Jääkiekon MM-kisat 2021 ovat täällä - Osallistu leikkimieliseen kilpailuun kommenttiosiossa


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Viime vuoden MM-kisat jäivät kokonaan pelaamatta koronaviruspandemian vuoksi. Leijonat lähtevät siis tulevissa kisoissa puolustamaan vuoden 2019 maailmanmestaruutta. Vuoden 2021 MM-kisat alkavat 21. toukokuuta Latvian Riiassa ja finaali pelataan 6. kesäkuuta. Leijonat kohtaavat ensimmäisessä ottelussaan 22. toukokuuta Yhdysvallat.


 


Saat MM-kisoista kaiken irti tilaamalla C More Total+ -suoratoistotuotteen tai C More Total -kanavapaketin Telia TV:seen. C More näyttää jokaisen ottelun aina alkulohkon otteluista finaaliin saakka. Jos haluat kisojen lomassa seurata muuta urheilua, niin löydät C Moren kanavilta ja suoratoistopalvelusta myös paljon muuta urheilua. Ohjeet ja vinkit kanavapakettien tilaamiseen ja katseluun löydät klikkaamalla alapuolelta Lue lisää -painiketta. Jos haluat palata vielä vuoden 2019 tunnelmiin, suosittelen sinua katsomaan Kultaiset Leijonat -dokumentin C Moren sivuilta.


 


Hide content


C MORE SUORATOISTOPALVELU


 


Telian liittymäasiakkaana saat C More Total+ -suoratoistopalvelutuotteen toistaiseksi voimassaolevana 12 kk ajaksi hintaan 29,95 € (jonka jälkeen 34,95 €/kk). Liittymäasiakkuudeksi lasketaan, jos sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä.


 


Näin voit katsoa:


C More -suoratoistopalvelun sisällöistä pääset nauttimaan tietokoneella osoitteessa cmore.fi, mobiililaitteilla, useimmilla älytelevisioilla, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Mobiililaitteelta voit siirtää kuvan isolle TV-ruudulle mm. Chromecastilla, tai AirPlaylla. Tietokoneelta saat kuvan televisioosi HDMI-kaapelilla. Täältä voit lukea lisää eri katseluvaihtoehdoista.


 


Näin tilaat ja aktivoit tilauksen:  1. Tilaa C More Total+

  2. Aktivoi tilaus Telialta tulleen sähköpostin kautta

  3. Luo uudet C More -tunnukset tai aktivoi tilaus olemassa olevaan C More -tunnukseesi

  4. Laita kisakatsomo pystyyn, ja aloita Formulaviikonlopusta nauttiminen


Ongelmatilanteessa 


C MORE TOTAL -KANAVAPAKETTI


 


C More Total -kanavapaketti on katsottavissa Telia TV -palvelun kautta hintaan 29,95 €/kk. Telia TV:n sisällöistä pääset nauttimaan niin Telia TV -boksin, sovelluksen, kuin myös kaapeli-TV:n kautta asuessasi meidän kaapeliverkon alueella.


 


Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.


 


Näillä voit katsoa: 


Telia TV -sovellus Maksuttomalla sovelluksella näet tilaamasi ohjelmat läppäriltä, puhelimelta, tabletilta, tai nettiselaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi. Sovelluksesta voit myös peilata kuvan isolle televisioruudulle Chromecastilla tai Apple-TV:llä. Palvelu on käytettävissä kaikkialla EU-alueella, ja yhdet tunnukset toimivat kahdella laitteella yhtäaikaisesti.


 


Ohjeet: Telia TV -sovelluksen tilaaminen ja Telia TV -sovelluksen käyttöönotto


 


Telia TV -digiboksi - Digiboksi tuo viihteen saatavillesi suoraan TV:n ruudulle. Pystyt tallentamaan lempiohjelmiasi ja katselemaan niitä silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit valita itsellesi mieluisat kanavapaketit, ja käytössäsi on myös kattava videovuokraamo. Telia TV mahdollistaa parhaimman kuvanlaadun, jopa UHD-laatuisena. Saat lisämaksutta käyttöösi myös Telia TV -sovelluksen, jolloin voit katsella tilaamiasi sisältöjä myös mobiililaitteella tai tietokoneella lisämaksutta. 


 


Ohjeet: Telia TV -digiboksin tilaus ja Telia TV -digiboksin käyttöönotto


 


Kaapeli-TV + Kaapelikortti Jos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon, ja sinulla ei vielä ole kaapelikorttia, voit tilata sen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme tai käymällä Telia Kaupassa. Saat peruskanavien lisäksi myös seuraavat kanavat: Eurosport 1 (SD ja HD), National Geographic HD, Travel Channel HD, FOX HD, C More Hits HD ja C More Max 2 HD.  Kaapelikortille voit lisäksi tilata kanavapaketteja tai erilliskanavia.


 


Ohje: Kaapelikortin käyttöönotto ja korttilinkityksen tekeminen 


yltääkö suomi jälleen mm-kultaan?


 


MM-kisat ovat monille suomalaisille jääkiekkofanille se vuoden kiinnostavin jääkiekkotapahtuma. Pitkän odottelun


jälkeen pääsemme taas nauttimaan kansainvälisen jääkiekkotapahtuman viihdyttävistä ja tunteita herättävistä otteluista. Suomen MM-joukkue rakentuu näillä näkymin jälleen vahvasti kotimaisen Liigan ja muiden eurooppalaisten sarjojen pelaajien varaan. Saimme vuonna 2019 todistuksen siitä, että NHL-miehet eivät ole tae mestaruuteen, joten tänäkin vuonna kannattaa heittää kaikki ennakkoluulot romukoppaan, vaikka Pohjois-Amerikasta ei apuja tulla hirveästi saamaan. Itselläni on kutina, että tulevissa kisoissa voidaan hyvin nähdä yllätyksellisiä tuloksia. Mustana hevosena pidän näin kisojen alussa Sveitsin joukkuetta. Sveitsi nousi vuonna 2018 sensaatiomaisesti hopealle ja joukkue on näillä näkymin saamassa kaksi kovan luokan vahvistusta kisoihin: San Jose Sharksin Timo Meier ja New Jersey Devilsin Nico Hischier ovat saaneet NHL-seuroiltaan luvat pelata MM-kisoissa. Vaikka sota ei yhtä tai kahta miestä kaipaa, niin kyseessä ovat todella tärkeät pelaajat Sveitsille. Omissa papereissani vahvasti EHT-turnauksessa pelanneella Tshekillä on mahdollisuudet palata takaisin mitalikantaan. Viimeisimmästä mitalista on kulunut jo 9 vuotta aikaa ja uskon, jopa toivon, että jääkiekon suurmaana pidetty Tshekki onnistuisi viimein nappaamaan kisoista mitalin. Voit katsoa Suomen kisajoukkueen pelaajat painamalla alapuolella olevaa "Lue lisää" -painiketta.


 


Hide content


Maalivahdit
Säteri Harri, Sibir Novosibirsk, KHL
Juvonen Janne, Leksands IF, SHL
Olkinuora Jussi, Metallurg Magnitogorsk, KHL


Puolustajat
Pokka Ville, Avangard Omsk, KHL
Määttä Olli, Los Angeles Kings, NHL
Sund Tony, HC Davos, NLA
Kaski Oliwer, Avangard Omsk, KHL
Nousiainen Kim, KalPa
Lindbohm Petteri, EHC Biel, NLA
Koivisto Miika, Växjö Lakers HC, SHL
Seppälä Mikael, KalPa
Ohtamaa Atte, Lokomotiv Jaroslavl, KHL
Rindell Axel, Jukurit


Hyökkääjät
Anttila Marko, Jokerit, KHL
Ruohomaa Mikael, Sibir Novosibirsk, KHL
Lundell Anton, HIFK
Ojamäki Niko, Linköping HC, SHL
Innala Jere, HPK
Ruotsalainen Arttu, Buffalo Sabres, NHL
Björninen Hannes, Pelicans
Karjalainen Jere, HK Sotshi, KHL
Kontiola Petri, HPK
Turunen Teemu, HC Davos, NLA
Tiivola Peter, Ässät
Puustinen Valtteri, HPK
Sallinen Jere, HIFK
Mäenalanen Saku, Jokerit, KHL
Pakarinen Iiro, Jokerit, KHL 


 


Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon. Kummankin lohkon neljä parasta etenevät puolivälieriin. Tänä vuonna lohkon viimeisillä joukkueilla ei ole vaaraa pudota alempaan B-sarjaan, sillä alempien sarjojen kisoja ei järjestetä koronaviruspandemian vuoksi. 

A-lohko: Venäjä, Ruotsi, Tshekki, Sveitsi, Slovakia, Tanska, Valko-Venäjä, Iso-Britannia
B-lohko: Kanada, Suomi, Yhdysvallat, Saksa, Latvia, Norja, Italia, Kazakstan 


Näet Leijonien alkulohkon ottelut painamalla alapuolella olevaa painiketta.

Leijonien ottelutOsallistu leikkimieliseen kisaan - Tarjolla mainetta ja kunniaa


 


Järjestämme Yhteisössä MM-kisojen kunniaksi leikkimielisen kilpailun. Tehtävänäsi on kommentoida artikkelin alapuolelle kolme joukkuetta, jotka sijoittuvat kisoissa kolmen parhaan joukkoon. Joukkueiden ei tarvitse olla siinä järjestyksessä, miten ne sijoittuvat. Riittää, kun arvaat mitalisijoille nousevat joukkueet. Arvauksia voi tehdä kisojen aloituspäivään saakka. Itse veikkaan, että tänä vuonna kolmen parhaan joukossa ovat Ruotsi, Tshekki ja Venäjä 🏒>  

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Minulla ei ole aiheesta mitään sen kummempaa tietoa mutta kotiinpäin täytyy aina vetää joten sanon, että Suomi ottaa kultaa. Finaalissa kukistetaan Ruotsi ja USA on kolmas 😁>


 


1. Suomi 🇫🇮>


2. Ruotsi 🇪>


3. USA 🇺🇸>

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Suomi, Kanada, Ruotsi! 🥇>🥈>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

En nyt ole seurannut juurikaan jääkiekkoa, mutta laitetaan veikkaus 🏒> 😉>

1. Suomi 🥇>

2. Ruotsi 🥈>

3. Venäjä

 

 

 

1. 🇫🇮> 


2. 🇨🇦>


3. 🇺>

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

 🇫🇮>🥇>
 🇨🇿>🥈>
 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ei liity lätkään sinänsä mutta ihan makee viikonloppu tulossa, kun on USA-matsi on lauantaina ja sunnuntaina vielä formulat 😎> 🇫🇮>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Suomen peli alkaa kohta 😎>


 


Kumpi on sun makuun selostajista, Saukkonen vai Mertaranta? Minä itse fanitan Mertarantaa aivan kympillä, hän osaa elää hetkessä ja hehkuttaa tilanteita, kertoo hauskoja ja välissä levottomiakin tarinoita. Tykkään 🙂> 

Kunniamerkki +3

Suomi, Venäjä, USA

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

1. 🇨🇦>  

2. 🇺>

3. 🇫🇮>

Huh, tässä olisi aika tiivis kärkikolmikko finaaliin!🏆>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Kyllä niitä yllätyksiä nähtiin heti ensimmäisinä ottelupäivinä. Latvia kaatoi Kanadan ja Kazakstan nappasin voittolaukauskilpailuissa 2 pistettä Latvialta sekä Suomelta. Lisäksi Ruotsi kompuroi Tanskaa vastaan avausottelussaan ja heti seuraavassa ottelussa Valko-Venäjä yllätti länsinaapurin luvuin 1-0.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@SaJoonas@  kirjoitti:

Kyllä niitä yllätyksiä nähtiin heti ensimmäisinä ottelupäivinä. Latvia kaatoi Kanadan ja Kazakstan nappasin voittolaukauskilpailuissa 2 pistettä Latvialta sekä Suomelta. Lisäksi Ruotsi kompuroi Tanskaa vastaan avausottelussaan ja heti seuraavassa ottelussa Valko-Venäjä yllätti länsinaapurin luvuin 1-0.
Minun piti katsoa Suomen eilinen peli mutta missasin sen kun olin maalaamassa taloa! Olisi pitänyt väijyä, oltaisiin voitettu...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Se olisi tänään Suomi-Norja, miten mahtaa käydä kun turnauksessa on koettu aika lailla yllätyksiä muutenkin?

Kunniamerkki +1

suomi venäjä ja usa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kisat päättyivät ja täytyy sanoa että vaikka hopea on hieno mitali niin silti harmittaa! Suomella oli mahdollisuus voittaa Kanada myös finaalissa, voitto oli niin lähellä.


 


Ensi vuonna kisataan sitten Suomessa, josko pääsisin katsomaan edes yhden matsin ihan paikan päällä 🙂> Oletko sinä ollut katsomassa mm- tai olympiakiekkoa paikan päällä?

Vastaa