Osallistu pilottiin, lähimmäisen paikantamiseen sekä liikkumisen seuraamiseksi

  • 22 December 2015
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10348 kommenttia

 


 


 


 


Onko sinulla tarve tietää, että läheisesi on turvallisesti kotona tai että hän liikkuu turvallisilla alueilla? Sinulle tärkeä ihminen tarvitsee huolenpitoa etäältä, sillä hän ei aina itse kykene hahmottamaan ympäristöään?


 


Haemme käyttäjiä kokeilemaan paikantamiseen ja liikkumisen seurantaan suunniteltua laitetta tai samaan tarkoitukseen suunnitellulle Android-applikaatiolle.


 


Nyt sinulla on mahdollisuus yhdessä sinulle tärkeän ihmisen kanssa kokeilla Haltian Oyn suunnittelemaa paikannuslaitetta, jossa on mukana myös puheluominaisuus. Jos huolenpitoa tarvitsevalla henkilöllä on Android puhelin (OS4.x tai uudempi), niin teillä on mahdollisuus kokeilla Android-applikaatiota, joka toimii samalla tavalla paikannuslaitteena kuin itse laitekin.


 


Laite on tarkoitettu kannettavaksi mukana, esimerkiksi seurattavan läheisen laukussa tai takin taskussa. Laitteen tärkein käyttötarkoitus on seurattavan läheisen sijainnin seuraaminen puhelimeen asennettavalla sovelluksella, sekä turvapuhelumahdollisuus, silloin kun seurattava läheinen ei kanna omaa puhelinta mukana.


 


Sinun käyttöösi tulevaan sovellukseen voit määritellä ns. turvarajoja (Paikat), ja voit halutessasi saada ilmoituksen aina kun läheisesi ylittää tietyn alueen rajan. Järjestelmään voit lisätä myös muita henkilöitä, jotka kaikki näkevät seurattavan läheisen sijainnin.


 


Etsimme testaajia joilla on


 



  • älypuhelin, joko Android- (OS4.x) tai iOS-käyttöjärjestelmällä (OS8.x, 4S tai uudempi). Tähän laitteeseen asennetaan läheisen seuraamiseen käytettävä sovellus

  • seurattava läheinen joka osallistuu testaamiseen. Hänellä voi olla Android puhelin, jolloin se toimii seurantalaitteena tai vaihtoehtoisesti hän ottaa käyttöönsä pienen seurantalaitteen


 


Testaajalta odotetaan:


 



  • tarve ikääntyneen, heikkokuntoisen tai muistisairaan tms. läheisen henkilön liikkumisen seuraamiseen

  • aktiivista otetta ja sitoutumista raportointiin testaamisen ajaksi


 


Testi toimii Sonera Klaanin kautta ja avaamme tänne oman suljetun osion, jossa jaetaan kokemuksia yhdessä muiden testaajien, sekä palvelun asiantuntijoiden kanssa. Jos tarvitset henkilökohtaista apua niin testiä varten on olemassa myös oma asiakaspalvelu.


 


Toimi näin:


 



  • Valitsemme testaukseen 20 henkilöä Klaanin jäsenten joukosta, joten jos et ole vielä Klaanin jäsen niin liity jäseneksi täällä --> linkki

  • Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla lyhyeen taustakyselyyn --> linkki. Ilmoittautuminen päättyy 6.1.2016


 


Ilmoitamme valinnasta sähköpostitse 8.1.2016 mennessä ja samalla valituille aukeaa pääsy suljettuun pilottiosioon. Testaus päättyy 31.1.2016, mutta aktiivisimpien testaajien kanssa voimme miettiä testaamisen jatkamista pidempään mikäli kiinnostusta riittää.


 


Tervetuloa mukaan ja mikäli tiedät lähipiirissäsi muita halukkaita sekä kiinnostuneita testaajia, niin ilmoita myös heille tästä pilotista!


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nostetaas blogi ylös.

Testijaksoa jatkettu viikon 9 loppuun.

Lisätietoja keskustelualueella.

Vastaa