Kilpailu

Osallistu arvontaan ja voita Skyshowtimen Koodinimi: Annika -uutuussarjan fanituotepaketti! **osallistuminen päättynyt**

  • 2 November 2023
  • 41 kommenttia
  • 710 katselukertaa
Osallistu arvontaan ja voita Skyshowtimen Koodinimi: Annika -uutuussarjan fanituotepaketti! **osallistuminen päättynyt**
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10474 kommenttia

Muokkaus 20.11.2023

Nyt olemme tavoittaneet kaksi voittajaa ja he ovat:

@rsk_lpr &@Pirre2000 

Onneksi olkoon vielä kerran 😎

 

Muokkaus 10.11.2023

Osallistuminen on päättynyt viime yönä. Kiitos kaikille osallistuneille 😎 Seuraavan on vuorossa voittajien arpominen sekä voitosta ilmoittaminen yksityisviestillä. Seurailehan yksityisviestejäsi myöhemmin tänään päivällä. Kun olemme tavoittaneet voittajat niin julkaisemme heidän nimimerkkinä myös tässä kirjoituksessa.

 

 

Koodinimi: Annika on syyskuussa ensi-iltansa saanut suomalais-ruotsalainen draamasarja, joka kertoo suomalaisesta rikostutkijasta Emma Hakasta, joka soluttautuu Tukholman taidekauppamaailmaan peitetehtävissä. Sarja on SkyShowtimen ensimmäinen pohjoismainen alkuperäissarja, ja sen on ohjannut Antti-Jussi Annila.

Lue sarjan esittely artikkelistamme ja tsekkaa sarjan virallinen traileri tämän kirjoituksen loppupuolelta:

 

Järjestämme nyt yhteistyössä Skyshowtimen kanssa Koodinimi: Annika -aiheisen arvonnan, josta voit voittaa sarjan fanituotepaketin!

Olet arvonnassa mukana, kun vastaat kommenteissa 9.11.2023 mennessä seuraavaan kysymykseen:

Mikä on Annika Stormaren todellinen henkilöllisyys ja miksi hän on niin tärkeä Emma Hakalle?

 

Jos sarja ei ole vielä tuttu niin voit myös arvata 😊

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi kattavaa sarjan fanituotepakettia, joka sisältää seuraavat tuotteet: Selkäreppu, toiletti/saniteettipussi, lippalakki, vesipullo, taulu/juliste, punainen huulipuna, varavirtalähde ja taskulamppu. Paketin arvo on 199€.

 

Koodinimi: Annika -sarjan fanituotepaketti

 

 

Skyshowtime-suoratoistopalvelun voit tilata sivuiltamme.

Onnea arvontaan 🤗

 

Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Osallistu arvontaan ja voita Skyshowtimen Koodinimi: Annika -uutuussarjan fanituotepaketti!


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.11. - 9.11.2023 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kaksi (2) kappaletta sarjan fanituotepakettia, joka sisältää seuraavat tuotteet: Selkäreppu, toiletti/saniteettipussi, lippalakki, vesipullo, taulu/juliste, punainen huulipuna, varavirtalähde ja taskulamppu. Yhden tuotepaketin arvo on 199€.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 10.11.2023 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 2.11.2023

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

41 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

En halua katsoa trailereita nykyään kun paljastaa liikaa välillä ja en ole sarjaa vielä ehtinyt katsomaan ja en halua lukea siitä paljastuksia joten arvaan. Jo kun olen alussa viestejä niin en tämän jälkeen palaa tänne joten ei tule myöskään täältä paljastuksia.

 

Annika helstormen ja hän on tämän sisko.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Rikostutkija Emma Haka soluttautuu Tukholman taidemaailmaan taideasiantuntija Annika Stormaren peitenimellä. Peitehenkilöllisyys on peräisin hänen edesmenneeltä äidiltään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Annika Stormaren oikea henkilöllisyys on Emma Haka ja hän käyttää Annika Stormarea peitenimenä toimiessaan peitepoliisina.

Kunniamerkki

Emma Haka (Sannah Nedergård). Hän on taiderikoksiin erikoistunut poliisi, joka asuu yhdessä poikaystävänsä (Miro Lopperi) kanssa. Kun Emma saa yllättäen kutsun peitetehtävään Tukholmaan, hän valitsee nimekseen Annika Stormaren.

 

Koodinimi: Annika pelaa ennen kaikkea identiteettipetoksilla. Niistä irtoaa hyvin jännitettä, ja päävastuussa siitä on mainio päähenkilö. Peitehenkilöllisyys on peräisin hänen edesmenneeltä äidiltään.

 

--

Muokkaus katjane: poistettu allekirjoitus 

Kunniamerkki

suomalainen peitepoliisi Emma, joka kesken koulutuksensa soluttautuu Ruotsissa osaksi häikäilemätöntä rikollisryhmää. 

Kunniamerkki

Rikostutkija Emma Haka soluttautuu taideasiantuntija Annika Stormaren peitenimellä Tukholman taidepiireihin. Peitenimi on peräisin hänen äidiltään

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Annika Stormaren oikea henkilöllisyys on Emma Haka ja hän käyttää Annika Stormarea peitenimenä toimiessaan peitepoliisina.

Kunniamerkki

Emma Haka oikea nimi ja peitetehtävänimi Annika Stormare on edesmennyt hahmo hänen nuoruudestaan

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Annika Stormaren oikea henkilöllisyys on Emma Haka ja hän käyttää Annika Stormarea peitenimenä toimiessaan peitepoliisina.

Kunniamerkki +3

Emma Haka soluttautuu Tukholman taidepiireihin   Annika Stormaren peitenimeä käyttäen.
Peitenimi on peräisin hänen äidiltään.

Kunniamerkki

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi. Oikeasti Annika Stormare oli Emman äiti, ja siksi hänelle tärkeä.

Kunniamerkki +1

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi. Annika Stormare oli Emman äiti, ja siksi hänelle tärkeä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi. Annika Stormareoli Emman äiti ja siksi hänelle tärkeä… 

Kunniamerkki +3

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi, nimi on peräisin hänen äidiltään.

Kunniamerkki

Rikostutkija Emma Haka soluttautuu taideasiantuntija Annika Stormaren peitenimellä Tukholman taidepiireihin. Peitenimi on peräisin hänen äidiltään...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Annika Stormaren oikea henkilöllisyys on Emma Haka ja hän käyttää Annika Stormarea peitenimenä toimiessaan peitepoliisina. Peitenimi on peräisin hänen edesmenneeltä äidiltään.

Kunniamerkki +2

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi. Alunperin Annika Stormare oli Emman äiti, ja siksi hänelle tärkeä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Annika Stormaren oikea henkilöllisyys on Emma Haka ja hän käyttää Annika Stormarea peitenimenä toimiessaan peitepoliisina.

Kunniamerkki

Annika Stormare on Poliisi Emma Hakan käyttämä peitenimi. Annika Storm oli Emman äiti, ja siksi hänelle tärkeä.

Kunniamerkki

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi. Alunperin Annika Stormare oli Emman äiti, ja siksi hänelle tärkeä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Annika ja Emma on sama henkilö, Annika on Emman peitenimi, ja  A.S peitenimi tulee Emman lähipiiristä ja liittyy hänen lapsuudentraumoihinsa. 

Kunniamerkki

Annika on Emman peitehenkilöllisyys. Annika oli Emman äidin nimi, ja siksi tärkeä

Kunniamerkki +1

Taidepetostutkija.  Sama henkilö.

Kunniamerkki

Taidepetostutkija,  Sama henkilö.

Kunniamerkki +2

Annika Stormare on Emma Hakan käyttämä peitenimi, joka on alunperin hänen edesmenneen äitinsä nimi.