Kysely: Mikä laitteissa on sinulle merkityksellistä


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10370 kommenttia

 


EDIT 30.5


 


Arvontaan osallistuminen on nyt päättynyt, kiitos kaikille vastauksista 🙂 Seuraavana arvomme voittajan ja kunnes olemme hänet tavoittaneet niin lisäämme hänen nimenstä tähän postaukseen.


 


****


 


EDIT 31.5.


 


Voittaja on nyt tavoitettu ja hän on Mia P, onneksi olkoon :)


 


Kiitos vielä kerran kaikille vastaajille.


 


****


 


 


Tarvitsetko uuden läppärin, puhelimen tai tabletin? Surffaat netissä ja etsit tietoa siihen liittyen? Vertailet, luet arvosteluja ja arvailet mikä mahtaisi olla käytännössä se sinulle paras ja sopivin? Verkosta vyöryy niskaasi jättiläismäinen kasa informaatiota, josta pala palalta keräät ne olennaiset, sinulle merkitykselliset asiat?


 


Voisiko tätä loputonta kahlaamista jotenkin helpottaa? Kyllä voi! Osallistu kyselyyn ja kerro mitkä tiedot ovat niitä sinulle tärkeimpiä laitetietoja kun etsit laitteen tietoja verkkokaupasta.


 


Haluamme Soneran verkkosivuilla ja -kaupassa jättää jorinat sikseen ja tarinoida siitä mikä oikeasti kiinnostaa. Pois turha lätinä ja suoraan ytimeen!


 


Täytä oheisen linkin kautta löytyvä kyselylomake ja kerro meille sitä kautta mielipiteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme yhden Asus ZenPad ZD300CL LTE -tabletin (arvo 299eur)!


 


Vastaa kyselyyn 29.5.2016 klo 23:59 mennessä ja täytä yhteystietosi kyselomakkeen viimeiselle sivulle ja olet mukana arvonnassa.


 


Kiitos mielipiteistä jo etukäteen :)


 


Arvonnan säännöt löydät klikkaamalla Paljastus-sanaa.


Hide content


Arvonnan säännöt:


Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa 29.5.2016 klo 23:59 mennessä jättäneiden kesken arvotaan yksi (1) Asus ZenPad ZD300CL LTE -tabletti (arvo 299eur).
 


Voittaja arvotaan 30.5.2016 jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse tai sähköpostitse. Kun voittaja on tavoitettu, julkaisemme hänen etunimensä ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen tässä blogikirjoituksessa.

Yksi täytetty kyselylomake = yksi arpa. Yksi arpa/henkilö. 1 palkinto/voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.


 


TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.


 


TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
    



 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Kyllä vain, nettiä tulee selattua ja käyttökokemustietoja etsittyä ennen uuden mobiililaitteen hankintaa. Kaipaisin myyntisivustolta todenmukaisia käyttötietoja. Sellainen luettelomainen lista ominaisuuksista ei kuvaa lainkaan todellista kuormitusta ja käyttöä, vaikka valmistajat lupaisivat maan ja taivaan. Esimerkkinä mainittakoon muuten mainio LG G4, jonka akku kyykähtää jo iltapäivään mennessä. Ehkä tulevat android-versiot parantavat toiminta-aikaa. Uuden laitteen testejä on harvoin julkaistu vielä silloin, kun operaattorit saavat sen myyntiin. Sellainen hiplataan laitetta Barcelonan IT-messuilla ei kuvasta todellista käyttötilannetta. Soneralla on ollut mainio tapa tuoda käyttäjäarviointiin tuotteita pian niiden tultua myyntiin. 

 

Itselleni merkityksellisemmät ominaisuudet ovat tärkeysjärjestyksessä:

 

-Akun kesto (vähäisellä käytöllä edes aamusta iltaan)

-Laadukas kamera (ei ole vielä näkynyt Nokia 808:aa luonnollisempia kuvia ottavaa luuria)

-Sulava käyttöliittymä

-Hinta/hyöty-suhde (kohtuullisen subjektiivinen asia)

-Riittävä määrä tarpeellisia sovelluksia, tai vastaavat ominaisuudet selaimen välityksellä

-Kannettavan laitteen pöly- ja kosteussuojaus (IP-luokitus tai vastaava)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, kommenttiisi liittyen pari jatkokysymystä ja itse asiassa kysymyksiä myös muillekin:


 


- Haluaisitko päästä Klaanin kautta testaamaan uusia laitteita?


- Haluaisitko tehdä arviointeja verkkokauppaa varten?

Käytössäni on ollut erilaisia luureja, Symbian, Android sekä IOS. 

Parhaiten tähän menneessä on ollut IOS käyttöjärjestelmä, mutta Android on myös kätevä ja on vahva kakkonen käyttöjärjestelmä listallani.

 

Yleensä kun alan katselemaan uutta puhelinta itselleni niin aloitan katsomalla seuraavat speksit:

- Akku (nykyään puhelinta joutuu lataa lähes päivittäin, vaikka ei sitä paljon päivän aikana käytä).

- Näyttö (4-5.5 tuumaiset laitteet ovat vielä sopivan kokoisia jotta saa laitteen esim taskuun).

- Kamera (Pienin kamera jonka laitteelta vaadin on 8mpix ja kuvien laatu pitää olla hyvä! Ja laitteen pitäisi    ottaa laadukkaita macro kuvia).

Suoritin/Muisti (Puhelimen räplääminen pitäisi olla sulavaa, eikä alkaa hidastelemaan kun avaa toisen    sovelluksen rinnalle ja sekä puhelimen tallennusmuisti pitää olla vähintään se 16Gt mieluiten 32Gt).

Hinta (En itse ole valmis maksamaan malttaita laitteesta josta tulee uusi parempi versio melkein heti    perään, tämän takia pysyttelen aina 200 - 500€ hintahaitarissa). 

- Laatu/muoto (Kuoret, muoto sekä mahdollisien näppäinten sijainti on minulle hyvin tärkeää, yleensä  jopa volyyminäppäimet ovat väärällä puolella puhelinta. Kuorien pitäisi olla hieman iskun kestäviä. On  nimittäin kokemusta näistä "lasisista kuorista, lopputulos oli järkyttävä kun puhelin sai 30cm putouksen!).

- Vesi ja pölytiivis (Vaikka en puhelinta veteen upota, niin on se hyvä että ei vesi pääsisi sisään  laitteistoon, ja pölytiivis ettei pölyt kerry näyttölasin alle).

 

,

vastaus kysymykseesi, kyllä. 

Ilman muuta olisin valmis testailemaan uusia laitteita ja antamaan niistä totuuden mukaisen arvion. :)

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Taisi olla tyhmä kysymys tuo jatkokysymys :)


 


--


 


Ihan vain varmuuden vuoksi ja selvennyksenä niin arvontaan osallistuu sit vain sen lomakkeen täyttämällä. Toki keskustellaan tässä kommenttiosiossa mut arvontaan osallistuminen vain tosiaan lomakkeen kautta :)

Jep, lomake täytetty ennen tähän kommentointia. :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Osallistuminen arvontaan päättyi su-ma -välisenä yönä.


 


Voittaja on nyt tavoitettu ja hän on Mia P, onneksi olkoon :)


 


Kiitos vielä kerran kaikille vastaajille :)

Vastaa