olisi hienoa, jos voisi kytkimen/modeemin kautta rinnastaa nämä liittymät ja saisi molempien hyödyn (4g kaistan kapasiteetin ja adsl vasteajat, eikä tarvitsisi itse kikkailla erinäisten ohjelmien ym välillä)
Noh, kävi miten kävi, hakemus on laitettu. Olisi kiva päästä mukaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tiedoksi pilotin aloittamisesta:

Emme ole vielä käyneet läpi ilmoittautuneiden listaa mutta todella mukava huomata että kiinnostuneita on paljon 🙂 Vielä kerkeää ilmoittautumaan jos et ole vielä sitä tehnyt. Reitittimet saapuvat meille tällä viikolla joka tarkoittaa sitä, että pilotti käynnistyy ensi viikolla. Laitamme viestiä privalla kaikille ilmoittautuneille valinnasta/ei valinnasta, arviolta tämän viikon keskiviikkona tai torstaina.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Lähetin juuri viestiä pilottiin valituille, tsekatkaahan YV-boxinne 🙂 Kolme ilmoittautumista oli sellaista, että niissä ei ollut toimivaa nimimerkkiä joten heille on lähetetty sähköpostia. Poistin ilmoittautumislinkin blogista. Kiitos paljon kaikille ilmoittautuneille :)

Vastaa