Kilpailu

Osallistu arvontaan ja voita The Super Mario Bros. Movie -aiheinen fanituotepaketti

  • 21 December 2023
  • 50 kommenttia
  • 721 katselukertaa
Osallistu arvontaan ja voita The Super Mario Bros. Movie -aiheinen fanituotepaketti
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10241 kommenttia

Muokkaus 9.1.2024

Suoritimme arvonnan eilen ja nyt voittaja on myös tavoitettu. Hän on@JuliaRaa, onneksi olkoon 😊

 

 

The Super Mario Bros. Movie on saapunut SkyShowtimelle. Tutut legendaariset hahmot seikkailevat nyt elokuvassa, jonka löydät nyt Telia Play -palvelusta SkyShowtimen ohjelmakirjastosta.

Järjestämme yhteistyössä SkyShowtimen kanssa kilpailun, josta voit voittaa todella makean fanituotepaketin!

 

Osallistu arvontaan näin:

Kerro kommenteissa mikä on sinun mielestäsi se parhain Mario-aiheinen peli ja mikä juuri siinä pelissä on mielestäsi kaikkein parhainta.

Voit osallistua arvontaan 7.1.2024 asti. Yksi kommentti = yksi arpa. Yksi arpa per jäsen.

 

Fanituotepaketti sisältää seuraavat näkyvät tuotteet (kuva alla):

Mario ja Luigi hahmot sekä muun muassa leffa-aiheisen Monopoli-peli. Paketin arvo on noin 200€. Kyseessä on harvinainen setti, joten kannattaa osallistua 😎

 

Palkintona on hieno The Super Mario Bros Movie -aiheinen fanituotepaketti

Katso arvonnan säännöt alta.

 

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Osallistu arvontaan ja voita The Super Mario Bros. Movie -aiheinen fanituotepaketti


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 21.12. - 7.1.2024 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yksi (1) The Super Mario Bros. Movie -aiheinen fanituotepaketti, joka sisältää seuraavat tuotteet: Mario ja Luigi hahmot sekä muun muassa leffa-aiheisen Monopoli-pelin. Fanituotepaketin arvo on noin 200€.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 8.1.2024 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 21.12.2023


Onnea arvontaan 🤗

 

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

50 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Vaikka olen järjestävän seuran edustaja, enkä voi osallistua arvontaan niin pakko kyllä hehkuttaa Mariota. Itse hahmoa kuin kaikkia pelejä 🤓

Tosi vaikea sanoa mikä on parhain Mario-peli. Pidin aikoinaan Mario Bros 1 ja 3 -peleistä. Olen päässyt niitä myöhemminkin pelaamaan mutta tuntuu aika ajaneen niistä vähän ohi 😀 Ollaan lasten kanssa tahkottu viime kuukaudet New Super Mario Bros. U Deluxe -peliä Switchillä 😎

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Super Mario Odyssey, kivat maisemat, varsinkin kaupunkikentät kivoja

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kyllä se on Super Mario 1. Silloin jotain uutta ja koukuttavaa. Kaikki loput kuitenkin perustuu siihen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Ilman muuta Super Mario 1. Se oli kulta-aikaa kun rämpytettiin tasohyppelyssä.😂

 

 

Kunniamerkki

luigi's mansion 3

Kunniamerkki

Super Mario 1

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Paras on ehkäpä ollut GBA:n Super Mario World 1 , jota tuli aikanaan pelattua todella paljon. Toki käsikonsoli on eri kuin NES tai SNES, mutta musiikit jne sen kautta myös välittyvät. Menevä musiikki on parasta tuossa pelissä, musa joka sopii hyvin peliin. Hop hop doughnut plains on kova biisi (athletic theme). Hyvä kakkonen on Yoshi's Island.

Kunniamerkki

Pidin paljon Game Boylle tehdyistä tasohyppelyistä, mutta kyllä Mario Cart on se kaikkein paras.

Kunniamerkki

SMB 3, klassikko jo lapsuudesta

Kunniamerkki

super mario 64, koska peli tuo lapsuuden ajat mieleen. sitä peliä hakattiin oikein kunnolla!

Kunniamerkki +1

Super Mario 1, klassikko

Kunniamerkki

Super Mario 1 on paras.

Kunniamerkki

MarioKart

Kunniamerkki +2

Mario Teaches Typing, sangen opettavainen ja samalla viihdyttävä myös 😊

 

Kunniamerkki

Super Mario 1, nostalgiset muistot

Kunniamerkki

Monopoli-peli voisi olla kiinnostavin, vaatii vähän “järkeä”! 😁

Kunniamerkki +1

Super Mario Odyssey

Kunniamerkki +2

Mario Kart versiosta riippumatta: matalan kynnyksen hölmöilyä, johon on helppo kankeapeukaloisenkin hypätä mukaan.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Super Mario 1

Kunniamerkki +1

Super Mario 1, eka pelimme 🥳  paljon muistoja!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Super mario Snessillä, lähinnä nostalgiasyistä ja siitä määrästä aikaa mitä sen parissa meni :)

Kunniamerkki

Ihan eka Mario, vaikkakin niitä monia seuraaviakin tuli pelailtua paljon. Mummolassa oli Super Mario 2 ja sitä piti lainata aina. Teininä tuli sit pelailtua ihan hulluna yoshi's Islandia, rakot oli sormissa välillä. Mario kartit aina ollu kans suosikkeja. Ainoa mikä jäi aikoinaan ihan muutamaan kokeiluun oli Super Mario Sunshine.

Kunniamerkki

Super Mario Bros 3, olihan se niin hieno graafisesti ja pelissä muutakin kuin pelkkää eteenpäin menemistä kuten aiemmissa peleissä. 

Kunniamerkki +3

Kyllä se on Giana Sisters, se oli yksi ensimmäisistä peleistäni jotka sain joululahjaksi saamaani C64 koneeseen. Sitä tuli pelattua todella todella paljon, useat kaveritkin olivat hetken kateellisia kun muilla ei ollut vastaavaa konetta levyaseman kera. Pelihän oli suora kopio Super Mario Bros pelistä.

Kunniamerkki

Super Mario 3 on peli josta on paljon hyviä muistoja.