Haluatko vaikuttaa - tule ideoimaan Telian TV -palveluja!

  • 3 April 2018
  • 5 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15


 


Tervetuloa ideoimaan Telian TV-palveluja!


 


Kehitämme parhaillaan uutta TV-sisältötarjoomaamme. Osana kehitystyötä, järjestämme tiistaina 10.4. ja torstaina 12.4. haastatteluja, joissa keskusteluaiheina ovat tv-palvelut ja –sisällöt, sekä niihin liittyvät asiakastarpeet, erilaisten tv- ja videopalveluiden käyttäjien näkökulmasta.


 


Haastattelut järjestetään Telian Helsingin toimistolla osoitteessa Teollisuuskatu 15, Helsinki ja ne kestävät noin 50 minuuttia. Haastattelut ovat ns. yksilöhaastatteluja, jossa haastateltavan lisäksi mukana on kaksi Telian työntekijää, joista toinen haastattelee ja toinen toimii kirjurina. Kiitoksena kaikille osallistujille annamme palkkioksi 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin. Itse tilaisuudessa tarjoamme pientä syötävää ja juotavaa.


 


Jos aikataulusi antaa myöten ja olet kiinnostunut osallistumaan haastatteluun, ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian tai viimeistään 6.4. Valitsemme ilmoittautuneista 10 haastateltavaa ja vahvistamme valituille haastatteluajan viimeistään maanantaina 10.4.


 


Ilmoittaudu tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/EC3455F029DED539.par


5 kommenttia

Kunniamerkki +14

Tämähän kuulostaa oikein hienolta 🙂 Ilmoittauduin, jos vaikka sattuisi pääsemään mukaan. :)

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@tilasto Jes hieno juttu. Pidetään peukkuja, että onnetar suosii :smileyhappy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tämä on hyvä uutinen! Hienoa, että Telia haluaa kehittää tv-palveluaan, sillä siinä todella on kehittämistä kilpailijoihin verrattuna. Luulin jo, että Telia ei ole lainkaan kiinnostunut enää Telia tv:stä, kun mitään uudistusta siinä ei enää ole tapahtunut. Toivottavasti tämä ei ole vain sanahelinää, vaan jotain oikeasti tehdään. Tosin Telian tuntien, siihen voi mennä muutama vuosi. Harmi kun itse asun Pohjois-Karjalassa, joten en voi olla mukana näissä haastatteluissa. Nyt sitten Telia hihat heilumaan ja nostakaa tämä Telia tv edes kilpailijoiden viihdepalvelujen rinnalle ja myös niiden ohitse. Näyttäkää mistä Telia on tehty.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@jarkko35 Kyllä tv-puolen palvelut ja sisällöt on meille yksi isoja mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Tästä yksi esimerkki on Liiga, jonka lähetysoikeudet on hankittu 6 vuodeksi eteenpäin. Halutaan kehittää juttuja eteenpäin ja tarjota meidän palveluissa ihmisiä kiinnostavia sisältöjä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Vielä kerkeät ilmoittautumaan tai jos tiedät tuttavan joka voisi kiinnostua niin vinkkaa tästä myös hänelle :)

Vastaa